379023
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
ezen énis igy elmozizok:D -
lál ez jó :DDD -
-
A moderátorok akkor örülnek a legjobban, ha nincs munkájuk, viszont a többség védelme előbbre helyezendő, mint néhány vérpistike szórakozása. -
Takezó #59945 jó, de tényleg, hadd ne nekem kelljen már megmagyarázno, hogy miért nem vicces másokat ijesztegetni -.- -
Én szeretem ha valami ilyen felráz :) -
Takezó #59943 hát én spec már volt, hogy leestem a székről, ne döntsd el pls helyettem, hogy megijedek-e :) -
mokásnak találom ezt az ijesztgetős témát, mint a gyogyóban pazzzeg....vagy csak 1 ujabb ürügy arra, hogy a "moderátorok ,,i,," megcsillanthassák 'szakmai' tudásuk legjavát...
köszönöm a lehetőséget -
miép-es mindent visz!
-
Ez nem is olyan rossz ötlet. Esetleg ebben a formában tolerálható lehetne, de mindenképpen figyelemfelkeltő módon jelezve a dolgot. -
Ez tutis ;-) -
Nagyon egyszerű a válasz: mert sem nem humoros, sem nem aranyos. Ráadásul sok olyan ember van, aki megijed tőle. Extrém esetben orvosi problémát is okozhat. Nem mindenki 13 éves, mint te. Továbbra is érvényes az, hogy NE RAKJ BE IJESZTGETŐS DOLGOKAT, mert nem egy büntetőpontod lesz. -
ezt elmentettem:D ez zsir! -
[URL=http://www.vancso.hu/bullshit/]bullshit generátor
[/URL]
-
köszöntem széppe'...

akkor humoros és aranyos képek, ugye...
aki ír, büntetőpont
-
mert nem aranyos és nem humoros, nem ide illő. -
de yogos...
vki nagy moderátor írya már le pls, h miért bay a 'hirtelen ijesztegetős alkotás'
előre is köszönöm -
uditoautomataszerelohelyettes -
van benne valami :D -
Jah értem félnek ,hogy valaki szívrohamot kap és a családtagjai beperelik az SG-t:)) -
huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...........mekkora para....
-
LOL -
Pl:
Nézd fugyelmesen a képet, meglátod a csordogáló vizet, majd bejön egy sátáni pofa és hangos zajok jönnek mire te iszonyatosan megijedsz.. -
-
Aspyrin #59925 Fogalmam sincs. -
itt van humoros kép , amitől kidőltem, van humoros írás, és nincsenek hirtelen ijesztegetős alkotások, amikért büntetőpontot lehet kapni.
bár ha meghallgatjátok a 'nagylemezt' a srác oldaláról, az ijesztő

-
Ezen mit értenek??? -

-
Most akkor valami gruppen party lesz?
-
Aspyrin #59920 Azt hiszem az vagyok. Ha összeszeded magad(..) és átlibegsz egy aktuális sg connection topikba megtalálod a módját a találkának, persze ne privát módon gondold hanem több sg-s társaságában. -
Az ázsiaiak? Miért pont az ázsiaiak mondják? 
-
Hentes és autószerelő váltott műszakban. -
nekemis
-
Öreg te normális vagy? Mert nem úgy nézem...
-
BenceYCE #59915 Kit érdekel mit mondanak ázsiában? Nekem a magyar lányok a legszebbek a világon. És amig van választék (bocs a szóhasználatért) addig legyen azé akinek kell egy asian bige.
[Katától elvonatkoztat semmi összefüggés...] -
Sztem ezeket be lehetne szúrni olyan címszóval hogy IJESZTEGETŐSVESZÉLY:)
Igaz így elveszne a fílingje de attól még jó!
Betennéd a linket,vagy átküldenéd privátban?Szeretem ezeket a szarokat:) -
NEMhiába mondják az ázsiaiak hogy a magyar lányok a legszebbek a világon 
-
öh kata? :SSS
ööö erősícsd meg please hogy ténleg te vagy a képen :)
valahonann nagyon ismerős vagy!
Mi a foglalkozásod?
bann plz :) -
de rá is van írva -
Aspyrin #59910 #59889