379023
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
Viszont mikor olvastam hogy "rengeteget úsznak, átalakul izommá",kigúvadt a szemem egy pillanatra,hogy mik vannak,csak aztán esett le hogy félreértetted :) -
ööö...ja :) -
Nem a melleikre céloztam,hanem az ágyékuknál a mezre -
a baloldali viszont eléggé a határon van... -
nem rengeteget úsznak, átalakul izommá...de gondoltam csak poénból írtad...de miért is az? :D -
szerintem is :DDDDD -
de nem fiúk , az tisztán látszik :))) -
Összement a viztől?
-
Lagzi Lali rémálma; az "utcácska" másik végén meg tortavásár.Megpróbáljam,ne próbáljam?
-
pfffffffff
:DDDDDDDDDDDDDDDDD -
De laza :)
-
Végelgyengülés? -
igen, mondták a viasaton (őrült világ)
bungee-zott egyet és leszakadt a kötél -
hát....csak 1* kell mellényúlni -
:) -
azt hiszem azóta ez a csávó már meghalt :( -
ne vitatkozzatok, inkább itt egy kép aminek ma örültem :))
-
"el kezdek verni vmit" hüha
-
khmmm....miért is?
-
büszke vagyok rád -.- -
van benne vmi :D -
lehet, de akkor is igénytelen....nem menő, nem laza, csak szimplán igénytelen...de ez mindenkinek a maga belső igényének kell lennie...én akkor szoktam már káromkodni (egyre jobban mérséklem magam) amikor már nagyon ki vagyok borulva...de inkább olyankor befogom, vagy el kezdek verni vmit -
ne anyáskoggy:o -
SAD:AS:f:d:FASD.ads dsa kis szarok-.- -
Prof William #55345 Voltmár de amúgy meg... Nyuhahaahhahahááááhörgynugháháháhhá! -
de nem értem...hogy nézhet ki jól egy 13b éves kislány? Vagy mi a franc most ez divat?? Nekem volt már sokkal idősebb barátom, de az 17 éves koromban volt...de hát így is kijöttek a gyerkes vonásaim, amit később korigáltam...de valóban nem értem...nekem olyan szinten nem jönnek be a már velem egy idős fiúk sem...lehet hogy külsőre még nyerőek és többnek néznek ki, mint amennyiek valójában, de a mondatszerkesztésükből minden kiderül:
-Tyűűűű baszki....hát simán megvolt a csaj....
pffff....még jó, hogy nem döcögősen... -
ez nagyon zsir -.- -
Nem tudom miért kell kiakadni ezen,nyilván ilyet csak ilyen kis r*bancokra mond az ember,nem a barátnöjével kapcsolatban használja -
biztos sok Ganxstát hallgat Portishead helyett :))) -
wtf omfg -
Hát végig viaskodott bennem a jó és a rossz,mert amugy qrva jól nézett ki,
de egy mondatába több b*zmegott zsúfolt bele mint jómagam,ami elismerésre méltó,
egyszóval pokolian közönséges volt,másrészt döbbenetesen gyermekded volt -
egyáltalán hogy tudsz te meg így, ilyen szót használni??? MEGRAKNI!?!?! Hogy lehetsz te is ennyire igénytelen a szóhasználatodban? -
te jó ég......milyenek ezeknek a szülei????? Basszus hát nem hiszem el...pfffff.....okádni tudnék az ilyen ki undorító, hülye , buta ...áááááá....egyszerűen már nem tudom hova ragozni.... -
Nyugodtan beszólhatsz,ki mondta hogy nem tudok sz*rt produkálni?Ha senkinek se teszik akkor most is mellényúltam -
és utána jól megraktad, ne is tagadd >:]
[na jó, nemis] -
Hogy a 11 évesek azt nem tudom,de múltkor kocsmáztam (mint rendesen) amikor a férfivécébe(!) beeset egy kiscsaj,és okádni kezdett a piszoárba.Röhögtem rajta,és elkezdtünk dumálgatni,volt a nyelvében egy piercing,kérdeztem mi a f*sznak kell az neki oda ugyse látja senki, (nem,nem azt felete hogy jól jön szopásnál-Ponyvaregény) hanem csak tetszik neki,de mikor berakták,utána egy hétig nem birt f*szt szopni,annyira fájt,na ö 13 éves volt -
humoros! -
Pelleri nem akarok beszólni mer csípem a képeidet meg a kommentjeidet is, de ez most humoros, vagy aranyos?
-
ja..én amikor 7.-es voltam (3éve) akkor a 12 éves oszt. társam az (akkor) 17éves barátját szopta rendszeresen..:l -
Rekorder, a leggyorsabb