379023
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
szia! mi pedig gonosz fórumozók akik szeretik az ásványvizet, de a kitiltott embereket mégjobban! -
neide HTX! -
wtf?
ezt miért ide írod? (mert itt vannak a legtöbben?)
nincs valami erre kitalált topic? :-/ -
akkor mégegyet de ezt inkább csak linkbe -
nem tom hogy sírjak vagy röhögjek :D
az egyik osztálytársam (csaj :P) smárolt a pasijával, aztán véletlen beleböfögött a szájába, mire a pasija:
-Jól van, hánnyál már szájba
:D -
cukik a figurákö-.- -
pfffffffffff :D -
Doma #60389 Ez de szaaar 
-
Jóvan nem szarozunk :D -
dehogy elég, csak művészetbe kell foglalni!
-
elég már ebból a sok sz@rból :c -
LOÁL 

-
ezt én suli előtt játszottam volna el :)
és akkor lenne kifogás :)
ááá, savanyúdinnye, imádom, volt olyan nap amikor annyit dolgoztam (valamikor nyáron, nyári munka) hogy nem voltam éhes csak szomjas de veszettül, és a savanyúdinnye esett a legjobban :) -
Monnyuk ha egy a földhöz képest ekkora nagy büdi valami lenne akkor hova menekülsz? :) -
:DDDDDDDDD Ma savanyúdinnyére ittam véletlen 1l kakaót és .....cunami :D -
Az a kavicspont olyan mint annak a négerkutyának az a gabonagettója! Izéé CHOCHAPIC asszem! :) -
de gondolj a modern teknológiára, ha látnák hogy valami nagy és büdös közeleg akkor elmenekülnek, én inkább a hígabbat javaslom, akkor garantált a siker, olyan mint egy barna cunami :D -
htx, tuttam
-
Előbb a becsapódás! És ha v.ki túlélné azt a szag ölné meg :D Mindenre gondolok :D -
Prank #60377 bocs, bevallom paintben csináltam 2 perc alatt
-
a szag miatt? vagy a becsapódás miatt? :P -
A becsapódás az iensmi ,de a .... az mindíg más :D Ha emberek közé csapódnak ot......nem lenne civilizáció soha! -
decsúnya :c -
ilyen kereket szoktál produkálni? :P
hmm, akkor az enyém szebb formájú :P -
Prank #60372 nem kell... érzem:) -
Én nagywc-zés közbe nláttam iesmit! Lefotózzam? :D -
nagy mázlid volt hogy pont elcsípted azt a pillanatot amikor becsapódik a kavics :P
(De kérem, legalább a felhők tűnjenek már igazinak) -
Prank #60369 egyszer egy kavicsot bedobtak a kertünkbe, gondoltam lefotózom:
-
:DDDDDD az mit lerendezne ott :D Sztem inkább hazavinnék Pákót :D -
nekünk meg Nigériába kéne küldeni Győzikét, akkor kvittek lennének az országok -
megerőszakolt ott vmi kislyány mi? :)))))) 

-
BenceYCE #60365 Hűűű. Gyerekkoromban voltam Vajtán abban az évkastélyban. Nagyon szép emlékeim vannak róla. -
1x voltunk Vajtán munkahelyemmel táboroztatni, ott volt 1 olyan hely ahol tele volt 2-3 nm-en 5 - 6 - 7 levelű is. Szedtünk 1 csomót de mind elveszett. -
:D Házentróger! :D -
Kanál #60362 hasselhoff fanoknak -
amit én találtam az felbecsülhetetlen lett volna!
én egyszer egy 6 levelű lóherét találtam, nem kamu, de osztálykiránduláson találtam és elvesztettem
-
ööö, Sadi, ugye nem vetted tényleg komolyan h ezt Fekete Pákó állította össze? 
na jó, íme egy Kuncze Gábor tollából
-
nem érted a lényeget nagyban kell gondolkodni :) milliós tételben mekkora üzlet lenne :) -
Gorgoroth, 1349, KULTIPLEX, november 15.
Ezek még undoritóbbak, úristen! Emberevo norveg bolondokok, amik nem hord a hatan a föld csak nágy fajdalom! Meg hogy neger kannmibal eszik embert, hat pont forditva!
___
hmm akkor az ember eszik néger kannibált?
:]
-
a veszett jó nő topikba is beférne :)