379021
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
homokhat #53043 én már igen ! -
:DDDDDD -
ne mazt nyomtam, de mind1, tudom miért nyomta ki:$ -
Kanál #53040 törlés gomb rulz o: -
ilyet még nem láttam...
-
Sajnálom, hogy nem mentettem le a szöveget...
-
:]]]]]]]]]]]
-
En ismerem azt a szoveget, olvastam mar en is. -
-
Úgy jött, hogy - már nem emlékszem a nickjére - előttem egy srác belinkelt egy kör-e-mailt, benne egy magát diplomásnak tartó cigány emberke írásával, amit az Origo fórumán terjesztett állítólag. Az uszító szövegre reagáltam.
-
úristen:DDDDD -
Takezó #53032 -
Takezó #53031 16+ :Ð -
Nemtom hogy jön ehez a topichoz, de...
-
Hm, érdekes, az a HSZ, amire ezt a szösszenetet megírtam eltűnt...
-
Gratulálok!
Ez a "diplomás roma"-dolog már akkor bűzlött. Szerinted (szerintetek) egy normális emberi lény - legyen az cigány, sváb, lengyel stb. - , aki eljutott odáig, hogy egyetemre járjon, és valamilyen [számos] tudásanyagot magába szívjon tud és mer ilyet írni minden lelkiismeretfurdalás nélkül?!
Én is cigány vagyok. Én diplomás vagyok. Diplomás emberek között dolgozom, köztisztviselőként. Számos emberen segítek közvetve - Munkaügyi Központban dolgozom - , s eszembe sem jut hinni, állítani és leírni, hogy a több, mint ezer éves múlttal rendelkező, sok mindent kibíró, elviselő magyar nép kipusztulásra van ítélve... Miért is?
Mert szociálpolitikus vagyok és szakmailag tudom azt, amit a mi "kedves", önmagát diplomásnak nevező cigány barátunk nem tud, vagy nem mer tudni / elfogadni: a kisebbség nem csak attól kisebbség, mert számbelileg hátrányban van egy adott nemzeten belül... a kisebbség determinálhatja is saját sorsát a viselkedésével, mentalitásával.
Amíg létezni fognak olyan cigány emberek, akik elsősorban cigánynak, s csak x-ed sorban tartják magyarnak magukat - azaz, nem képesek felfogni, hogy egy helyen élünk, egy helyre születtünk, és magunk és gyermekeink érdekében együtt is kell megküzdenünk a külső-belső bajokkal - , addig a magyarok [azaz a többségi társadalom] sosem fog másként viseltetni irántuk: a bűnözőt, az ingyenélőt és a kiírtandót fogja látni bennü(n)k...
Holott - valóban kis számban! - vannak köztünk valódi diplomások, igazi értelmiségiek, akik más szemlélettel, életvitellel és mentalitással állnak a kérdéshez, és példamutatóan élnek!
Sajnálatos, hogy mindig akadnak olyan emberek, akik a többségben lévő, rossz állapotokat tükrözők viselkedése / létezése miatt ítélkeznek, és általánosítanak.
Nem védem a cigányokat - nekem csak nagyon kevés rokonom van köztük, a többségük idegen számomra. A kedves "diplomás roma" emberke téved, amikor azt állítja, hogy "mi" egy nagy család vagyunk - csak hiszi! Arról ugyanis megfeledkezik, hogy Magyarországon 13 (tizenhárom!) cigány nyelvjárás létezik! Arról is, hogy az egyes cigány nyelvcsoportok és nem egyszer lakhelyek között ellentétek feszülnek! Arról is, hogy a magukat cigány (utálom a roma szót!) politikusnak kinevező köpönyegforgatók mindig csak két réteget képviselnek: a kolompárokat és a romungrókat - azaz a "széles szoknyájúakat" [a leghangosabb, leglopósabb, legstiklisebb réteg] és a "magyar" cigányokat [akik elsősorban arról híresek, hogy "nem tudnak" cigányul és ők autókáznak Mercikkel, vastag nyakláncokkal...]
-
Meglepett hogy ez egy mai hir;a föcimböl azt hittem hogy kb. 1980-as a cikk,és azzal folytatodik hogy ettöl független ugyanugy szerepel filmekben mint eddig,csak nem szinészkedik többé,ami a filmjeit tekintve hihetö is :)
-
akkor nézd meg a SuperTangas.com-on :PPP -
ez BUNTET! -
abercrombie!
-
Én még nem láttam :P -
:DDDDDDDDDD -
sztem már mindenkinek :) -
errol a csajrol megvan az egész sorozat :p -
64 -el repült ? DDD
szép teljesítmény.. -
hogy küldik ki a büntetést??
-
-
FFX #53016 kéremkapcsojjaki -
-
FFX #53014 uhh ez hogy sikerűlt?
-
már nagyanyáink, sőt dédanyáink is csináltak humoros és aranyos képeket..
(kíváncsi vagyok, melyik topicba rakták fel őket)
-
de aranyosak :))) -
Kanál #53011 ezsír :o -
-
-
-
Cukkolsz vazze !??
Ha most lefotóznám anyósomat, egy fejére szorult bilivel, arra is azt mondanátok, hogy " vótmá' " ???
-
ez má viszont vót :DD -
Tuning műhely... ilyen volt... ilyen lett...
-
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD