379021
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
motorolanokia #53596 TESSÉK -
tudna valaki nekem egy linket adni az "aaaaaaaaaaaaaaah aaaaaaaaaahaaaaaah" elnevezésű flashről? -
Svájci (?) bicska---
-
-ÁÁá szedjétek le,szörny,egy szörny!! :)
-
csináltam még egy hátteret
jól elleszek vele az este...
de nem erről szöl a fórum, hanem.. erről:
-
Már többször láttam,de még mindig tetszik:)
-
Na.. szóval.. csináltam egyet..
itten van..
Kicsit nagy, de butítható.. -
méretezd át.. a nagyobbak egészen jól tűrik..
Vagy photoshoopban trükközz vele egy kicsit... tényleg remek alapanyag.. -
ilyn képekből nincs véletlenúl nagyobb méretben? wallpapernek idális lenne. -
CB Gery #53587 -
DJviolin #53586 Ok. No problem. -
nem is hétköznapira gondoltam, hanem profi gépre. -
DJviolin #53584 Az előző hozzászólásom első feléhez csak annyi pontosításom lenne, hogy nem kivesznek a filmből képkockákat, hanem simán belassítják. És mivel 200 kép/másodperces kamera veszi, ezért akkor sem fog beszaggatni, ha nagyon belassították.
A hozzászólásom második részéhez annyi pontosítás lenne, hogy a diszkóban villóddzó fényt stroboszkópnak gondoltam, csak most ugrott be a neve. :-)) -
DJviolin #53583 Az előző hozzászólásom első feléhez csak annyi pontosításom lenne, hogy nem kivesznek a filmből képkockákat, hanem simán belassítják. És mivel 200 kép/másodperces kamera veszi, ezért akkor sem fog beszaggatni, ha nagyon belassították.
A hozzászólásom második részéhez annyi pontosítás lenne, hogy a diszkóban villóddzó fényt stroboszkópnak gondoltam, csak most ugrott be a neve. :-)) -
DJviolin #53582 Specko kamera kell hozzá. Láttam valahol egy dokumentumfilmet is erről. Vannak speckó kamerák, amik másodpercenként vesznek 100-200 képet is. Ezt a filmet tömörítik, ergó kiszednek belőle pár kockát. Ergó így lassítják be. Másik módszer, ha a diszkóban használatoshoz hasonló villogófényt alkalmazunk, persze észveszelytő gyors villóddzással. Ezt veszi a kamera, és lehet látni az apróbb részleteket is.
Deep!
Te ezt egy sima hétköznapi géppel soha az életben nem fogod lefotózni. Legalább akkora szerencse kell, mint a lottó 5-öshöz. -
Fogod a gépet és a megfelelő pillanatban a megfelelő záridő beállítása után exponálsz. -
vass17 #53580 hogy lehet ezt egy jó kamerával megcsinálni? -
motorolanokia #53579 Mintha PS-al lenne csinálva, közbe nem!
-
Ennél hosszab leírás nincs?
-
Tudod, ifjabb koromban bűvészkedtem és tényleg ismerek egy pár trükköt... ez a fickó mégis lenyűgöz... de tényleg! -
Ezek engem is lelomboznak.. nna de azért jövünk ide, hogy ... felviduljunk, ...vagy mijaszösz.. -
motorolanokia #53575 Ezt nem ugy csinálja, hogy 2 ember van a kabátban, és úgy esik le a feje? -
+iskola -
Hétfő van,+ vacak idő... -
Na mi ez??
itt megtudhatod..
Nem humoros, nem is aranyos, de érdekes és szép.. -
utcai bűvész olyan nagy itt a pangás..
mindenki alszik? -
no comment... -
Akkor ezt a fantasztikus lehetöséget se hagyjátok ki :)
(a "partnerek, egyéb szolgáltatások" menüpontot se hagyd ki,mert újabb fantasztikus szolgáltatást rejt:) -
:DDDD -
:DD
Jelentkezek
-
Megfontolandó :)
Tanulni mindig érdemes -
plymouth néven is ment (prowler), de azt a részleget meg bezárták -
Ez egy chrysler es ha jol tudom 2003-ban lelltak a gyartassal. Eleve gyüjtöknek keszült ezert csak par ezer darabot csinaltak belöle.
Legalabbis nekem igy magyarazta a kereskedö annak idejen... -
szerintem nem fake, bizonyos hő után ezek is olvadnak -
Nem fake,az oldalon homokviharról irtak (nem volt idöm végigolvasni) lehet hogy az hozta a felhöket lejjebb -
Borg #53561 Szerintem fake, legalábbis általában az ilyesmi nem hőre lágyuló műanyagból van. Azok a lefolyások eléggé PS-nak tűnnek :) -
valami gond lehet hűtéssel
-
A hétvégi hálóparty a házunkban :)
-
Csak Vip vendégeknek:
-
Tessék mosolyogni !!! CSÍÍÍÍÍÍÍZZZ