379023
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
BenceYCE #55732 Csincsilla= egy mókusfajta asszem.
Unokatesóméknak tenyészete volt belőle. Bundákat gyártanak az igen finom szőréből. Érdekessége, hogy ha felidegesítik vagy veszélyben érzi magát egyszerűen "elhajítja" a bundáját.)
Amire Te gondoltál:
Csivava= (...vagy tsiwawa...
) ...hagyjuk, ezek az ebek inkább a miniőz hatását keltik bennem mintsem egy kutyáét.
-
Lehet hogy a kentaur nem fikció,meg kéne kérdezni a dokit aki Cicciolinát kaparta (mert gondolom volt egynehány neki) hogy van-e ilyen,mert ha vkinek akkor neki tudni kell,biztos látott furi dolgokat az ultrahangon :) -
Ne hidd,barátom szüleinek szintén ilyen pici kutyája van (4,5 kg-os,asszem csincsilának hivják a fajt [kutyákhoz (se) nem ért],és a másik boxert rettegésben tartja.Persze ehhez az is kell hogy a boxer nagyon gyáva,állandóan a két lába közt a farka,ha ember lenne szüzen döglene meg ahogy szokás mondani,akkora lúzer,a kicsi meg az elenntetje (ami nem meglepö,mert növérem is vett a gyerekeinek,és állatorvos leszúrta érte,mert az idegrendszerükkel baj van,és kárt nyilván nem tud tenni felnött emberben,de a kicsik vele alszanak,és az arcot már viszont csúnyán megharaphatja ha bekattan) -
beszarok rajtad, ezek a szövegek!!! kurva nagy:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddd -
BenceYCE #55728 szerintem inkább: Teó
-
ez tuti fake, ilyen keveredés nem jöhet létre!!!!
ha már vanank ilyen keveredések akkor már a d**ás lóval következménye egy kentaúr vagy mi?
-
#55672 -
Ha igaz a kép,biztos vagyok benne hogy a ló a tehént,nem forditva,amúgy én nem tartom kizártnak hogy megtörténhet (bár sosem hallottam ilyen esetröl),mert Spektrumon volt szó róla (tudom,már megint a Spektrum tévé,de tényleg láttam),és ott van az öszvér,vagy a tigris és oroszlán kölyke pl. És mivel a fotó készitöje azóta meghalt,a kép meg az internet legeldugottab legsötétebb sarkában volt (tiszta por lepte mikor rátaláltam),ezért gyakorlatilag én vagyok a felfedezöje,igy a rámruházott jogomnál fogva legyen ez faj neve eztán:lóhén :) -
Nyiri #55724 Azon goldolkodom, hogy ha nem lenne ott a gazdi, akkor a pulcsis kishavernek mennyi lenne hatra? Kb. 2-3 masodperc szvsz. -
-
-Nahát fönök,klassz ez a pulcsi,ma is remekül festesz,mint...
-Kussolj.Korán van még ehhez.Nézd a napot.
-
Nyiri #55721 Szerint ez fake. Keptelseg lenne ha egy bika meg tudna termekenyiteni egy lovat. Pl a kutya se tudja a macskat. Total mas DNS meg etc... -
Egy tehénló
A szájton oda volt irva hogy a kép eredeti
Huncut kis állatkák lehetnek azon a farmon,én nem forditanák hátat egyiknek se
-
loál
-
Először csak a fákon jár az eszük. Holnap már világuralomra törnek és rabszolgasorba taszítják az embereket. Jáj, szerzek sok szénát gyorsan, hátha az jópont lenne... -
:o -
hogy működik? olyan mint a mind reader, de azt sem vágom hogy működik. tudod rá a megoldást?
-
ez nem csak elirás? -
Akkor bocs... en csak az eredetit ismertem... Nekem ez uj volt. -
nem is ajánlatos :) -
[sosenemhódolbe ._.] -
báhódolsz a kishercegnek? :D
te aztán rendkívűl magabiztos vagy :) -
13000! -
Tuning Suzuki:
12000 ccm (!) -
lineker #55708 :D -
* * -