379021
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
[Walaki]D`Lair #55247 khm...no politika...
-
ez bolond de bolond létére jól látja hogy kire kell szavazni. akkor mit mondjak azokról akik gyurcsán pajtásra szavaznak majd? még pákónál is nagyobb bolondok?:DD -
"Add ide a didit, hőőőő..." XDDD
Báz, az ilyen beszélgetéskről miért nem készül felvétel? XD -
:DDD -
OMFG -
[Walaki]D`Lair #55242 VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ én most olvastam végig, de hát ez hülye...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
éN csak bubi nélkül ismerem..semmi cím :) -
ebből volt ezer féle, jobbra korizó, fekete-fehér, angol, magyar... :) -
Kanál #55239 megaultraszenzáció -
Lehet...Talán...Nemtom...
Lehet, hogy a Lázadó feliratot csak kommentbe írták. Régen volt már az.
Szerintem itt láttam jópár éve. -
CUCLI #55237 nem "FUCK" van rajta? :) -
Én ezt úgy ísmertem, hogy nincs buborék és egy komor kutya csinálja.
A felirat: Lázadó! Vagy valami ilyesmi... -

-
OMG :DDDDDDDD -
Ezmiez? -
vazz :D -
ezt még nem láttam :( -
csúnya állatok... vagyis nem olyan tündibündi kisaranyos állatok.. -
Hát nem tom...a bemutatóból ítélve ugyanolyan lesz a második rész, mint egy film...huh...nem jut eszembe a címe...tudod volt benne egy asszem FBI-os csapat, akik elkerültek egy szigetre, ahol senki sem volt, viszont fel volt építve egy teljes város...Christian Slater is benne van...ő úgy hal meg, hogy megfagy a hidrogéntől (?) és eldöl, darabokra esik...aztán az FBI-os csapat főnökét is kinyírják, bánut csinálnak belőle...hasonló lesz szerintem...egyáltalán tudja vki melyik filmről beszélek??
-
Nemsokára jön a SAW2 is..........[huhh , má'alig várja :) ] -
értem :)
-
semmi különös csak volt egy ijesztgetős néni belinkelve :)
semmitől nem félek, csak az ilyenektől...viszont ezek nagyon nagy hatással vannak rám sajnos....gondolj bele a Saw-tól nem voltam rosszul...az egész filmből az idióta bohóc pofa jutott eszembe mindig...főleg mikor dötétben voltam...tudom, hogy gáz, de ez az a dolog, ami kikészít
A link már törölve lett -
[Walaki]D`Lair #55225 Annyit elárulok, hogy Bill Pullmann élete legjobb alakítása... 

-
Nyiri #55224 Linket... :) Mirol van szo? -
Izé...tudod, hogy mennyire félős vagyok...ööö...ugyi nincsenek benne csúnya nénik és bácsik? :) -
:)
-
[Walaki]D`Lair #55221 Nyugodtan megnézheted, nagy szar...az első jelenet a legjobb, azon könnyesre röhögtem magam...:DDDDDDD -
-
Ez akkor vicces ha ismeritek az elözményeket ugyanis az eredeti kép úgy nézett ki hogy állt button a csaj és sato aki olyan kicsi hogy dobogóra kellett állnia :) -
dudás ijesztgetős.. -
Igazad van,én is megnéztem,majd 20 centi van köztük Button javára.Igy nem értem a poént a képben,mi a ráknak csinál vki ilyet -
Jaja. Cseppet rövid a combja. :D -
sato laban amugy laccik is hogy hosszabitva van, olyan mintha 2 terde lenne vagy nemtom :C -
Mondom én:) -
télleg, utánanéztem, button 182cm, sato meg 164 -
Csaj lába is kicsit furcsa :) -
Egyébként Takuma hogy áll a földön? A lábfeje a levegőben van, a sarka meg vhogy a földön. Button ballába pedig "belemegy" a kockába.
Egyszóval fake! -
amúgy nézzétek a kezeik hosszúságát, így mind1ik 1 torzszülöttnek néz ki:P -
mostmá én is értem :P -
Talán azét mert Sato a legnagyobb Dugó az egész F1ben, Button meg a legmagasabb pilóta. Sato 160valamennyi, Button meg 180 felett van