379021
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
FiReBoY #54202 Hát nem :) -
rendszám alapján nem fogsz rájönni :-ppp -
FiReBoY #54200 Ez németo.-i baleset? Csak a németek ilyenek: sohasem néznek előre. -
Szerintem az a cseppérzékelő volt... -
Viszont ha megnézitek, a mammer észrevette a manust. Bekapcsolta a zablaktörlőt, hgoyaszongya hesinnen!!! :D -
Jaaa... :) -
Igaz barátja, opel astra. -
astor? :O Az mi? -
Nekem a kutyám tört totálra egy zőcséges mergát:) -
Szerintem nem, a szélvédő betört ahol elkapta az ember fejét!!
Viszont az a szőrnyű, hogy fékezésnek semmi nyoma!! -
ha sokáig folytatjátok én is elkezdem a horotrörténeteimet mesélni hogy unokaöcsém biciglivel hogy tört majdnem tk ra egy wv transportert:))
szal hagyjuk:))) -
képet , mert sok a rizsa :P -
szerintem ne elemezzük ezt a problémát hanem inkább képeket kérünk:)))
-
Egyszer itt nalunk egy biciklis ment neki frontalisan egy teherautonak...allitolag sokaig azon filoztak, hogyan szedjek le a gyereket a hütöracsrol, mert allitolag raolvadt az arca a hütöbordakra...
En nem mentem oda megnezni... -
Én egy motorost láttam ütközni egy astorral...
Csávó föl, pörög, majd le...
Fej felemel, aztán a kórházban kicsöngettek neki.
Az Angol u.-ból próbálta keresztezni a Szuglót fékezés helyett inkább gyorsítva.
Sajnáltam az autóst... -
Mivel a lökharitoval a faszi labat kaszalja el, ezert nem hiszem, hogy ott serüles varhato, mivel ez könnyen megy...nincs ellenallas... a motorhaztetöre meg nem hiszem, hogy raesik a ficko mivel tul gyorsan törtenik minden, azonkivül nem horpad olyan könnyen a merci motorhazteteje.
A ficko feje elegge a merevitö resznek koppan neki, tehat ott sem igazan varhato serüles. Esetleg az oldalan, de az meg a jövö zeneje ebben a pillanatban. -
Rongybaba-fizika... :( -
1: A kép alapján valami 70 éves vén tanárnő lkatú és mentalitású banya ül a vezetőülésben, aki fél az autótól.
2: Biztos, hogy nem fék a kép? Valahogy a merci karcolás nélkül megúszta, amit azért nem hiszek el. -
Ezekből a képekből vannak nagyobb-jobb minőségű változatok. Már ide is be lettek rakva emlékeim szerint, s ha jól emlékszem a kombi vezetője egy ősz hajú, szemüveges mamzer... :)
Egyébként egyszer én is láttam egy hasonló esetet. A szembeforgalomból egy opelos lőtt ki egy mobiltelefonálás közben úttesten átszaladni próbáló madarat...persze nem ért át...meg lett röptetve...
Megdöbbentő volt látni, hogy a madár úgy ki lett lőve, hogy felrepült vagy 3 métert, s a felületes szemlélő számára úgy tűnhetett volna: csak valami kabátot dobtak fel...úgy felröpült, mintha csak pár kiló lenne, s a végtagjai is össze vissza kuszálódtak...
Landolás után még felemelte a fejét, aztán hátrahanyatlott, s ott maradt az aszfalton...
Nem álltam meg bámészkodni, haladtam tovább, szal nem tudom mi lett vele végül. -
Ja, azokat rühellem a legjobban...föleg mikor kiszallnak valami eszmeletlen lapos sportkocsibol, amit vegkepp nem tudnak kezben tartani... -
Hat elvileg a labat kellett elkaszalnia, igy a ficko fejjel az ablaknak csapodik es a kocsi lendülete elforditja ugy, hogy ebbe a helyzetbe kerüljön...szoval a kocsi szerintem eleg gyorsan haladhat...
Bar a ficko is bena lehetett, mert az elsö kepen nem a kocsi fele nez... vannak neha olyan vakeger gyalogosok, hogy legszivesebben en is atmennek rajtuk... -
ez valami mamó :C -
Takezó #54180 de a furcsa, hogy az elsőn meg pont a gyalogost nézi... :\ lehet, hogy csak megugrott a kocsi, persze akkor a másodikon nem így repülne a csávó:| -
Biztos valami hülye ribanc...a masodik kepen elöre nez es nem ugy latszik, mintha nagyon meghatotta volna a dolog... -
auuu... én aszittem a mercis áll :C -
:( Humoros, vagy aranyos? Megdöbbentő. Tuti mostantól jobban körülnézek zöldben is. Ha piroson megy át a gyalogos, legalább tudja, mire számíthat, de ez... jaj 

-
A passat utasai valszeg néha rosszat álmodnak. -
-
Webcamera.....gáz:-(
-
-
Múlt héten lengyel barátainknál jártam:)
-
Van rá egygombos megoldás is :S -
Koszonom az infot, elkezdtem csinalni! (Jol tele van...) -
ürítsd ki a temporary internet files könyvtáradat, utána elméletileg megjavul. -
Kicsit OFF, de miert van az, hogy ha mostanaban, ha menteni akarok egy kepet (jobb gomb, kep mentese...), akkor mindig nevtelen.bmp jon fel, nem pedig az, ami a kep hivatkozasaban van nev (es jpg)???
-
lol te kis buzi:P -
álmodozz csak..:D -
nekem 20 -
nekem 30% lett -.- -
mit írt neked értékelésnek?