379021
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
Van am egy olyan topik, hogy VICCEK... Oda valo... -
Sok kejsovar hülye... eletükben egyszer foghatnak egy valamennyire jo csaj... nekem leszakadna a pofam a szegyentöl, ha ilyenre kene fanyalodnom... -
[Walaki]D`Lair #55405 Nem, ez az erotika kiállításon készült -
egyáltalán mi ez? tömegszex bivalybasznádon?:o -
Azzal a kézzel taperolják végig ezt a majmot, amivel a villamoson kapaszkodtak, ki tudja még mit csináltak vele. Egy gyulladás a minimum, de inkább valami fertőzés :P -
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD pedig csak ritkán szoktam végigharsogni netes poénokat:DDD -
Nézzetek be hozzám van néhány új érdekes cucc a honlapomon.. nincs kedvem ide linkelgetni.. -
telefon ügyelet
-
[IMG]http://users.atw.hu/ice-man/Cars_kepek/cars_new_ (2).jpg[/IMG] -
:D -
végre valami igazán hasznos...
-
jajjdeédees!
mi ez?
-
-
-
De lol azokat a fejeket nézzétek :D -
NEM :D -
DJviolin #55391 -Willy! Mi a vektor viktor?
-Itt a vektor viktor!
-Willy?
-Ja, oké viktor!
-Mi van Viktor? Hol a vektor?
-Nem érdekes...
-
-
apám...ott lehetett már tolakodás... :DDD -
RAAB #55388 valaki segítsen. Kérlek titeket!
VCD írásnál van problémám! A videókódolás végigmegy. aztán kiírja, ,hogy adatelfogyás. És nem írja meg a cd-t. Mi lehet a gond??? SEGÍTSETEK PLEASE -
aztaaa.....még a nő is ott áll :DDD
Van érzéke a csajnak... :DDDD -
Ceruzahegyező
-
Nnna mit néznek olyan érdeklődően?
Megfejtés itt!!tényleg 18+ !! -
Az eröltetett buzis hülyeségen kívül egész türhető alkotásnak is lehetne nevezni. -
van meg ketto csak nem merem mar betenni
-
nagyon jók :D -
pfffff :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
DDDDDDDDDDDDDDDDDD: -
-
Mester01 #55379 Ez nagyon komoly még ha van ilyen irjál nekem vagy irjal ide.. :DDDD -
vegulis igaz, nem kep, de azert olvasd vegig. sztem nagyon jo :) -

-
ezt miért is ide kellett?
-
Aragorn, Arathorn fianak titkos naplója
Első nap:
Megölt gyűrűlidércek száma: 4. N. jó.
Találkoztam a hobbitokkal. Mentünk negyven mérföldet. Megnyúztam egy mókust és megettem.
Még mindig nem vagyok király.
Negyedik nap:
Fönnragadtunk a hegyen a hobbitokkal. Boromir rohadt idegesítő.
Még nem vagyok király.
Hatodik nap:
Megölt orkok száma: nulla. Gyenge. Megnőtt a borostám: markáns és férfias benyomást keltek. Ez az! Továbbra is föl akarom rúgni Gimlit. Fékezem magam.
Tizedik nap:
Bocsesz, mostanában nem tudtam sokat írni. N. sötét van Mória bányáiban. Láttunk egy nagy balrogot.
Még ma sem vagyok király.
Tizenegyedik nap:
Megölt orkok száma: 7. N. jó. Megint nőtt a borostám: egyre igénytelenebbül nézek ki. Lehet, hogy Legolas még nálam is melegebb. Vajon ha király lennék, bejönnék nála?
28. nap:
Egyre inkább úgy érzem, hogy zavarbaejtően vonzónak találom Frodót. Viszont gyanítom, hogyha lépek valamit, Samu megöl. Mindemellett a szőrös lábfej kissé kiábrándító.
30. nap:
Lothlórien. Azt hiszem, Galadriel próbálkozott nálam. Pimasz csitri. Dumáltunk Boromirral. Nem is olyan rossz. Lezuhanyoztam. Juuj!
De még mindig nem vagyok király.
32. nap
Megölt orkok száma: nulla. Megint nőtt a borostám; elég szőrös vagyok. Legolas azt mondta, hogy egy árnyék és egy fenyegetés növekszik elméjében. Azt hiszem, Legolas valószínűleg buzi.
Nem, még mindig nem vagyok király.
33. nap
Megölt orkok száma: több ezer. N. jó. Boromirt megölték az orkok. Gáz. Habár bátran, a karjaim között halt meg, most már teljesen biztos vagyok benne, hogy egészen biztosan buzi volt. Lehet, hogy Gimli is? Béke Boromir poraira.
Még mindig nem vagyok király, de legalább, úgy tűnik, Boromir azt hitte. Bár az is lehet, hogy csak a vérveszteség miatt.
34. nap
Frodó elment Mordorba. Azt mondta, egyedül megy, de Samut magával vitte. Vajon miért? Egek, ebben a filmben rajtam kívül mindenki buzi? Bár, az igazat megvallva, lehet, hogy én is ... Még mindig nem vagyok király, a rohadt életbe. -
Legolas titkos naplója
Első nap:
Elmentem Elrondhoz, a Tanácsra. Én voltam a legszebb az egész gyűlésen. Elvállaltam, hogy
elkísérek néhány aprócska embert Mordorba, hogy valami gyűrűt beledobjunk egy vulkánba.
Nagyon fontos küldetés - az aranygyűrű roppant veszélyes.
Negyedik nap:
Boromir nagyon idegesítő. Miért kell állandóan azt az óriási pajzsot viselnie? Fölmásztunk
a Caradhrasra, de a csíra emberek miatt, akik nem tudnak járni a havon, vissza kellett
fordulni. Határozottan én vagyok a legszebb a Szövetségben.
Sirály!
Hatodik nap:
A Bányában még ahhoz is sötét van, hogy rendesen megfésüljem a hajam. Nagyon félek, hogy
gubancos lesz. Az orkok tök hülyék. Még mindig én vagyok a legszebb.
Tizedik nap:
Gandalf belezuhant a homályba. Másrészt, azt hiszem, egy pattanás fog nőni az orromra. Ez
roppant nagy baj, mivel a tünde-pattanások akár 500 évig is megmaradhatnak. Még mindig én
vagyok a legszebb, a rohadt ragya ellenére.
Tizenegyedik nap:
Lothlórien. Azt hiszem, Galadriel szebb, mint én. Viszont biztos, hogy leutánozta a
frizurámat. Én is pont így néztem ki ezer évvel ezelőtt, mint ő most. Hülye muff. Totál
kiakadt, hogy a tükrös szökőkútjában vettem habfürdőt.
Ráadásul azzal vádolt, hogy az én hajamtól dugult el a lefolyója. Hazugság, nyolcszáz éve
egyetlen hajszálam se hullott ki, miért pont most kezdene el? Messze én vagyok a legszebb.
30. nap:
Evezünk, a nagy vízfelület miatt tisztára leégett az arcom. Aragorn szemmel láthatóan
különös módon vonzónak találja Frodót. Ha bármivel próbálkozik, Samu megöli. Még mindig én
vagyok a legszebb.
33. nap:
Boromirt megkísértette a gyűrű. Olyan unalmas már ez az egész. Engem nem tud megkísérteni,
nekem mindenem megvan, amit csak akarok(tökéletes haj és kőkemény fenék). Mostanában elég
furcsa leveleket kapok egy, magát Staceynek nevező valakitől, aki különböző obszcén
dolgokat óhajtana tenni szerénységemmel. Szerencsére itt van a hiper-szuper éles tünde
látásom, szóval elszaladhatok, hogyha aazt látom, hogy jön.
35. nap:
Boromir halott. Elég gázos volt, nem igazán hiányzott most ez. Aragorn megcsókolta, amikor
elhunyt. Hát ez nem igaz, az embernek tele kell lövetnie magát nyilakkal, hogy végre
történjen valami? Boromir egyáltalán nem volt szebb, mint én. Nem értem. Úgy érzem, balhé
lesz. Frodó elhúzott Samuval Mordorba. Milyen cukik ezek a kis emberek, hogy így törődnek
egymással. Egészen biztos vagyok benne, hogy bejövök Gimlinek. Tök gáz. Pont a csípőmig ér,
szóval lenne előnye is a dolognak, de a vastag copfok és az a nagy sisak totál
kiábrándítók. Azt hiszem, sötét idők jönnek. Nagyon sötét idők
-
A gondori Boromir titkos naplója
Első nap:
Elmentem Elrondhoz a Tanácsra. Aragorn fölényeskedik, mint mindig. Azt hiszi, hogy olyan
nagy arc, csak azért, mert dugja azt a tünde csajt. Szóval, szerintem csak azért, mert
valakinek széles a mellkasa, kidolgozott a teste, és napbarnított arcát férfias borosta
borítja, még nem kell, hogy ... mit is? Egy kicsit eltértem a tárgytól. Azt hiszem,
csatlakoztam valami küldetéshez, mivel elvonta a figyelmemet Aragorn hatalmas ...
bunkósága.
Uuupsz.
Harmadik nap:
Rohadt gyűrű, rohadt küldetés, rohadt szövetség.
Negyedik nap:
Frodo ma elejtette a gyűrűt. Fölvettem, de Aragorn rámparancsolt, hogy adjam neki vissza.
Arrogáns fasz. Nem tudom, mit szólna, ha jól tökönverném Gondor Kürtjével...!
Rohadt gyűrű.
Ötödik nap:
Nyilvánvaló, hogy Aragorn furcsán vonzódik Frodohoz. Ha-ha-ha! Samu megöli, ha valamivel
próbálkozik.
Hatodik nap:
Aragorn még mindig bele van zúgva Frodoba. "Boromir, add vissza a gyűrűt Frodonak!"
"Boromir, hadd vigyem föl én Frodot a Caradhrasra!" "Boromir, meg ne próbáld még egyszer
levágni Frodo fejét, amíg ő alszik, hogy te ellophasd a gyűrűt!"
Baromira idegesít, hogy így kivételezik vele
Tizedik nap:
Mért nem belém van belém zúgva Aragorn?
Tizenegyedik nap:
Kivittem Frodot Mória Bányáiból. Tulajdonképpen bejön nekem. Remélem, nem lesz belőlem
perverz hobbitbuzi, mint Windermir bácsikámból. Legalábbis azok után, ami vele történt.
Különben Trufa és Pippin is nagyon kis édes...
Egyébként, Gandalf meghalt.
30. nap:
Lothlórien. Galadriel elég jó bőr. Tuti, hogy el volt ájulva markáns, bár kissé mosdatlan
férfias valómtól. Legolas megfürdött a szökőkútjában, de megszívta.
Ha-ha. Nagy tünde seggfej. Száz százalék, hogy festi a haját. Egyébkent, van egy pattanás
az orrán. Aragorn javasolta, hogy mi is fürödjünk meg. Sajnos, csak később esett le, hogy
nem úgy értette, hogy egymással. Hülye Aragorn.
33. nap:
Frodo olyan furcsán viselkedik a gyűrűvel kapcsolatban. Még azt se engedi, hogy megnézzem.
Jó, persze, tényleg volt egy kis dulakodás vele, hogy egy pillantást vethessek rá. A földre
tiportam és rajta feküdtem, amíg láthatatlanná nem vált. Ellenálltam a kísértésnek, hogy
átöleljem (kicsit könnyebb volt, miutan jól orrba vágott). Féltékennyé tettem Aragornt!
Ha-ha!
35. nap:
Megöltek az orkok.
Hülye orkok. -
ez bájos:
-
-
-
Viszont mikor olvastam hogy "rengeteget úsznak, átalakul izommá",kigúvadt a szemem egy pillanatra,hogy mik vannak,csak aztán esett le hogy félreértetted :) -
ööö...ja :)