379021
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
okés, megígérem :) -
én megértelek, énse vagyok egy számtekzseni,
és nem gondolom, hogy azér mer vki nem ért vmit akkor már egyből újregezni, meg lámázni kell,
de legközelebb kérdezd meg hogy ha nem tudod hogyan kell -
jó, tudom, csak példaként mondtam hogy mi van ha nem tudom átméretezni...
amúgy meg nagyon kapkodtam, és azért valahogy nem került rá sor, mármint a méretezésre, de már 1000X bocsánatot kértem, hányszor kell még? -
Egyébként Painttel megnyitod a képet majd nyomsz egy controll E-t.Kisebb méretre veszed majd elmented újként a képet és kész.
-
Nem nehezebb átméretezni mint ide belinkelni kb... -
jó, persze én megértelek, meg igazad van, de mi van ha nem vagyok egy nagy számtech zseni és nem tudom esetleg hogy kell átméretezni, akkor azt azért meg lehet mondani szebben is (most nem rád értem, hanem arra a Caviárra vagy kire), megmondtam volna neki (vagyis magamnak) hogy:
"ember, nagyon nagyok a képek, méretezd át-és leírom hogyan kell-mondjuk
szóval érted mit akarok mondani, te legalább nem fogalmaztál olyan durván :) -
Kiii tiiiiitttaaaa! Cicu! :D Fogadok már alszol bundás :( -
hehe ez lehet hogy vicces de anno emlékszem 15-16 ée még mi is igy játszottunk ninjásat a barátaimmal:) -
Pákó után szabadon... -
Taibi #54394 www.motherfuck.com -
Régebben ez volt az avatarom. -
LOL!
Ez megabrutál! -
Én se értem mér raksz be ilyen képeket igazából!
Ez se nem humoros se nem aranyos!!
Máskor írd oda, mert nem tudtam, h most ez aranyos vagy humoros.... olyan sok a gond és a baj.. jah és máskor TANULD már megátméretezni a képet!
Nem hiszem el, h ezt mér nem tudtad megtenni.... Amennyi idő alatt, oda írtad "bocs a nagy képért" annyi idő alatt át is méretezheted volna.

[CSAK VICCÖL] -
=================================== The End ===================================
nagyon szépen köszönjük az összes parasztozós beszólogatást, remélem minden otthon csukló anyuka megivott egy pohár vizet a nyertesek között pedig két klopfolót osztunk ki aztán go ahead. szóval elég lesz már. folytassátok máshol.
=================================== Thanks =================================== -
Ja, de ha megnézed, nem abba kötött bele, aki normális hangnemben mondta meg neki a frankót! -
Ez egyértelműen baromság.A faszi csak végighúzza a kezét és mindenki be van delejezve?Ugyan már!Ha ez ilyen egyszerű lenne akkor a titkosszolgálat, a maffia vagy mittudomén ki miért nem alkalmaz ilyen embereket, gyakorlatilag bármit elérhetnének velük. -
azér kösz, de majd máskor :D -
óóó, te szent gyerek!
mert te sose hibáztál, te megtestesült tökéletesség... -
sry, mondtam, majd megpróbálom legközelebb :( -
már egyszer helyre lettél téve a nagy pofáddal együtt, de úgy tünik nem tanulsz - ha baromságokat csinálsz, viseld el a kritikát, vagy gondolkozz mielött cselekszel és bevágsz értelmetlen, óriási képeket. ilyen az élet. -
szimpla poligami, LOOL, miért nem kapsz büntit hogy ekkora képeket teszel be, és akinek gyenge a netje ne várjon órákat?:( -
tőlem, most hova szarjak? :D
idiótázz le, bánom is én, azt hiszed érdekel? -
lol
hát jó sokáig az biztos ;) -
és ilyenkor állja meg az ember h leidiótázza az ilyen gyökereket... -
jaja :DDD Házasságkötés alkalmából magyarosítanám a "konzerv doboz a kocsi után" dolgot... :DD -
Aspyrin #54378 kényelmetlen lenne húznod magad után
-
klimaxig?
-
Wow....hogy ez meddig elég lenne.... :D -
-...és még kenyeret is kell vennem,négyre meg jön a családvédő szolgálat,azok is mi az anyjuk p*csáját akarnak;mintha én rosszul bánnék a gyerekekkel
-
nyugi mindenkinek -
Anyád temetésén szórakozzál hülyegyerek.
Vegyél már vissza a pofádból nem az játszótéren vagyunk. -
:DD -
vannak bizonyos emberek akikért válalni kell a kockázatot, azért mert ő előbb születet azért ne higgye azt hogy az ő seggéből jön a fény -
Hat siman! Most kepzeld mi nehez lehet ezt felemelni a foldrol!! Nem tuzdsz alanyulni...igy meg siman
-
ebből bünti lesz :) -
csaávó jól csinálja?
ő csak hagyja magát :D -
davos80 #54367 Ne sajnáld! -
ok, legközelebb igyekszem ;) -
az élvezet a fontos :D -
hat ezt mondom en is.. ;)))