379021
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
Uj verzio!!!
Star Wars Gangsta Rap Special Edition -
ööö nám :OOO
a elefántocka szejetheti a fákat no, mint ahoty pár ember a kocsikat cejeti, ő a fákat"!+"!!"'1FJAZ -
ezt most minek ide
-
Nem humoros, nem aranyos....szép és érdekes
Istenem de fáj érte a szívem :(((((( Csak nekem álmom egy ilyen asztal az ebédlő közepére?? -
az akkor is egy fa:d fa <--> elefánt
éted?:D -
gondolom a címet nem az elefánt adta neki bázz .DDD -
a tree of life...huhh nagyon durva..belegondolsz egy elefántnak ilyen "gondolatai" vannak...S:S:):] -
bocs, nem tom miért küldte 2x
-
Nya.....az addig egy dolog, hogy aránylag szép, de az már gáz, hogy milyen szinten meghökkentő 

Cím: Tree of life
Na és egy titok....ezt egy ELEFÁNT RAJZOLTA ....és, ha vki most azt m,eri ezek után mondani, hogy buták az állatok....pffff.....
Még több kép.... -
Nya.....az addig egy dolog, hogy aránylag szép, de az már gáz, hogy milyen szinten meghökkentő 

Cím: Tree of life
Na és egy titok....ezt egy ELEFÁNT RAJZOLTA ....és, ha vki most azt m,eri ezek után mondani, hogy buták az állatok....pffff.....
Még több kép.... -
élvezem amikor emberek így örülnek a fiksönnek! :))))))) -
Egyertelmüen. -
fake?
-
gháháhhááá:D a miliomos dzsínó:] -
Már 4x megnéztem, de nem tudom megunni :DDDDDDDDDD -
ÁÁÁÁÁÁ:...vazzzz!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd -
Hát ez nagyon jó!Besz@rtam a röhögéstől!
-
Wehe! Ez jó volt! :P -
Ez itthon is benne volt a hírekben. -
sztem ez nem igaz. -
Lehet, hogy már volt, de ekkora égetést a büdös életben nem láttam. Minden macsó überparasztnak ez járna :D
Hogyan alázzunk valakit halálra -
En multkor pesten egy huszaregyseget lattam lovagolni a keletinel. Vagy 20-30 huszar teljes monturban. Nagyon jol neztek ki. Szerintem allandositani kellene öket a varoskepben. Mondjuk lovasrendör formajaban.
Becsben a masodik vilaghaboru befejeztenek 60. evforduloja alkalmabol angol, amerikai es francia egyenruhakba öltözött sracok jeep-ekben jarkaltak a varosban es a regi hatarokat huzogattak meg, amelyek a varost osztottak körzetekre a fentebb emlitett seregek hataskörzete szerint. -
mondasz valamit :) -
A levitacio mar regen foglalkoztatja az embereket es vannak is könyvek arrol, hogyan lehet rengeteg koncentracioval es meditalassal elsajatitani, es talan van nehany azsiai guru, aki valoban tudja is, de ez a csavo biztosan nem...
A mozgasa elegge szaggatott es "lifeg" a levegöben.
Ugy ertem, a felemelkedes közben randul egyett, valamint oldalra himbalozik a derekanal elhelyezkedö tengely menten.
A film közepe tajekan ivesen emelkedik hatrafele, mintha egy emelöszerkezeten ülne es olyan libikoka stilusban emelkedne.
Manapsag az a baj, hogy a videok es kepek nem bizonyitanak semmit, mivel mindent lehet retusalni... -
Megyek egy kicsit gyakorlom hátha sikerül... -
szerintem is kamu, de a szabadég alatt felemelkedik, (a kötelek kizárva) szemfényvesztés (nem hiszem, mert akkor szerintem a kamera lebuktatta volna) valami biztos nem ok :) -
tuti kamu, mint a copperfield, vmi szemfényvesztés, de kurva jo:D -
:)))))))))))))) -
ezt hogy a rákba?
ez most vagy valami nagyon ügyes átverés, vagy a csávót megszálta az isten (vagy a démon) -
hát én is erről beszélek :) -
a lényeg az, hogy ne arról szóljon a fórum, hogy egy weblap teljes tartalmát bemásoljuk ide... példul, ha találok egy rakás flash játékot, biztosan nem fogom egyenként belinkelni ide, hanem küldöm a linket egyben... -
de ez sem kutya! -
itt van amit keresel.. -
Mászkáltam a Kálvin-tér környékén és ott ejtőztek ezek a fickók... elég bizarr látvány volt és készítettem pár felvételt róluk.
Itthon visszanézve, viszont nem nagyon jött be a dolog, így megpróbáltam korhűvé tenni..
-
Mhhhh...
Emberek!
Keresek egy videót amiben egy fiatal japán bűvész csávót bemaszkólnak és a metron elkezd dölögetni mint Jackson és mindenki megijed, h el esik.. régen még vki beszúrta ide! PLS aki tudja a linket ne sajnálja megadni!!!!!!! -
miből gondolod hogy a parlament előtt fényképezte? :) -
és még valami, tanulj meg magyarul:
észt, nem eszet -
bizonyos embereknek jah
Nokedli legalább mindig máshonnan szerzi a dogokat, és ezért jófej meg népszerű, én személy szerint birom, akárcsak Pellerit, de nem akarok személyeskedni, de ha ők is csak 1 helyről raknák be a vicces dolgokat akkor ők is gagyik lennének, de mivel nem... -
Fake!
Nem látszik sem a Parlament, sem a Lánchíd, sem a Hősök tere... -
[OFF]Muszáj mindig osztani az eszet?[/ON]