379021
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
Ezt az embert ismered? Mert én asszem igen. -
fletly #53168 Pestre mész, vagy valamerre?
-
fletly #53167 bicikli -
De nem volt san andreas, meg marylin manson:DD -
homokhat #53165 egyidősek ? -
fletly #53164 -
fletly #53163 -
értelmi szint kérdése, én se lőttem le soha senkit, csak pár lőszert loptam ki a fegyverszekrényből :) -
Nem is kell azt kint hagyni.A kölykök úgy is megtalálják, mint ahogy én is mindig megtaláltam az eldugott karácsonyi ajándékotkat:) -
Örülök, hogy valaki értelmesen leírta, ez a dolog mekkora átverés, és gyűlölet/félelemkeltés. Mondjuk egy intelligensebb ember ezt egyből látja. Két dologra emlékszem a szövegből: "Majd mi adunk nektek munkát" -Miért? Most fehér ad feketének munkát, vagy hogy is van? Hogy ki a munkaadó az nem bőrszín kérdése, bár a srác nagyon szeretné így láttatni. Másik az elnyomás, hogy majd "ők" lesznek a többség. Miért kéne magam elnyomónak, vagy elnyomottnak érezni? Amég a másik normálisan bánik velem, és én úgy bánok vele, addig nincs elnyomó és elnyomott. Egyértelműen az előítéletekre épít. Na jó én nem tudom ilyen összeszedetten leírni, és inkább az érzéseim dominálnak, de kis empátiával még az esetleges előítélet ellenére is bárki érezheti, hogy ez az írás a haragból táplálkozik, amire nincs szükség ezen a téren. Nincs magyar bűnös, és cigány bűnös, ezt nem szabad így. Ne hagyjuk, hogy az ilyen emberek a rosszindulatú vízióikat tápláljanak az amúgy előítéletes emberek felé, mert van, aki nem látja ennek a hátterét, az érdekeket, és könnyen beveszik az ilyen maszlagokat! -
szerintem meg pont nem, ezek a fanatisták azok akik értenek a fegyvereikhez, a töltött pisztoly a kölök elött kint hagyó futóbolond teljesen más kategória. -
homokhat #53158 -
Ilyenkor van az, hogy a kis Dzsoni azt hiszi, hogy ő már milyen jól ért a fegyverekhez, majd otthon előkeresi a fater fegyverét, vagánykodik az öccse előtt majd puszta véletlenségből elsül, keresztüllőve az öcsike buksiját.
Mellesleg az idétlen ujjongó picsát egyből belöktem volna mozgó célpontnak, ott aztán kivisítozhatta volna magát
-
Ezt a pillanatot elkapni... nem semmi... -
A szocpolt felvették utánuk,akkor meg minek öket tovább tartani :) -
Tériszony (vagy beb*szott volna mint a dög?Á,biztos nem:)
-
homokhat #53153 -
homokhat #53152 -
homokhat #53151 -
Putyinos hasonlit,a Collinás meg annyiban,hogy mindkettö randa -
homokhat #53149 -
-Bakeeer!
-
omg... 
-
Szvsz egyik sem hasonlít...
-
Kihagyhatattlan :)
-
-
A fejleejtös trükköt már másoktól is láttam,de hogy 45 fokban bedöl azon én is filoztam,de biztos vmi zsinoros trükk -
Egyböl a konkluzió is :) -
Ezeket hogy csinálja? -
homokhat #53140 -
homokhat #53139 -
homokhat #53138 -
-Vazz,Csernobiltól idáig egyvégtében levezetettek?Nem semmi...de azt a káposztát minek hoztátok?
-Káposztát?!Én csak egy almacsutkát dobtam a platora mielött elindultunk!
-
-Mink to-vább kép-zé-sen is vó-tunk ám,biztos a lámpa jelzett rosszu'!
-
Erröl most hirtelen a Vaklárma c. film jutott eszembe.
"MI AZ HOGY FEKETE VAGYOK?!" :D -
-
Én is kipróbálnám, de azért a 9-10 éves gyerekemet (ha lenne), vagy a nagymamámat nem venném rá. -
OFF
én spec. kihagynám.
ON -
Jópofa
-
Melyikőtök nem próbálná ki, ha lehetősége lenne rá? na ők a buzik... :P