379023
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
-
-
;) -
thx -
Visszavonva! -
ez... -
akos #57187
-
-
Legyünk optimisták.
Vagy soha többé nem látjuk itt, vagy leállt az ösztönzés hatására. -
Bár lenne itt jogosultságom. Már nem lenne ott az az üzenet. -
akos #57183 Visszafelé. Ha még van honnan.
:DD -
Talán fejlődőképes! -
akos #57181 14 alatt...
Gondolod, érdekli egy virtuális feketepont? -
-
Látom megkaptad a jussodat! -
akos #57178 LOÁL! -
gyertek IDE is forumozni pls -
No politika!!! 

-
A rejtély megoldása :D -
ööö -
A rejtélyek rejtélye: Mit készíthetünk a vörös csillagból?
A rejtély megoldása :D -
:-ppp -
homokhat #57171 rohadt linux az swf-t sem nyitotta meg főleg a Wmv-t na mindegy -
Az egyik legmagasabb radioado a vilagon [FSC CN-turm TORONTO]
Látjátok mijen szép nagy torony ?? ^^
-
hát a 125-ösön nagyon látszik :) -
M2 #57168 Én nem tekintek ezekre a dolgokra ilyen szögletesen. Hogy egy lány így kitárulkozzon, annak kell jó adag exhibicionizmus - amelyik csaj úgy feküdne oda, hogy 'jajj engem most itt hogy meg fognak alázni' - az nem is fekszik oda.
Van amelyikünk soha nem öltözne be bohócnak, van aki meg örömmel teszi (lásd VV és BB műsorok ...etc.). -
Ezek jók, kár hogy fake :( -
Vágólapra kimásolod
-
homokhat #57165 Pont erről beszéltünk! Ez lenne a szex vagy mi ? -
homokhat #57164 ez sem -
homokhat #57163 ez nem megy -
homokhat #57162 tudom , hogy nem itt kell felteni ilyen kérdéseket de azért :
Suse Linux 9.3 használunk egy ideje de azóta nam tudok videó fájlokat megnyítni
két videó lejátszó van Kaffeine és Reál player 10 de egyiksem akarja az igazságot
van valami elgondolásotok, hogy mi a gond ????? -
Na, ha mar ennyit beszeltetek rola:
Józsi bácsi is elment az erotika kiállításra...
Felnott nezoknek!!! -
És a lány, aki elvesztette a fejét!! (Gondolkodós Gém :) -
[URL=http://www.koreus.com/files/200407/teamryouko_martial_arts.wmv]Egy "kis" gimnasztika :))[/URL]
-
szando #57158 azért az átlagéletkort nézzétek meg, akik ott vannak szegények már jópár éve nem fogtak puncit, persze az én véleményem is az hogy ez így szánalmas, menjenek el inkább kurvázni -
Igen azok, sőt én csak úgy nem turkálnék idegen vulvákba. -
homokhat #57156 Nem baj sőt de azok a fickók is emberek, a csajt meg csak sajnálni tudom. Az más kérdés , hogy kell hozzá valami ferdehajlam . De én nem tudom vajon mindegyik srác jól is érezte magát ? Vagy csak buli az egész akár igy akár úgy a kislány elég jól levan alázva !Pontosan ezt nem szabadna kihásználni a drága kis fickóknak!Tökre betegsek és kész . -
Most mi... :DDD ők nem használják a jobbkéz szabályt? Akkor felénk elég sokan laknak :DDDDD -
Mert ő nem normális (sry ha vkit megbántok ezzel) Lehet a fotós azért fotózta le mert ez a véleménye neki is. Vagy mert tudta hogy ide linkelődik. :) a mondatom második része tényleg "egy kicsit erős volt.
Hála a jó égnek az én csajomhoz így nem nyulkálnak (mondjuk nem is az a szakmája)
de egy biztos egyenként rugnám fejbe mindet [minden indulat nélkül], hogy észhez térjenek.
Tehát az üzi lényege én is szánalmasnak tartom, és senki nem mondott rólad és Nokedli-ől semmit.
De ha baj, Gome'. (sry)