379021
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
Jo, legyen igazad, es ki beszelt totalis liberalizmusrol? -
Erre van egy peldam, bar elegge hajanal elörancigaltnak tünhet, de szerintem azert illik valamyennyire.
Van a varosban egy furcsa keresztezödes, ami hat utat hoz össze valami elcseszett formaban. Ezt a keresztezödest lampak iranyitjak. A varosban ezaltal egesz nap hatalmas dugo van es meg se lehet moccanni. Föleg reggel es delutan, amikor mindenki meloba megy vagy onnan jön.
Egyik nap megesett, hogy a lampak elromlottak es a keresztezödest vagy 15 oran keresztül nem iranyitotta senki.
Furcsa modon aznap NEM volt dugo a varosban, söt szinte egy szal autot sem lattal az utakon, mert mindenki tudta, mi a dolga es a forgalom haladt a KRESZ szabalyai szerint. Nem volt egy baleset sem es senki nem anyazott.
Kesö delutan megjavitottak a lampakat es bekapcsoltak. Abban a pillanatban allt a forgalom az egesz varosban es mindenhol autok voltak, amik ontottak a kipufogogazokat jo szokas szerint a környezetre.
Szoval lehetnek szabalyok, csak kerdes, milyenek es azok hogy vannak alkalmazva. -
A totális liberalizmus nem tűr semmiféle szabályozást. Egyszóval az egyén teljes szabadságot élvez minden téren, leszárva a többieket is akár. -
Es ki mondta, hogy a liberalizmus az az, hogy mindenkinek mindent szabad?
A közösseg erdekeinek mindig is feljebb kell allniuk, mint az egyen erdekeinek. A liberalizmus nem zarja ki a törvenyek letezeset.
Es ami most van, az akkor szerinted jobb?
Szerinted igy sem tartja be senki a törvenyt, akkor szerinted most magyarorszag egy rohadt liberalista orszag, mi? -
na bazz' lefagyott a szerver... :-)
Az " Álmodj királylány" nos... az betett nekem.. ..
-
nagyon állat! :DDDD -
cd előlap:p -
Ingyen mp3-mak! Töltsd le mind,amig lehet! :)Különösen a: Még nem veszithetek fenomenális,de a többi is "ott van"
-
Ezek a lődözők tök hülyék... én az egy lövés-egy találat híve vagyok..
hatékonyság mindenek előtt...
-
Így is alig tatják be a törvényeket* -
Merhta mindenkinek mindent szabad akkor anarchia lesz :P Gondolj bele, mindenki azt cisnálhat, amit akar. így alig tartják be páran a törvényeket. -
Oszt miert is? -
Ha nyalsz akkor az meg 18+ es ugye attol kell vedeni az ifjusagot, mert meg arra koncentral, nem arra, hogyan durranthatja szet a tarsa fejet :-))) -
ottvan 3x OFF !!! :DDDD -
Nektek moderátoroknak minden flém, amiben nem nyalunk egymásnak? :D -
OFF OFF FLÉM OFF... -
davos80 #53193 ... -
de ezzel most pont magadnak mondtál ellent, mert ott úgy megbukott az a rendszer, hogy ihajj :P -
Madách Imre neve mond valamit? 
-
Takezó #53190 ez az egész írás valami roppant intelligens szkin fejéből pattanhatott ki, hogy indulatokat szítson, és ez valóban gusztustalan, de ettől még a magyarországi cigányellenesség ugyanolyan megalapozott marad 
akkor már ennyit én is megengedhetek magamnak ;) -
fogalmam sincs kire gondolsz... Tolstoj-ra gondolsz vagy kire? -
Egyetlen ilyen esetről tudok, de ott sem az volt, amire gondolsz. Ókori görögöknél volt egy bizonyos "anarchia éve". -
Irodalom... :) -
Áz. -
metal slug? -
Hol is? :DD -
Ja és nézd meg milyen állapotok vannak az anarchiás országokban pl: Afrikában. -
akkor nézd meg jobban a görög szó jelentését... Fejetlenséget, zűrzavart jelent politikai értelemben. -
Pedig volt rá példa... csak egy kicsit kutakodj az elmédben, tuti, hogy tanultál is róla...
-
uralom nélkül nincs rend.
Az emberi fajnál az kizárt.
De tzényleg képt. -
anarchia = uralom nélküli rend :) -
totális liberalizmus = anarchia.... -

-
:DDD -
Nem akarok politizalni, de aki ilyen kijelentest tesz az vagy sötet mint az ejszaka, vagy azt sem tudja, mi az a liberalizmus...
Szerintem az a baj, hogy vannak olyan emberek, akik nem verliberalistak... -
homokhat #53174 -
homokhat #53173 -
homokhat #53172 -
Takezó #53171 fujj baszdmeg, valami vérliberális-oktatáson jártál? :o -
fletly #53170 nem ismerem csak találtam