379021
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
A helyzet az, hogy úgy 15 évvel ezelőtt egy Orosz hipnotizőr tartott itt előadásokat Magyarországon. A szereplők közé jelentkeztek a nézők közül (közvetlen ismerőseim) is, akik határozottan a fickó megbuktatására, leégetésére törekedtek .... Fülig érő szájjal mentek fel a szinpadra, aztán .. pár perc mulva ugyanúgy vetkőztek, meg kotkodácsoltak, úsztak a vízben, meg ilyenek.
Az előadás után zavarododtan mondták, hogy nem értik, de egyszerűen úgy érezték, azt kell tenniük... amit a hipnotizőr kért tőlük. Én sem értem, hogy van ez, de én hiszek nekik..
És most én is hipnotizáltam egy macskát.. erre limuzin lett belőle..
-
Azért az se lenne Sátántól eredő gondolat hogy azt a "mókamikit" ismerkedd meg elöször:) -
én hiszek a hipnotizálásban de ez egy baromság -
Prof William #54280 Tessék mondani... NEM LEHETNE INKÁBB PUMPA? -
[Walaki]D`Lair #54279 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
-
ööö, nem kell hinni ebben, vagyis, tök mind1 hogy hiszed, nem hiszed van ilyen, csak nem így működik ahogy a videón
és én úgy tudom, hogy ha nem hiszel a hipnotizálásban, szóval egyáltalán, hogy működhet, akkor nehezen is fog rajtad működni, vagy éppen egyáltalán nem műkszik -
áhhh, megnéztem még1X
ez hihetetlen nagy átverés, ez nagyon nudli -
ööö, ez szerintem fake, még mielőtt bárki elkezdene lehúrrogni hagy mondjak valamit:
1, ahhoz hogy valakit NE lehessen hipnotizálni, nagyon erős akarattal kell bírnija, és azt azért nem mondanám hogy nagyon kevés embernek van erős akaratja
erős akarat megnyílvánulhat abban is hogy nem hisz az ilyenekben és akkor nem is hat rá...
2, ilyen gyorsan nem lehet valakit hipnotizálni, csak annyit mondott hussss, és már mindenki ba**ta a széket
3, egy kettő emberen látcott hogy nagyon erölteti, de valaki tényleg jól csinálta
4, hiányzott egy kettő ember arcáról a meglepődötség, volt egy kettő aki így: "úristen mi történt, mit csináltam?"
de volt köztük olyan aki: "pff, nah, mi van? vége van már? vége van a felvételnek?" -
jajj, be is zombultam egy pillanatra ;) -
De hiszel !!! :)
-
hipnotizálja őket egy ordítással :)
nem hiszek az ilyenekben... -
davos80 #54272 Mert ha igen, akkor azt énsem hiszem el.. -
davos80 #54271 Most elvileg a csávó hipnotizálja a közönséget, vagy mia szösz? -
ezmiez -
Én erre azt mondom amit a parastbácsi mondott amikor megnézte a Star Warsot:
Én bizony ezt nem hiszem el ! :) -
hát ez... :D -
Látom, nem engedi belinkelni..
itt keresd a Hypnotizing Orgasm! linket! -
hipnózis... asszem akár 18+
Mielőtt bárki kételkedne a felvétel valódiságát illetően... elárulhatom, hogy tényleg van ilyen, bár ennyire dúrvát még nem láttam.. -
davos80 #54265 -
egyikötök se látta ezt videon???
nekem asszem meg is van, ugy a brutális, nem igy... -
[rájött,hogy blackmetalnak nincs is...
]
-
Mert én melyikről beszéltem szerinted? Nem is arról, amelyik a melle köré tekerte a számot :D -
télleg,neked is HBD! -
szerintem ha egy ekkora hordó sörlenne elöttem nem sokat kinlodnék a kinyitásával
[ugy beszél mintha inna közben nem is] -
persze, én is, de ha nem tudod kinyitni, akkor csak gőzölögne a fejed :D -
Köszönöm szépen! :)
-
de sok ilyen dobozos üditőt meginnék egy meleg nyári napon:) -
most nem is azért de alulról a 2. képnek mi értelme van?
úgy értem, ha nem a szájánál van a pöcök akkor soha az életben nem fogja kinyitni azt a dobozos üditőt... -
Karlovy Varyban egy 6m magas Becherovkasuveg van:) -
Miért? -
-
mintha az Ó-nál az egyik tartó gerenda kicsit elcsúszott volna :) -
sztem is -
fakee!!!!4444
-
Tess
-
davos80 #54248 najó : lecsó -
davos80 #54247 namég1* :
-