379023

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • BenceYCE
    Csincsilla= egy mókusfajta asszem.

Unokatesóméknak tenyészete volt belőle. Bundákat gyártanak az igen finom szőréből. Érdekessége, hogy ha felidegesítik vagy veszélyben érzi magát egyszerűen "elhajítja" a bundáját.)

Amire Te gondoltál:
    Csivava= (...vagy tsiwawa...) ...hagyjuk, ezek az ebek inkább a miniőz hatását keltik bennem mintsem egy kutyáét.
  • pelleri
    Lehet hogy a kentaur nem fikció,meg kéne kérdezni a dokit aki Cicciolinát kaparta (mert gondolom volt egynehány neki) hogy van-e ilyen,mert ha vkinek akkor neki tudni kell,biztos látott furi dolgokat az ultrahangon :)
  • pelleri
    Ne hidd,barátom szüleinek szintén ilyen pici kutyája van (4,5 kg-os,asszem csincsilának hivják a fajt [kutyákhoz (se) nem ért],és a másik boxert rettegésben tartja.Persze ehhez az is kell hogy a boxer nagyon gyáva,állandóan a két lába közt a farka,ha ember lenne szüzen döglene meg ahogy szokás mondani,akkora lúzer,a kicsi meg az elenntetje (ami nem meglepö,mert növérem is vett a gyerekeinek,és állatorvos leszúrta érte,mert az idegrendszerükkel baj van,és kárt nyilván nem tud tenni felnött emberben,de a kicsik vele alszanak,és az arcot már viszont csúnyán megharaphatja ha bekattan)
  • grizzly21
    beszarok rajtad, ezek a szövegek!!! kurva nagy:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddd
  • BenceYCE
    szerintem inkább: Teó
  • Broafka
    ez tuti fake, ilyen keveredés nem jöhet létre!!!!
    ha már vanank ilyen keveredések akkor már a d**ás lóval következménye egy kentaúr vagy mi?
  • Broafka
  • pelleri
    Ha igaz a kép,biztos vagyok benne hogy a ló a tehént,nem forditva,amúgy én nem tartom kizártnak hogy megtörténhet (bár sosem hallottam ilyen esetröl),mert Spektrumon volt szó róla (tudom,már megint a Spektrum tévé,de tényleg láttam),és ott van az öszvér,vagy a tigris és oroszlán kölyke pl. És mivel a fotó készitöje azóta meghalt,a kép meg az internet legeldugottab legsötétebb sarkában volt (tiszta por lepte mikor rátaláltam),ezért gyakorlatilag én vagyok a felfedezöje,igy a rámruházott jogomnál fogva legyen ez faj neve eztán:lóhén :)
  • Nyiri
    Azon goldolkodom, hogy ha nem lenne ott a gazdi, akkor a pulcsis kishavernek mennyi lenne hatra? Kb. 2-3 masodperc szvsz.
  • Magic Boy
  • pelleri
    -Nahát fönök,klassz ez a pulcsi,ma is remekül festesz,mint...
    -Kussolj.Korán van még ehhez.Nézd a napot.
  • Nyiri
    Szerint ez fake. Keptelseg lenne ha egy bika meg tudna termekenyiteni egy lovat. Pl a kutya se tudja a macskat. Total mas DNS meg etc...
  • pelleri
    Egy tehénló A szájton oda volt irva hogy a kép eredeti
    Huncut kis állatkák lehetnek azon a farmon,én nem forditanák hátat egyiknek se
  • cement
    loál
  • CaviaR
    Először csak a fákon jár az eszük. Holnap már világuralomra törnek és rabszolgasorba taszítják az embereket. Jáj, szerzek sok szénát gyorsan, hátha az jópont lenne...
  • jointeer
    :o
  • _Neo
    hogy működik? olyan mint a mind reader, de azt sem vágom hogy működik. tudod rá a megoldást?
  • Láma!
    ez nem csak elirás?
  • Hunnenkoenig
    Akkor bocs... en csak az eredetit ismertem... Nekem ez uj volt.
  • Broafka
    nem is ajánlatos :)
  • geri15
    [sosenemhódolbe ._.]
  • Broafka
    báhódolsz a kishercegnek? :D
    te aztán rendkívűl magabiztos vagy :)
  • RelakSfromhome
    13000!
  • sonance
    Tuning Suzuki:

12000 ccm (!)
  • lineker
    :D
  • RIZLA
    * *
  • RIZLA
  • geri15

dzsojinter nem tuttam ellenállni!! elragadott a sötétoldal!!4 vagy miaszsösz
  • RIZLA
  • geri15
    értettem :CC:||w_-.-
  • jointeer
    ésesz jóljegyesztmek°%%!+21%_?
  • Ams
  • geri15
    ték -.-
    sorry!!!!4
  • geri15
    ígérem
  • geri15