379021

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • homokhat
    én már igen !
  • cement
    :DDDDDD
  • dunga
    ne mazt nyomtam, de mind1, tudom miért nyomta ki:$
  • Kanál
    törlés gomb rulz o:
  • dunga
    ilyet még nem láttam...
  • IMYke2.0.0.0
    Sajnálom, hogy nem mentettem le a szöveget...
  • dunga
    :]]]]]]]]]]]
  • Mayday
    En ismerem azt a szoveget, olvastam mar en is.
  • nokedli
  • IMYke2.0.0.0
    Úgy jött, hogy - már nem emlékszem a nickjére - előttem egy srác belinkelt egy kör-e-mailt, benne egy magát diplomásnak tartó cigány emberke írásával, amit az Origo fórumán terjesztett állítólag. Az uszító szövegre reagáltam.

• akyyy
    úristen:DDDDD
  • Takezó
  • Takezó
    16+
  • ThePartyFace
    Nemtom hogy jön ehez a topichoz, de...
  • IMYke2.0.0.0
    Hm, érdekes, az a HSZ, amire ezt a szösszenetet megírtam eltűnt...
  • IMYke2.0.0.0
    Gratulálok!
    Ez a "diplomás roma"-dolog már akkor bűzlött. Szerinted (szerintetek) egy normális emberi lény - legyen az cigány, sváb, lengyel stb. - , aki eljutott odáig, hogy egyetemre járjon, és valamilyen [számos] tudásanyagot magába szívjon tud és mer ilyet írni minden lelkiismeretfurdalás nélkül?!
    Én is cigány vagyok. Én diplomás vagyok. Diplomás emberek között dolgozom, köztisztviselőként. Számos emberen segítek közvetve - Munkaügyi Központban dolgozom - , s eszembe sem jut hinni, állítani és leírni, hogy a több, mint ezer éves múlttal rendelkező, sok mindent kibíró, elviselő magyar nép kipusztulásra van ítélve... Miért is?
    Mert szociálpolitikus vagyok és szakmailag tudom azt, amit a mi "kedves", önmagát diplomásnak nevező cigány barátunk nem tud, vagy nem mer tudni / elfogadni: a kisebbség nem csak attól kisebbség, mert számbelileg hátrányban van egy adott nemzeten belül... a kisebbség determinálhatja is saját sorsát a viselkedésével, mentalitásával.
    Amíg létezni fognak olyan cigány emberek, akik elsősorban cigánynak, s csak x-ed sorban tartják magyarnak magukat - azaz, nem képesek felfogni, hogy egy helyen élünk, egy helyre születtünk, és magunk és gyermekeink érdekében együtt is kell megküzdenünk a külső-belső bajokkal - , addig a magyarok [azaz a többségi társadalom] sosem fog másként viseltetni irántuk: a bűnözőt, az ingyenélőt és a kiírtandót fogja látni bennü(n)k...
    Holott - valóban kis számban! - vannak köztünk valódi diplomások, igazi értelmiségiek, akik más szemlélettel, életvitellel és mentalitással állnak a kérdéshez, és példamutatóan élnek!
    Sajnálatos, hogy mindig akadnak olyan emberek, akik a többségben lévő, rossz állapotokat tükrözők viselkedése / létezése miatt ítélkeznek, és általánosítanak.
    Nem védem a cigányokat - nekem csak nagyon kevés rokonom van köztük, a többségük idegen számomra. A kedves "diplomás roma" emberke téved, amikor azt állítja, hogy "mi" egy nagy család vagyunk - csak hiszi! Arról ugyanis megfeledkezik, hogy Magyarországon 13 (tizenhárom!) cigány nyelvjárás létezik! Arról is, hogy az egyes cigány nyelvcsoportok és nem egyszer lakhelyek között ellentétek feszülnek! Arról is, hogy a magukat cigány (utálom a roma szót!) politikusnak kinevező köpönyegforgatók mindig csak két réteget képviselnek: a kolompárokat és a romungrókat - azaz a "széles szoknyájúakat" [a leghangosabb, leglopósabb, legstiklisebb réteg] és a "magyar" cigányokat [akik elsősorban arról híresek, hogy "nem tudnak" cigányul és ők autókáznak Mercikkel, vastag nyakláncokkal...]

• pelleri
    Meglepett hogy ez egy mai hir;a föcimböl azt hittem hogy kb. 1980-as a cikk,és azzal folytatodik hogy ettöl független ugyanugy szerepel filmekben mint eddig,csak nem szinészkedik többé,ami a filmjeit tekintve hihetö is :)
  • geri15
    akkor nézd meg a SuperTangas.com-on :PPP
  • CSOCSO
    ez BUNTET!
  • CSOCSO
    abercrombie!
  • Gabesz amd64
    Én még nem láttam :P
  • Sné Zsuzsa
    :DDDDDDDDDD
  • geri15
    sztem már mindenkinek :)
  • prezi
    errol a csajrol megvan az egész sorozat :p
  • LittleL
    64 -el repült ? DDD
    szép teljesítmény..
  • nokedli
    hogy küldik ki a büntetést??

• nokedli
  • FFX
    kéremkapcsojjaki
  • nokedli
  • FFX
    uhh ez hogy sikerűlt?
  • nokedli
    már nagyanyáink, sőt dédanyáink is csináltak humoros és aranyos képeket..

(kíváncsi vagyok, melyik topicba rakták fel őket)

• Visitor
    de aranyosak :)))
  • Kanál
    ezsír :o
  • nokedli
  • nokedli
  • nokedli
  • nokedli
    Cukkolsz vazze !??

Ha most lefotóznám anyósomat, egy fejére szorult bilivel, arra is azt mondanátok, hogy " vótmá' " ???

• cement
    ez má viszont vót :DD
  • nokedli
    Tuning műhely... ilyen volt... ilyen lett...

• artschiatwork
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD