379021
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
hanyadik osztályos a pipike? -
pasquale #53840 elfujja az első szél -
teccik neked mi? -
Minap fotóztam a suliban a telefonnal, haverral szakadtunk a röhögéstől! Nem látszik jól, de az van írva a pólóra, hogy "Bikini Star" :DDDDDDDDDD
-
huhhh
ezek nagyon durvák..
-
ez marhaság az egy sima odú
az eurós meg egyszerü,hiszan az uniús országok vannak rajta Norvégia pedig nem uniós,szal nem kell itt mindig összeesküvéselméleteket gyártani... -
lehet L nézted a dolgot, és a 3.variácio az igazi:robotkutya 
-
vörzsön a:A hordozható számítógép fogalma új értelmet kap
vörzsön b: -Józsikám, te is húzod(=gyk tuningolod) a gépedet? -
Még tíz évet várni kell,hogy így nézzek ki [most 28] :) -
-
- Nahát ez a Pelleri, már megint kint csatangol az utcán
-
-Szóval csak azt mondom,fiam,mindegy az hogy koldus vagyok,csak komplett hülye ne legyek sose!
-
lol reklám :)
-
:)
-
Persze..az én ismerősöm meg úgy iratkozott le az Europark spam-SMSküldőjéről, hogy a válaszszövegbe a "megb*sz*m az anyádat a ravatalon" szöveget írta.
Ez a CD-tartós már legalább tíz éves sztori. -
Az Exemhez is vittek be gépet, hogy letört a pohártartó, a CDre...
Hááát, ennyi... :-) -
Hat igen, azt barmikor jo megnezni :) -
[Walaki]D`Lair #53824 VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
-
-Te,hajcsd ide a fejed!Na,hajojjá' má',nem akarom ezt kiabálni,csak súgok vmit...szóval:a pelleri;tudod,arról a fórumról az a gyerek!Na,szóval azt hallottam,hogy az puzi!
-
-Te,van nálad sönyitó?
-Há' de mi vagy te vmi lúzer fórumba irkáló e'?Sörnyitó kell nekije...na ájjá fére...háccsimééé!!
-
:) Úgylátszik újból meg kell nézzem,ezt már el is felejtettem :D -
Egy-két esés/törés -
Nyiri #53819 -Es igy bizonyitottak be, hogy a fold banan alaku.
-Elkepeszto hogy hol tart mar a tudomany.
-
De,a boszorkány-e vagy nem jelenet ("Engem gyikká változtatott...???...de már elmúlt") kezdő képsora,mikor a késöbbi lovag egy galambot dob fel a levegöbe,a galambra meg egy kókuszdió féleség van rákötve,közbe pedig a szöveg:Elbírja ez,elbírja :) -
a tatat hivjak prostnak aki vezeti
prost tata -
loooooooool -
ez de jóóóóóóó:))) -
prost1 :DDD -
Nyiri #53813 Erre szoktak azt mondani, hogy prud vagy. Es tenyleg az vagy?
Ez a szerelembol duma elmenne egy hittanoran vagy valami. -
Nyiri #53812 Delfinek is nyomatjak elvezetbol -
tippikus női egér
hallottam már olyanról is hogy egy nő kihívta a szerelőt hogy elromlott a számítógépbe helyezett pohártartó (cd-olvasó) -
loál :) -
höhö :)) -
Prof William #53808 Jégbehűtött nőci? Ez valami sorozatgyilkosoknak készült kocsi? -
Akkor beküldöm a macskámat egy laborba, mert az éjjel-nappal csinálja a "dolgát". Hát azok a műbrokis nők...hát azok is szánalmasak... :) Szal ugyanaz.
akkor mitől ember, ha nem szerelemből teszi mindezt, csak örömszerzés céljából?
A nő is meber :Ð -
Akkor másképpen mondom.
Lehet, hogy a gumibaba a feleségénél kedvesebb volt hozzá...
Más.
Mi a helyzet a műhímtagot használó nőkkel?
Állatoknál fajfenntarási ösztön.
Egyedül a csimpánz hímeknél sikerült bizonyítani, hogy a kéjes érzés miatt (is) közösülnek. -
Azzal, hogy ösztönös vágyait kilhette rajta? Pfff....állati ösztön...akkor mitől ember, ha nem szerelemből teszi mindezt, csak örömszerzés céljából?
(ja és azt ne mondd, hogy az állaztok nem örömszerzés céljából csinálják, mert az a barom macskám futószalagon gyártya a kicsiket...és héát ahhoz előtte nafta kell :Ð) -
-
Lehet, hogy kedvesebb volt mint a felesége...
:-)))))))
-
Hát elég szánalmas, hogy férfiak ilyet használnak...