379021
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
DePreSsZYo #53089 Engem már tanított is, különösebb bajom nem volt vele, csak h szabolcsi volt az akcentusa [de erre ő is felhívta a figyelmet, hogy majd szokjuk meg :))] -
-
-
hát igen, de mondjuk azért sincs lehetségük ilyen állások mexerzésére, mert a társadalom egy picit kiközösíti őket..:(
de erről ők is tehetnek ...
de persze ez olyan mint a ...tyúk-vagy a tojás?...
-
-
Nnnna jól van... tessék most már képeket berakni!
-
egyet értek veled, kb nekem is ez a problemám
láttatok már cigány orvost?
cigány tanárt?
nem, pont azért amit tigeroo mondott -
Úgy látom 85-ödjére is sikerült berakni ez a txt-t.Már számos topikban volt, sőt külön topik is szólt róla.Nem is ez a lényeg, hanem az, amit kivált.
Mint tudjuk az internet az arctalan mókamesterek közkedvelt eszköze, így már eleve bárki írhatta azt az idézetet-akár egy vérmagyar 12 éves Pistike, aki jót röhög a reakciókon-szóval innentől kezdve semmi érteleme komolyan venni. -
Asszem rájöttem mé' maradt szüz Britney Spears olyan sokáig...
-
-Elkülted a faxot ahogy kértem?!
-Fönök én igazán akartam,de...ne,fönök ne,NEEEEEE!!
-Hádzsimeeeee!Mekhalsz geciee!
-
Egy rakás ilyen téma van,ez is,#53048 is lerágott csont.Fórumok százai vesézték már ki öket,csodálom hogy valakit még felzaklatnak,ösöregek -
Lehet, h csak el szeretné ásni a terepjáróját, mert már nem tetszik a szine. -
igazad lehet -
Ahhsztageci milyen gyerek :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Macska :) -
és ITT a fórum róla -
Ideje abbahagyni a flame-elést, mert a felkiáltójelek szaporodni fognak...
Képeket hölgyeim és uraim! -
Ma még nem volt. -
davos80 #53071 kép... -
Szerintem meg ezt nem roma írta,hanem ez egy szándékos provokáció.És úgy látom be is jött.... -
jó, igaz nekem is vannak becsületes, dolgozó roma ismerőseim, de nagyon ritka az ilyen ..:( -
az nem építkezés,hanem part...ot a gumicsónak jobbra ha megnézed... -
Akkor neked szól az #53028 - ajánlom figyelmedbe!
-
nade elragadtatam magam, anno megfogadtam, hogy ebben a topikban nem vitázok, mert ez nem arra való... szal
KÉPET!!! ;) -
nekem meg nem lenne semmi bajom veled, ha nem ítélnéld el az összes cigányt azért mert x számúan olyanok, amilyenek (még ha x nagy arány, akkor is)
ez alapján mondhatnám, hogy te meg egy gyilkos, tolvaj, másnap csak a rosszat akaró fasz magyar vagy. pedig gondolom nem. na ugye? :) -
-Ööö...kicsim,emlékszel amikor azt mondtam hogy nyugodtan hozd el valami kedvenc cuccodat a lakásomba,ha már ugyis mindig nálam alszol?Hát meggondoltam magam...
-
Szöke,nem ismer lehetettlent,épitkezésen is el tud akadni terepjároval :)
-
ciki
-
Köszi, el is olvasom a topikot :)
-
rolika #53054 itt megtalálod
444-es hsz -
Komment nélkül !:P -
Balu san #53052 Valahol fánkot sütnek és leadták a drótot...
-
-...hát,nemtudom,de ez a terved...hogy a rablás után arra meneküljünk az autóval amerröl a zsaruk várhatoan jönnek ha megkapják a riasztást...kicsit rázosnak tünik
-Nem tudsz 2-3 rendörautót kikerülni?!Akkor jobb ha kiszállsz...besz*ri! :)
-
nekem már egy csomószor kiírta ezt... -
Ez dúrva 14+ -
Itt a linkje ha menteni akarod,de nem tudom mit lovagoltok rajta,ezer éves baromság,mint a bonsai macskák :( -
homokhat #53047 igen -
Akkorénmost nattyon ügyi vagyok?
-
http://www.shibumi.org/eoti.htm
Bocs, ez lemaradt! -
http://www.pagetutor.com/idiot/idiot.html