379023
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
Jaja.Meg a katonai Hummer páncélozott is. -
jóan ti nyertetek csak flém off:l
olyan büntit kapunk hogy csattanni fog =X -

Csak a link került bele, más nem változott -
Persze, lehet, beszoptam egy rossz feltöltést :D
Mindenesetre szvsz irány az autómánia topik a témával -
utálom a VIPkat :D -
ez a h1. kb totalcaros az eleje :D szanasét van szakadva az első felfüggesztés is. -
most szerkesztettem meg a hozzászólást, ott a link a wreckedexotics-ra
-
Ne legyél hülye :P az is h2 :D -
-
és akkor a #58065? Az H1! kecske, kecske, linkecske -
Gondolom a kép alatti szöveg is elkerülte sasszemeid :D -
Az egész onnan indult,hogy azthittem,hogy a képen 1 H1-es van és erre mondtam,hogy kamu! -
jajj lebuktam :] -
FAKE! -
FÉÉÉÉK! :P -
Na erre kiváncsi vagyok! :D Nekimész ezzel a szarral a falnak, akkor kb a tüdőd az orrodon keresztül fog a szélvédon lyukat ejteni. -
most dobtam össze unalmamban ezt a képet..
-
Te hülye vagy.
H2 egy szar lomha SUV, ami kb ugyanolyan strapabíró, mint bármelyik társa. Mivel nagy a tömege, így körülbelül 3x jobban szétkenődik a betonfalon, mint egy kisebb autó.
Amiről te beszélsz azaz 1-es hummer, amit szintén nem lehetetlen összetörni. Aki meg egy ilyen roncsot összetud hozni photoshopban, azelött megemelem a kalapom. -
Na ezt hívják fára csavarodásnak :D -
őőő... akkor meg? Szerinted egy humvee szilárdságú erődöt kiengedtek volna jóskapista kezébe? Feltételezem, hogy a Hummer ugyan úgy teli van gyűrődőzónával, mint bármely más modern gép. -
ez jó volt :) -
Tudom(a kedvenc terepjárómról beszélsz)! -
Tévedsz!
A Hummer az civil használatra szánt terepjátó.
A katonai a Humvee, ami gondolom jóval erősebb és strapabíróbb. -
Játék: Hatástalanítsd a bombát! -
Szerintem teljesen jók! -
tujon #58056 ezeket tedd de a hozzávaló topicba!
ide -
De könnyű. Méghozzá azért, mert utcai használatra készült, nem úgy mint a H1. (Megjegyzem annak is van utcai változata). És a tervezőknek gondolni kellett arra, hogy egy ilyen ütközésben se haljanak meg az utasok, ezért bizony törik. -
in your face yo lett szvsz :P -
A régi tipusra a 60-as évekbeli Amerikára gondolotam, amiokor mindent acélból csináltak. Amúgy ha a Hummer csak simán visszapattant volna, tuti meghalt volna benne mindenki, bár nemtom itt hogyan élték túl. -
Akkor tévedtem,de azt se könyü törni! -
A H1-es is pont ilyen régi tipusu kocsi! -
ez egy h2, de mindegy -
Az a H1. Ez meg egy H2. -
Tudom!
A képen egy H1-es van ami a legerősebb civil használatra készített terepjáró!
A H1-est se könnyü összetörni! -
Jaja, egy a szimpla utcai változat. Arról meg nem is beszélve, hogy elég ha 60-80km/h-val jöttek mindketten. Nincs az a kocsi, amelyik ne törne. Mármint lenne, régen elég sok olyan autó volt ami marha szilárd volt, de az ütközésben a karosszéria nem nyelte el az energiát, így leestek az utasok belső szervei. -
Csak ez k*rvára nem a katonai változat. -
waracsk #58045 tom h mi ez,régen fan voltam :D (egészen a mostani album megjelenésééig :| ) -
bazz!ezek már tényleg nagyon durvák. -
COB - oops i did it again /britney cover/
elég gyenge így...
két srác egy ilyesmi videon yobban nyomta SOAD-ra -
Láttam róla egy videót!
Úgyment rajta kereszttül mintha ott se lenne és csk kicsit meghorpadt az eleje!