379023
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
YaniMan #60437
:-)
Megnéztem.
Első kattintás (portfólió) után lesett az állam:
"Születési hely : 1983.10.30."
"Foglalkozása : vállalkozó" hááááááháháháháhááááá
"Nem véletlen, hogy hasonlóságot fedezhetünk fel Angelina Jolie, hizsan..." ungarisse rúlz
"Kedveli a grillpartikat és a napsütést." Utóbbi az előbbi alkalmával történik? -

-
Azért találom gusztustalannak,mert azt érik el hogy ha egyszer te vagy én vagy bármelyikünk valóban segitségre szorulna,pl eltünik a kislányod,barátnöd,vagy akármilyen életbevágó okod van és akit csak tudsz "mozgósitani" szeretnél,sz*rni fog rá mindenki mert addigra belefásulnak ebbe a sok fasságba -
Nyiri #60434 Amugy ki ez? Egyaltalan nem ugrik be a neve. -
De egyszer néztem,még a köldöke is undorító,nemhogy ő maga.Azt talán csak egy fiú értheti mit jelent,ha azt mondom,én nem qrnám meg (fiú ilyet ritkán mond,nagy a gáz,ha mégis megteszi:) -
davos80 #60432 Ez a vízi híd fasza lehet élőben. -
homokhat #60431 én meg csináltam legyen vele boldog
-
Nyiri #60430 Nekem az tetszik hogy nem onimado, de butormonika.com -
Istenem de undorító ez a sz*pós szájú p*csa :P -
Egyrészt off,másrészt az indexen,origon stb. mindenhol megjelentek ezek a messziről bűzlő "segitsetek" átverések,amit állitólag 120 embernek kell kitölteni (amit vagy én magam megoldok,ha fontos nekem,vagy szólók 2 (és nem az egész internetes társadalomnak!) haveromnak.Én tuti ban-t adnék érte -
Ért hozzá :) Butor Mónikától lehetett kérdezgetni
-
Azt nem értem egy 18++ os képért járnak a büntik , de egy ilyen offért meg semmi... :/ -
Cat #60425 -
Körbenézhettél volna elöbb,de büzlik ez a f*szság,a 120 embert (ami simán két órán belül összejönne,ha szóltál volna pár embernek a suliban)te miért hagytad le? Teleszpemmelitek a netet ezzel a f*ssal.Remélem ban-t kaptok érte. -
az egész daath tele van illegális cuccokkal, miért pont ez tűnt fel? -
tudatlanka #60422 #60419 én még használtam ilyent.... -
kb 220 nyitott tema... -
helllo:) -
Aztaaa
Ez zsír, kíváncsi vagyok mennyiért fogják megvenni :)) -
elakadtam a számolásban. ez most akkor mennyi? -
nyitott topiok száma :DD -
pff :P -
Az Ecstasy tabletta adatbázis célja a furcsa, veszélyes hatású Ecstasy-tabletták kiszűrése. :O ez legális? -
Nem ertem mit keres itt, de ha mar itt van: sajnos nem tudom kitölteni mert:
1. Nem iszom asvanyvizet önszantambol, illetve sajat penztarcabol
2. Feltetelezem, hogy magyarorszagra vonatkozo adatokat akartok gyüjteni, illetve nem latom a lenyeget a dolognak. En nem magyar asvanyvizet iszom, ha iszom, de nem azert mert sznob vagyok, hanem mert itt nincs es Tesco meg vegkepp nincs, amiben vasarolhatnam. -

-
AS?_D?:A?_:?D_A?:?DF: -
"Ez egy tüskesor. Van neki párja is, azaz anyja. Próbáljuk megőrizni a formáját. A képen a hím tag látható, s mint olyannak üzemszerűen állnia kell. Összeszereléskor (ha eljutunk odáig) passzolnia kell az ellendarabba. Azaz az anyába. Innen van az összeszereléskor felhangzó mondás: Mennyé már anyádba!"
-
szando #60410 "Te kivel jönnél össze?
Én Sólyom Lászlóval. Szeretném, ha úgy nyalnának ki, hogy közben a Lánchídra néz az ablak… "
http://matula.hu/index.php?section=article&rel=33&id=397 -
Karacsonyi kivilagitas -
"Ilyen szép kék színű fény jön a gombok mögül.
No nem mintha számítana, csak úgy mondom."
LOLOLOL!!! -
úristen.D -
"Megállapítottam, hogy van néhány nagyságrendnyi különbség a dobozon található 5.000 óra, és a tapasztalt 17,5 másodperc élettartam között."
:DDD -
Lehet...
-
áhh nincs annyi! ezek a moszat szintjén élnek kb:D bár a moszatok nem tesznek kárt:) -
Hűűűűűűűűűűűűűűűű.....

"tökmindegy jobbos vagy, vagy balos,
te szoptad meg, szaros!"
Annyi az IQ-juk, mint ahány foguk van! -
be fogtok szarni ettől -
Szétszedem Project
Jók a szövegek :D -
pászmek :DDD -
Ez nagyon édi!
Még még sok-sok cicát, Sámli nagyon szereti. :P -
ez nagy! :D