379023
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
Zsoldos #57315 Hat, mar rossz volt nezni, ahogy mindenki ketsegbeesik :) Meggyozik magukat arrol, hogy nem tudjak megcsinalni. Halgassatok Yoda-ra. -
odáig, hogy jutottál el? :D -
megelőztek, fenébe
-
Megoldás 
1. rendőr-rab ----> rendőr vissza
2. rendőr-lány ----> rendőr+rab vissza
3. anya-lány ----> anya vissza
4. apa-anya ----> apa vissza
5. apa-fiú ----> apa-fiú vissza
6. rendőr-rab ----> anya vissza
7. anya-apa ----> apa vissza
8. apa-fiú ----> rendőr-rab vissza
9. rendőr-fiú ----> rendőr vissza
10. rendőr-rab -
Zsoldos #57311 Najo, elejen atkuldod a rabot es a rendort, mas ertelmest nem tehetsz. Visszajossz a rendorrel es atviszel egy gyereket. A gyereket nem hagyhatod a bortontoltelekkel ezert visszahozod rabot is az eredeti partra. Az eloszor valasztott gyerekkel megegyezo nemut atkuldesz a tulpartra a szulejevel, majd a szulot visszahivod. Eddig 2 azonos nemu gyereket kuldtel at a part masik oldalara. Atkuldod hozzajuk mindket szulot, igy nem lesz verekedes, es igy lesz kivel visszahozni a csonakot. (2 gyerek, 1 szulo van atszallitva a masik partra) Atszallitod a rendort es a rabjat, es visszahivod a szulot, igy 2 gyerek 1 rab, 1 rendor lesz a tulparton. Atkuldod mindket szulot, igy 2 szulo 2 azonos nemu gyerek, 1 rab, 1 rendor lesz a tulparton. Az eredeti parton marad 2 gyerek, ertuk kuldesz egy szulot, marad 1 gyerek. Ertuk atkuldod a rendorosztagot, es vege -
elhisszük, de mond meg hogyan kell :-/
mondom, én ott akadtam el, hogy még van egy lány, az őr, meg a rab DE a hajó a túl oldalon van :-/ -
ez hülyeség nekem az apa megveri a lányokat is meg a fiúkat is
-
nem olyan nehéz :) nem néztem, de 4 v 5 perc alatt volt
-
de nem jó, mert a hajó meg a tulsó oldalon van :( -
LÁÁÁÁL...
átmész érte a rendőrrel talán -
hogy kell elkezdeni?:D -
Jó és miután a rab egyedül marad??
Mert szülőt nem lehet vinni csak gyereket annak meg nincs értelme mert ha átviszed nem tucc visszajönni csak a lánnyal.. -
a rab marad egyedűl a rendőr meg a lány megy a csónakkal -
pasquale #57302 nem mert átviszed az őrrel -
jó de a rab megveri a lányt... -
pasquale #57300 fpp itt elkadni...
ték
[végigvitte de már nem tudja hogyan] -
komolyan? :D
az őrel vidd át a lányt gyere visza az őrel és vidd át a rabot
(a rab egyedűl maradhat nem szökik el) -
addig jutok el, hogy megmarad az egyik lány, az őr, meg a rab, és itt meg elakadok :-/
valaki help pls -
egyszerűen nem megy neki :I ha nem megy, vágólap -
elküldöd pm-ben a sorrendet? -
Zsoldos #57295 :) Most csinaltam meg az elobb, nem nehez szerintem. Valojaban olyan sok a szabaly, hogy eleg keves lehetoseg van, mit csinalhatsz egyaltalan, meg tevutra sem nagyon lehet jutni. -
ez nekem se ment... akasztom föl magam:-PP -
akinek megvan leírhatná a sorrendet :)) -
volt de legalább gondolkodós :)) -
ezt ismerem. nagyon jó. -
lenta #57290 Lehet hogy már volt, de én nem rég kezdtem el erre a topikra rátapadni :-)
Egy kis gondolkodás :-D -
ez kerek perec :D:D:DDDD -
fasza, nem lehet linkelni :| -
sdAD:AS_D?AS:D -
én speciel egy fehérséget látok csak :) -
ez mi? -
JÁJ -
:D De legalább nem azt kamuzzák ,hogy a gólya hozza :D Csak a frankót ! :D -
:DDDEZ nagyon. -
sdefjvhbgdjfvbhsdkfvhs :) -
jézusom :) -
ehhe :D -