379023

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • Noodlee
    FÉK!
  • grizzly21
    hogymi?:o :D
  • robotnyk
    kb mint a szarfajzer bankos levlap :D
  • grizzly21
    ez fake sztem
  • Broafka
    tanítja*
    bocsi :)
  • Broafka
    én majdnem okádtam
    valóban tehetséges, meg minden, de ez már tényleg betegesen "nyúlós"
  • Broafka
    az hagyján, osztálytársam anyukája tanytja az osztálytársam öccsét:
    -kisfiam mondd utánam:
    Q mint Qukac (Kukac)
  • BenceYCE
    Azér ez már egészségtelen...
  • zakika
    Iblé Miklos is biztos orul a rola elnevezett utcanak

a szlovak penzugyminiszter Ivan Miklos, biztos arrol van szo
  • Shaman
    áz! :-p
  • tomsolo
    kúkac!
  • [NST]Cifu
    Ez a levélcímzés már garantálja a részvételt a Balázs-Showban. :DDD
  • Prank
    ha a saját nevét sem tudja leírni, az már gyanús
  • Shaman
    Nénike levele a Balázs Show-ba....

• deep
    Őőő, egybe szeretnék belekötni. Nem lehetséges-e véletlenül, hogy a kavics tulajdonképpen 10-20 cm átmérőjű volt a becsapódáskor. Mert amit látunk, az egy nagy tűzgömb. Elképzelhető, hogy ekkorának látjuk, miközben kicsike a kavics.:D

De amugy ok a fejtegetés.
  • prezi
    ontopic esetleg ?!
  • norbre
    ennyire azért nem vagyok naív. nem mondtam egy szóval sem hogy elhiszem, csak annyit hogy nem lehet egyértelmű kijelentést tenni egy videó alapján annak hitelességéről, csak találgatni azt.
    Valószínűleg jók az adataid, de ha te pontosan meg tudod mondani hogy mi lesz egy többismeretlenes egyenlet vége úgy hogy szinte nem ismersz belőle semmit, akkor le a kalappal.
    Volt olyan eset hogy egy fószer házának a tetejét ütötte át, és megállt a nappaliban a meteorit, de nem lett baja senkinek, és a ház sem dőlt össze.
  • Placebó
    Na ez a csaj is plusz 10fejezet a Kámaszutra különleges kiadásában...:)
  • Prof William
    GYI!!! vagyis nem... izé HÓ!
  • Zsoldos
    Hat, bocsanat nem vagyok szakerto, csak hasznalom a fejem :) Eppenseggel latszik, kb 1-2meteres(fel auto) atmeroju a szikladarab. Irdatlan pusztitast vitt volna veghez. Olyan kozelrol, egy nagyobb agyuloves is hazavagta azokat az embereket. Ekkora becsapodas "picit" nagyobb mint egy agyuloves :) A meteorok altalaban 10-12km/secundum-mal csapodnak be a fold legkorebe. Ha csak 1 meter atmeroju tomor sziklaval szamolok, azis kb 3000 kg korul van, 10km/sec sebesseggel kozeledve.. Szamold ki az eroket.

De ha mindettol eltekintunk, es csak videotechnikai szempontbol vizsgaljuk: a kamera mondjuk masodpercenkent 25-30 kepkockat rogzit, de ez kb 100 meteres szakaszon tobb kepet, 3-4-t csinalt a meteorrol, tehat nagyjabol 10x lassabbra fotosoppoltak a kelletenel.

Tudom a varazslos topicokbol hogy szereted elhinni a dolgokat, de a vegso igazsagokat tenyleg ne a humoros-ban keresd :)
  • Grave Digger
    Ez hó nemigaz? Nálunk is előfordult már ilyen, csak nem ekkorába
  • Punker
    jég?
  • nokedli
    A legszebb macskák..

• nokedli
    Ez csak érdekes... tudod-e miez?

• nokedli
  • Shaman
    egy 1 méteres darab is több száz méteres kráter okozna...
  • nokedli
    Vészhelyzet

• deep
    Lehet hogy bejárta.Attól mert mi még itt nem hallottunk róla, még lehet:D
  • Aquir
    Flexible? :)
  • The Garrett
    es szerinted 1 ilyen felvétel egy noname poenvideos oldalon lenne, nempedig bejárta volna az egész világot?
  • norbre
    mindenkinek a meteorral kapcsolatban:
    nem vagyok meteorszakértő, de a felvételen nem látszik pontosan hogy mekkora az a darab, és nem vagyok benne biztos hogy bárki közülünk meg tudná mondani hogy adott szögben, adott méretű, adott összetételű, adott sebességű meteor, adott összetételű kőzetbe becsapódva mit okoz és mekkora hatósugárban
  • desigo
    szétvertem a fejüket:)))
  • cement
    ezt nem uszták volna meg ilyen könnyen :D
    főleg nem a kocsi :D
  • Zsoldos
    Mert egy akkora ko 30 meteres kratert csinalt volna, es a stab darabokban heverne szetegve a fold alatt :) (nomeg a hiradoban is lattuk volna a felvetelt nem csak a humorosban az sg-n)
  • M@TriX
    azt hiszed akkor a láma RTL nem szakítaná meg az adást, hogy támadnak az ufók? :)
  • RelakS
    Mert egy ekkora kavics legalbbis messzire elfújta volna a kamerás csávót. Emlékezz csak Tunguzkára. Már nemtom, hogy oda mekkora csapódott be, de igen nagy területet letarolt.
  • Gabesz amd64
    aranyos ütlegelős
  • norbre
    amúgy miért nem lehet valódi?
    szerintem ez alapján se kizárni se megerősíteni nem lehet a felvétel eredetiségét.
  • norbre
    ja a meteor dúrta.
    amúgy télleg durva :D
  • geri15
    dúrva.