379021
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
Debrecen? -
szerintem ebbe csak az köt bele aki tudja nem lehet neki ilyan soha:S -
azok még a kemény tetkók !! :DDDD -
Nyiri #52920 Nem-nem. Keresztapamnak is van. Bar O falusi arc. Nagyon birom, de akarmikor meglatom a tetkoit, mindig elmosolyodom. A katonasagnal csinaltatta :D -
Takezó #52919 lál:DDS:DAds.AD.SA -
második mondatomat a flémelőknek írtam :D
amugy meg...
...mindenkinek !!! :DDD -
Utolsó OFF:
Szétverném az arcukat lánccal... útálom a deréknonfigszart. -
Nyiri #52916 Amugy a tetkoval semmi bajom. Csak mar kurva uncsi az a segg folott egy kicsivel nonfigurativ vagz delfines fasszsag. Mar a fodraszomnak, a noverem 4-5 baratnojenek, a szomszed boltos csajnak is van. Nah ez mar szanalmas. -
Takezó #52915 ő egy szanaszét szolizott ripancö :o -
:DDDDDDDDDDDDDDD -
Takezó #52913 én nem vitáztam, csak offoltam egy szépet, h sztem szexiak :o -
hi etnikum-lover :D -
FLÉM OFF! -
nekem nagyon bejön :D
de most megint olyan dologrol vitáztok, ami teljes emberfüggő és megpróbáljátok meggyőzni a másikat :D -
Nyiri #52909 Jah a tetko kira. Foleg az. "ÜSD!" meg a "SZERETEM ANYÁMAT" a legjobb. 
-
Ehh, egy ajtóra van tőlem (kb 5 méterre) egy modellügynökség, látok én elég jó csajt elhiheted :DD
Egyébként én már egy piercinget is soknak tartok, ezen felül mindent ami mű, de ez a csaj akibe itt "belerúgtál" még rohadtul nem az a kategória.
-
Takezó #52907 mi az, hogy főleg te nagoyn csíped őket? :D:D:
diszkrét tetkó is rulzik hmmm
-
jaja !! főleg én nagyon csípem őket... meg a diszkrét tetkókat :P -
Takezó #52905 testéxer rulszik :o -
FLAME :D -
Otthonról... most melóhelyen vagyok...
-
Kanál #52902 képt o: -
Nevetséges vagy már ezzel a kötözködéssel... járasd csak magad.
Sírva kaparnád a betont, ha tudnád, hogy naponta milyen természetesen aranyos, szép nőkkel (is) beszélgetek, élőben.
Te pedig csak nézz ilyen képeket és hidd, hogy egy ilyen konzumnő szép tud lenni - ez és a hozzá hasonló csajok bemennek egy Plaza-ba és addig nem jönnek ki, amíg 100 ezer Ft-ot, néhány körmöt, hajtincset, fanszőrzetet és zsírcsomót ott nem hagynak, hogy végül az egyforma arcú, kinézetű trendy women-ek sorát gazdagítsák...!
Hiszed vagy sem, egy egyetemista városban [ahol én élek] a sok ribi kinézetű csaj között sokszor a modelleket magasan verő természetes szépséggel is találkozni, s a kollégiumban, ahol élek, még beszélgetni is lehet ilyenekkel...
-
:DDD -
Komplexus... ismét.
Bocs, hogy megint "beléd kötök" de megérzésem szerint közrejátszik a lefitymáló megjegyzésedben az, hogy egy ilyen csaj a büdös életben nem állna szóba veled.
Megjegyzem nagyon távol áll a műnő kategóriától, mert semmi természetelleneset nem látok rajta. Van egy testékszere és ki van festve a szeme/arca. A ruha nekem is kicsit "ribis", de bőven belefér kategória. A mosolya kedves. -
a foglalkozásának mi köze van ahhoz, hogy dugnák egyesek vagy nem?:p -
Idióta ám a venezuelai nagynénikéd homokos unokaöccse! 
-
Kopasz a rulz...
Szerintem. -
nem kell kopaszra, de itt a legtöbbhöz térkép kell.
szerk: most esett le mit értesz oktatófilm alatt :) -
Énis azt néztem éppen...
Látom nemcsak nekem szúrt szemet az őserdő.
Bár ezis lehet a túl sok oktatófilm és/vagy divat miatt. -
betiltották a borotvát? -
Attól még blokkolnám! -
"Egyszerűen az a nő meg van kreálva - semmi természetesség. Amennyiben smink nélkül, nem tökig lefestve, normál ruházatban lenne lefényképezve, még azt is mondanám, amit Ti... dugnám rendesen... De így, így csak szánalmat érzek iránta: egy trendi divathullámot követ [smink, haj, piercing, ruházat] és ez eléggé kiábrándító."
talán mert modell te idióta...
-
Takezó #52890 és milyen ruháik vannak :Ð régebib képek, nincsenek is borotválva, és tényleg angolok, met szinte mind rohatt ronda :o -
Akkor inkább a műnők;ezekből 3 ha megduknák,de járni egyikkel se,mondjuk lehet hogy angolok,merthogy mind a hatvan dzsuva,az meglepő -
blokkolnám -
LOÁL :DDDDDDDDDDDDDDDDDASASDASD -
-
Barkácsoltak rajta rendesen..
Érdekes, hogy mostanság ez a menő...
A természetes női szépséget, a "kézzelfogható" valóságot nem értékelik.
Talán éppen ezért 60 lány megmutatta magát a világnak, hogy valójában milyenek is az igazi, hétköznapi nők...
ha még nem láttad volna őket... -
ez mehet a büntetéstopicba