379023
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
Betudná valaki lineklni azt a videót amikor egy csaj kidülleszti a szemét és majdnem kiesik a szemgolyója?
előpre is thx -
Annyira nem jó város szerintem. Mármint nagyon jó lenne, ha nem lenne minden második ember buzoá, nem lenne tetvesen drága minden, nem lenne az a sok szaros eldobható fényképezős túrista, és nem lenne akkora a lopások száma, mint a legdurvább magyar ghettóban. -
jártam ott többször is, és mindig ott vlt "ez" a csávó, bár lehet, hogy csak a jelmezt passzolgatják egymás közt :P Szokott lenni még egy Maszk jelmezes is. -
Én is voltam Amsterdamban a De Dam-on de nem lattam ezt az urget :D
amsterdam a kedvenc varosom velence utan -
Hehe itt jártam :) Ez az amszterdami Dam tér. vagy Damrak nem emlékszem már. Ezt a jelmezt is láttam. Énis lefényképeztem, amint egy idóta kínait szvivat :P -
Falmászás 4 kerékmeghajtással :) -
Annak már 3-szor nekiültem hogy márpedig most végignézem,de eddig kudarcot vallottam mindig.Kell hozzá türelem -
ez igaz,de ez,hogy jön ebbe a topigba??? -
ááááááá -
azzzzmeg! -
GM Jojo #58879 Azt hiszem a Gyűrűk Urában szereplő tünde lányra gondolt. -
van belőle mtv-s verzió
teljesen más kamerabeálásokkal - homály azér így is akad :D
-
Az ki az? -
-Szia szépfiú,de guszta fagyid van...adsz egy nyalást?
-Persze,cukorfalat,szolgáld ki magaÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!
-
Prof William #58875 Inkább Arwennek. :) -
ez az MTV-n egy darab folyamatos homály lenne
-
Na jah, épp most tanuljuk Németországot gazdaságföldrajzból..
30 év múlva is megtudnék említeni 2 fontos német várost, most viszont 35-nek kell tudni minden főbb iparcikkét, és elhelyezkedését... -
hát nem nagy a különbség. sajnos -
szerintem ez humoros és elszomorítő:
most beszéltem egy német gyerekkel a dc-n és megkérdeztem mit az első dolog ami eszébejut Magyarországról.
válasz: miért tudnom kéne valamit? előtte persze írta hogy "nothing"
a legnagyobb teljesítménye az volt hogy kinyögte Budapestet.
sajna az a baj hogy ennek a csávónak a tájékozottsága országunkról általánosítható a nyugateurópaiakra.
pedig azért nem vagyunk egyszinten Máltával vagy Észtországgal. De kezdem azt hinni hogy mégis... -
BAZZ! Ezzel a reaperrel én is le vagyok fényképezve! Amszterdam egyik terén riogatja a jónépet. :D Nekem is így a fejem fölé nyúlt. :D -
[URL=http://www.southbeat.com/stream_jshin_video.htm]UNCENSORED! J-Shin's "Baby Mama Drama" [/URL]
Ez aztán videoklip!:DDD
FIGYELEM!!!
Nagyon szigorúan 18 + !!!!!!! -
hátöö kisgyerek is van a képen,akit babusgatnak,ez lejebb viszi :-))) -
sajna a tárhelyemen maximum 1-2 Mb tömörített állomány lehet -
multkor is kérdeztem már de nem lehetne egy zipben? :S unalmas mind egyesével megnyitogatni és emgnézni :| -
Nem árt néha egy kis protekció..
-
Nnna megint vagy 100 darab kép.. ha valakit esetleg érdekelne..
-
-
Lada apróbb kavicsfelverődéssel eladó 
-
:DDDDDDDDDDDDDDdd -
hm? :o -
dashed_ #58859
-
-
A szopas az csak 14++? :))) -
[öt másodperc múlva]
-Na,szóval igy kell lemenni hídba...de te nem is figyeltél!
-Jaj,elnézést,de úgy fájt a nyakam,megmassziroztam egy kicsit...na,megyünk vissza az irodába?Vár a meló!
(miért mit hitettek,hogy részeg disznók?ejnye-ejnye
)
-
:) -
Sámlííí!!! -
Duncan MacLeod-nak szülinapja van
-
ááááááááá -
A felirat az király, de a kép önmagában szomorú..szegény beteg gyerekek :( -
lolság kár hogy nem egy autó,amivel egy utcán lehet száguldani