379021

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • FiReBoY
    Hát nem :)
  • Shaman
    rendszám alapján nem fogsz rájönni :-ppp
  • FiReBoY
    Ez németo.-i baleset? Csak a németek ilyenek: sohasem néznek előre.
  • Lteebee
    Szerintem az a cseppérzékelő volt...
  • RelakS
    Viszont ha megnézitek, a mammer észrevette a manust. Bekapcsolta a zablaktörlőt, hgoyaszongya hesinnen!!! :D
  • hykao
    Jaaa... :)
  • Lteebee
    Igaz barátja, opel astra.
  • hykao
    astor? :O Az mi?
  • kbx
    Nekem a kutyám tört totálra egy zőcséges mergát:)
  • kbx
    Szerintem nem, a szélvédő betört ahol elkapta az ember fejét!!
    Viszont az a szőrnyű, hogy fékezésnek semmi nyoma!!
  • Bobber
    ha sokáig folytatjátok én is elkezdem a horotrörténeteimet mesélni hogy unokaöcsém biciglivel hogy tört majdnem tk ra egy wv transportert:))
    szal hagyjuk:)))
  • gabber_saviola
    képet , mert sok a rizsa :P
  • Bobber
    szerintem ne elemezzük ezt a problémát hanem inkább képeket kérünk:)))
  • Hunnenkoenig
    Egyszer itt nalunk egy biciklis ment neki frontalisan egy teherautonak...allitolag sokaig azon filoztak, hogyan szedjek le a gyereket a hütöracsrol, mert allitolag raolvadt az arca a hütöbordakra...

En nem mentem oda megnezni...
  • Lteebee
    Én egy motorost láttam ütközni egy astorral...
    Csávó föl, pörög, majd le...
    Fej felemel, aztán a kórházban kicsöngettek neki.
    Az Angol u.-ból próbálta keresztezni a Szuglót fékezés helyett inkább gyorsítva.
    Sajnáltam az autóst...
  • Hunnenkoenig
    Mivel a lökharitoval a faszi labat kaszalja el, ezert nem hiszem, hogy ott serüles varhato, mivel ez könnyen megy...nincs ellenallas... a motorhaztetöre meg nem hiszem, hogy raesik a ficko mivel tul gyorsan törtenik minden, azonkivül nem horpad olyan könnyen a merci motorhazteteje.

A ficko feje elegge a merevitö resznek koppan neki, tehat ott sem igazan varhato serüles. Esetleg az oldalan, de az meg a jövö zeneje ebben a pillanatban.
  • Mayday
    Rongybaba-fizika... :(
  • RelakS
    1: A kép alapján valami 70 éves vén tanárnő lkatú és mentalitású banya ül a vezetőülésben, aki fél az autótól.
    2: Biztos, hogy nem fék a kép? Valahogy a merci karcolás nélkül megúszta, amit azért nem hiszek el.
  • hykao
    Ezekből a képekből vannak nagyobb-jobb minőségű változatok. Már ide is be lettek rakva emlékeim szerint, s ha jól emlékszem a kombi vezetője egy ősz hajú, szemüveges mamzer... :)

Egyébként egyszer én is láttam egy hasonló esetet. A szembeforgalomból egy opelos lőtt ki egy mobiltelefonálás közben úttesten átszaladni próbáló madarat...persze nem ért át...meg lett röptetve...
    Megdöbbentő volt látni, hogy a madár úgy ki lett lőve, hogy felrepült vagy 3 métert, s a felületes szemlélő számára úgy tűnhetett volna: csak valami kabátot dobtak fel...úgy felröpült, mintha csak pár kiló lenne, s a végtagjai is össze vissza kuszálódtak...
    Landolás után még felemelte a fejét, aztán hátrahanyatlott, s ott maradt az aszfalton...
    Nem álltam meg bámészkodni, haladtam tovább, szal nem tudom mi lett vele végül.
  • Hunnenkoenig
    Ja, azokat rühellem a legjobban...föleg mikor kiszallnak valami eszmeletlen lapos sportkocsibol, amit vegkepp nem tudnak kezben tartani...
  • Hunnenkoenig
    Hat elvileg a labat kellett elkaszalnia, igy a ficko fejjel az ablaknak csapodik es a kocsi lendülete elforditja ugy, hogy ebbe a helyzetbe kerüljön...szoval a kocsi szerintem eleg gyorsan haladhat...

Bar a ficko is bena lehetett, mert az elsö kepen nem a kocsi fele nez... vannak neha olyan vakeger gyalogosok, hogy legszivesebben en is atmennek rajtuk...
  • prezi
    ez valami mamó :C
  • Takezó
    de a furcsa, hogy az elsőn meg pont a gyalogost nézi... :\ lehet, hogy csak megugrott a kocsi, persze akkor a másodikon nem így repülne a csávó:|
  • Hunnenkoenig
    Biztos valami hülye ribanc...a masodik kepen elöre nez es nem ugy latszik, mintha nagyon meghatotta volna a dolog...
  • prezi
    auuu... én aszittem a mercis áll :C
  • sz4bolcs
    :( Humoros, vagy aranyos? Megdöbbentő. Tuti mostantól jobban körülnézek zöldben is. Ha piroson megy át a gyalogos, legalább tudja, mire számíthat, de ez... jaj
  • Lteebee
    A passat utasai valszeg néha rosszat álmodnak.
  • gabber_saviola
  • Shaman
    Webcamera.....gáz:-(

• Shaman
  • jugen
    Múlt héten lengyel barátainknál jártam:)

• RelakS
    Van rá egygombos megoldás is :S
  • Mayday
    Koszonom az infot, elkezdtem csinalni! (Jol tele van...)
  • artschiatwork
    ürítsd ki a temporary internet files könyvtáradat, utána elméletileg megjavul.
  • Mayday
    Kicsit OFF, de miert van az, hogy ha mostanaban, ha menteni akarok egy kepet (jobb gomb, kep mentese...), akkor mindig nevtelen.bmp jon fel, nem pedig az, ami a kep hivatkozasaban van nev (es jpg)???
  • grizzly21
    lol te kis buzi:P
  • blackmetal
    álmodozz csak..:D
  • blackmetal
    nekem 20
  • nyami
    nekem 30% lett -.-
  • dunga
    mit írt neked értékelésnek?