379023
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
kenőmájas:-)) -
a szépség...
-
szakember #56307 egyszerű virsli... -
nem tudja valaki, hogy mi a fené ez az izé??
-
tényleg beszélgessük ki h hordja fecske v boxer 

na jó csak vicceltem
rajtam se volt még tanga.... nm is lesz(bár csináltam már érdekes dolgokat) -
sztem ez ált. iskolás -.-
[most vettük nemrég a holdat, űrsíklókat etc. gimi 1, osztály]
szazl..ha gimis lenne sztem a tanár egy szép nagy X-et rajzolt volna a lapra . -
" földfogyatkozás nincs" lolmá 
-
háttőőő...el tudom képzelni, habár bevallom, még soha nem volt rajtam tanga, sőt lekopogom, de még cipzárral sem csíptem be a f...semmimet :DDD Szóval ilyen altályi katasztrófákat eddig szerencsésen megúsztam. Mondjuk van 1 olyan alsógatyám, ami boxer típus, csak olyan őőő szóval nem lobog, és az tud kellemetlenségeket okozni...de az hiszem kissé elkalandoztam, én kérek elnézést
-
:DDDDDDDDDDdd
Hát...az beztos gájzos lenne :)
Na, de meg kell hagyni, hogy iszonyat kellemetlen tud lenni, mikor vágja a bőrt :) Én is néha rákényszerülök hasonló megoldásra, de azért arra vigyázok, hogy senki ne lássa....csak a csaj cseppet feltűnően csinálta :) -
Mester01 #56300 JÁJJ nagyon komoly... :D -
Szerencsére nem tom',nem vaok én Terry black! :) -
Szerintem a mi esetünkben a fenék és a tanga közé más is szorulna, ami előbb verné ki a biztosítékot és fújna vörös riadót :) -
Biztos ismeritek, én még nem ismertem. A viccek topicsban találtam, asszem megéri ide is berakni :)
Hülye amcsik :D
/ by Dichter / -
Tod milyen gáz, mikor fenekedbe szorú' a tanga??
:) -
Színészkedés -
-Halló,Feri?Itt állok Amszterdamban egy kirakat elött,és képzeld tartanak sárga kiskacsát!
-Van rajta napszemüveg?
-Hát..az nincs
-Nem kell!
-
-Na de mos' má' Teri lerakom e',mer' minnyá itt van az a fijú akive' a zinterneten ismerkedtem meg,azt hogy néz má' ki hogy telefonálok itte,ki tudja mit hisz ma' rólam az a pelleri hogy eszem a zuzáját e'!
-
-Na,látom a tegnapi verés mégse volt hiábavaló,te szönyegrepisálos,most már tudod ki a fönök...na hozzad má' ide te,te korcs,azt az újságot!
-
aszt a rohadt... ez nem semmi! Nagyon jol nyomjak:) -
"azért hurcolom ezt a wc papírt, mert az én igen agresszív lali sógorom azt üzente, még egyszer meglát, szarrá ver"
mennyi? 30!-ból :P -

-
A Toi-Toi válogatott játszik,és a fanjaik készülödnek a buzditásra?
-
faszaa -
Noodlee #56286 Áz :) -
BMX Freestyle :)
-
Kétkeréken Kamion weeee:)
+ még kocsik kétkeréken -
hát, hogy jól van-e fésülve
-
biztos cempelt ;P -
hát Sámli -
"Lui" :)) -
Noodlee #56279 Hmmm... -
Noodlee #56278 Tuti FÉK! -
Noodlee #56277 Ki az, aki CS közben hintázik a széken ?
Naon laza vagy vaz. -
Takezó #56276 ez megaciki :o és nekem még könyvem is van tőle :D:D -
Azt hittem Nicolas Cage van a képen 

-
ja, király szerintem :D -
wow ez se mai dia már:)
szerintem egy csomoan már nem is láttak ilyen diavetítést:))) -
Megnyitod a linket új ablakban, legörgeted az aljáig, és ott a FREE gombra nyomsz (mellete van egy PREMIUM gomb - arra nem nyomsz! :)). Ezután betölt egy oldal, amelynek az alsó harmadában kb. 20-30 másodperc múlva megjelenik a "Download: alkohol.pps" szöveg, és az "alkohol.pps"-re kattintva elkezdődik a letöltés. -

Én sem -
hát ezt én nem nagyon tudom letölteni.
tudom bennem van a hiba:)