379023
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
mi az a gyomorgyűrű ? -
vóóótmá -
"...a kisebbek ne nézzék meg..." <---> Életkor: 14 alatt
au. ez azért fájt. -
Ezt a képet inkább belinkelem, a kisebbek ne nézzék meg, kicsit eldurvul 

-
BenceYCE #60233 Egyetértek. Okoskodok. Azért továbbra is viccesnek találom, hogy a gyomorgyűrűs téma náluk olyan kapós mint nálunk a Humoros és aranyos képek, a többi meg pang. -
Nyiri #60232 Mindegy. Nem ide valo tema. A lenyeg hogy tudatlanul okoskodsz olyan dolgokrol amirol fogalmad sincs. De ha igy jo neked, nevess. -
BenceYCE #60231 Depresszió... pszichés evészet.... nem ezeket kellett volna akkor gyógyítani?
Egyébként a mennyiség. A hsz-ek mennyisége. Az ami vicces! Azt ne meséld már nekem, hogy a nők 90%-a gyomorgyűrűt használ. -
huh amugy se tudok parkolni nem hogy ezen:) -
az első 3 nekem elsőre sikerült, a 3-dikkal mentem neki az egyik autónak! -
holleanyó #60228 

-
Nyiri #60227 Nemtom mi olyan vicces :|
A koros elhizas betegseg, valakinek a szervezete olyan hogy nem tud lefogyni (hormonok aztan pedig rajon a pszhihes eveszet). Ismerek olyan embert akinek ezzek a beavatkozassal sikerult lefogynia es most boldog eletet el, elotte pedig csak vegetalt mert depresszio es egyeb dolgok miatt eletkedve sem volt.
Ugyhogy nem kellene kinevetni. :) -
CIA -s ... hova gondolsz?! Fideszes a lelkem (Választás 2006)
(bocsi a kis politikáért) -
Én is megpróbálnám,de nekem nemtölti be az oldalt! -
csak mintaként tettem be, az egészre gondoltam :) -
BenceYCE #60223 Találtam egy számomra vicces dolgot a Hölgyfórumon. Nem értem vajon a jobb felső sarokban vajon miért a gyomorgyűrű a magasan legkedveltebb topic... :D
Picit még ott van a fogyókúrás tippek de a pálmát mégis csak az orvosi beavatkozás viszi, hiszen mozogni az nem trendy. Érdekes nem?
Link is akad... -
szando #60222 pálya mármint -
szando #60221 ez még csak az első :PPP -
Harmadikra sikerült :) Azért megizzadtam vele, nem könnyű!
-
Aspyrin #60219 örök poén:) -
akos #60218 a macskáiDról? -
csináltam párvideót a macskáimról:)))))))))))))))))) -
Szarvasbogár rulzz :D -
Több jogtiszta szoftvert használok mint te valszeg :) -
Ügyes emberek tudnak írni... ők már gémelnek :) -

-
:DDD -
akos #60211 -
OFF:
Most megy a híradóban ,hogy egy csaj a repülőn ráakart gyújtani és ki akarta nyitni az ajtód :DDDDDD LÁLÁLÁL Egy sztyúárdesz állította meg ,hogy nem kéne :D
Hogy lehetnek ennyire ...áhhh :DDD aztaku*va :D
ON: -
bocsi! de tul jó vaok -
url=http://www.kepfeltoltes.hu/view/051122/../050514/ambition.jpg] [/url]
-
#60152: minek? rég megvolt :D -
:DD -
hogy örülhetett a tulaj... -
- Oké Józsi jöhetsz még egy kicsit. - Jó jó még egy picit. Álllj! Bazzeg Józsi mondtam hogy csak egy picit!
-
nem állok egyik oldalra sem..
csak egy összehasonlítás...ha ez a lány ronda,akkor ő--->"tócsa "milyen?
(őt sem akarom bántani)
mellesleg aki magáról feltezs képet a netre,az vállja,az esetleges
kinek mi tetszik,ez más kérdés,én most nem mondom meg,h mit gondolok róla..de mégha neki ez rosszul ese is,amit itt egyesek írtak,azt akkor si tudni kell,h aki magáról feltesz képet a netre,az vállja,az esetleges kockázatokat...
-
Vót má :D -
Emberek mindenki hagyja rá a hábórút, mert aztán nagyobb bajok lesznek, mint a háború:D
-
Hát ennek se lehet melege... :D -
Lágy! -
-"Úúúúú de megyek wazze, az arcom is teljesen betrozult."