379021

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • Ams
    visszavonva
  • Punker
    2
  • CaviaR
    Valami szerencsétlen madár volt fellógatva amit feltehetőleg lepuffantott vmi kis szarparaszt cigánygyerek.
  • Ams
    mit rakott be?
  • ranGer2
    Háborúba lövöldözzél ilyen bátran kötsög...
  • smici
    uh, ez még nem volt itt, sry :p
  • Punker
    Flém OFF!
  • I.C.ram
    Kis tini még. Az élete kimerül az FnF/"Hambi, burgi, bigi"/dizsi trióban.
  • Ben C
    Mi volt a képen?
  • pelleri
    Baz,csak most tünt fel hogy vigyorgó szmájlit tettél mellé.Ha ez neked vicces,te tutira nem vagy normális
  • prezi
    szakadjon le mind két keze az ilyennek...
  • I.C.ram
    hagyd, crazygirl oda van az ilyen mááácsó csávókért. Nem mindenki mer ám lelőni egy 150 grammos, védtelen madarat egy 3-4 kgos puskával. Ez kell a tiniknek :P
  • Mr_no_NaMe
    Lefogadom hogy a haverja valami rohatt sátánista g*ci lehet...
    Normális ember ilyet nem csinál.
  • I.C.ram
    hihetetlen milyen kis suhanc pöcsök vannak a világon.
  • Roger6
    Ez nagy parasztság volt tőle. Az ilyennek letépném a kezét, aztán agyonütném vele...
  • ranGer2
    BANánt neki..
  • I.C.ram
    Neked meg min 4 büntipont, ha én 3(!)at kaptam egy poénos képért. De ugye z sokkal szoftosabb kép, mint az én undorítóan brutális hrorogkeresztes/vöröscsillagos képem. Már látom előre, hogy te megúszod 1 vagy 2-vel..
  • Mr_no_NaMe
    Hoppá ménem téged talált el?
  • grizzly21
    se nem vicces, se nem humoros, még csak érdekes se. inkább beteges. ilyeneket szerintem mellőzzünk...
  • I.C.ram
    Grat hozzá, remélem legközelebb saját magát fogja.
  • pelleri
    Hogy kinek mi érdekes és mi lehangoló szubjektiv megitélés tárgya,aki akar ugyis azt hablatyol azokról a képekröl amit akar,hogy öszerinte milyen kategoriába esnek.Pl. Nokedli vizcseppes képei sztem is humorosak nem,de érdekesek voltak,ezek inkább lehangolóak,de aki nem akarja,úgyse ismeri el,de talán azért létezik egy irányadó közizlés,ami nevében talán kijelenthetem hogy ezek inkább elszomoritóak,és ahogy Zaki is irta megrázóak,ami elég messze esik a topic cimében megfogalmazottaktól (hogy pontosan fogalmazzak,ez a másik véglet).Befejezem,mert nem szándékom flémelni,nem is azért szóltam mert kivégzéseket és fejek hullását várom az ügyben,csak egyszerüen sztem nem idevaló és kész
  • Takezó
    hm, szvsz itt már több éve megszokott, hogy bekerülnek érdekes - és nem gusztustalan - képek is...
  • pelleri
    Nem a képekkel van baj,hanem hogy nem ebbe a topicba valók (remélem most ezzel nem akarsz vitatkozni,a topic cime elég egyértelmü).A nem muszály megnézni dolog,talán azért te is érzed,nem lehet alapja hogy akármit berakj,akkor miért van különbözö témájú topicok,miért nem egy ahol minden van?Nyilván mert nem müködne,vkinek a játékok érdekesek,vkinek a motorok stb.Én pl. mivel nekem is,haverjaimnak is volt egynehány,a motorosbalesetek képeit szoktam menteni,haverok ugyszintén,és ha van új,küldik nekem és forditva.Akkor most "nem muszály megnézni de érdekes" felszólitással rakjak be leszakadt lábakat,beleket,fiukat sirató anyákat?Remélem hogy:nem a válaszod.
  • robotnyk
    szerintem is jó képek, érdekesek, még akkor is ha nem ide tartoznak
  • robotnyk
  • Takezó
    nem muszáj megnézni, azért nagyjából tudhattad, hogy miről lesz szó ;) én meg köszönöm azt a linket, mert reggeli kávém mellett másfél órát elnézegettem olyan, és hasonló szájtokat, és megérintett...
  • robotnyk
    :D
  • Gebriel
  • Gebriel
  • pelleri
    Nem értelek,te magad is azzal kezded hogy nem humoros,nem aranyos,akkor miért ide rakod?Én nem bánom ha vki "közügyek" miatt offtopic (pl. ne menj holnap a westendbe,mert spanom hatkor felrobbantja),de ide sztem mindenki a humorért jön,nem a világ dolgain szörnyülködni.Hasonlit a dolog a tavalyi B. Parádé AIDS kamionjára,azt se értettem,kimegyek szórakozni,erre ott masiroz hullacsendben az a sz*r a többi közt.Rosszkedvre mindig lehet okot találni,legalább ha szórakozni akarok hagyanak az ilyesmivel.
  • Gebriel
    Én nem ennék belőle:))

• Truck Driver001
    wajon mi hiányozhat onnan?

ez nagyon üt:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

:))))))))

• Truck Driver001

• Truck Driver001
    :DDDDD

• Arthas
    Ez melyik filmbe is volt?
  • DJ RX7
    half-life 3
  • Gebriel
  • pelleri
    -És most,te fórumozó kutya,érzed ahogy a tshim átjárja az elméd...teljesen elgyengülsz,megszünik a saját akaratod...már csak egyvalami érdekel...hogy elküld pellerinek az összes pénzed...a jó kis jamaicai gandzsá-dal együtt! :)
  • pelleri
    Szolid tetkó
  • CB Gery
    Nagyon lol 12+