379023
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
Emángazdaságos! : ) -
-
-
:D -
Haha!:D -
Vóút! -

-
-
Vetélkedő
A műsorvezető a következő kérdéseket teszi fel egy szőke nőnek sorban:
1. Hány évig tartott a 100 éves háború?
- 116 év
- 99 év
- 100 év
- 150 év
A szőke nő kihasználja a lehetőséget, hogy egy kérdést passzoljon.
2. Melyik országban találták fel a panama-kalapot?
- Brazíliában
- Chilében
- Panamában
- Equadorban
A szőke nő a közönség segítségét kéri.
3. Melyik hónapban ünneplik az oroszok az októberi forradalom emlékét?
- Január
- Szeptember
- Október
- November
A szőke nő telefonos segítséget kér és felhív egy másik szőke nőt.
4. Mi volt IV. György király neve?
- Albert
- György
- Manuell
- Jónás
A szőke nő a számítógép segítségét kéri.
5. Melyik állatról nevezték el a Kanári-szigeteket?
- Kanári
- Kenguru
- Patkány
- Fóka
A szőke nő kiesik a játékból.
P.S.: Ha a kérdések olvasása közben nevettél, akkor íme, a válaszok:
1. A százéves háború pontosan 116 évig tartott (1337-1453).
2. A panama-kalapot Equadorban találták fel.
3. Az októberi forradalmat november 7-én ünneplik.
4. IV. György király eredeti neve Albert volt. A király 1936-ban változtatta meg nevét.
5. A Kanári-szigetek neve a fókáról kapta a nevét. Latinul a fókák (=tengeri kutyák) szigetét jelenti. -
-
surlódás... :( -
Biztos a surőldástól... ÿ:DDD -
Bazzeg, felkapcsolt a villany a macskában? :D -
-
-
Nyilván aki szereti annak nem kellemes elismerni mire hasonlit,de én nem szeretem,és sztem kutyaszarra hasonlit.Egy haverom van aki szereti,ha étterembe azt kér ,kiabálnak is a többiek mindig,hogy huzzon már másik asztalhoz,mert még a szájszaga is borzalmas ha megette -
-Itt a központ,azonnal induljanak a városházára,egy örült túszul ejtette a polgármestert,és kivégzett négy embert,vétel...
-Halló,központ,küldjenek mást,elég forró itt a helyzet,most nem tudunk menni :)
-
Takezó #61528 há nemtom, a tatárbifszteknek sztem semmi köze nincs a szarhoz:ð olyan szeppp^^ -
Én nevettem rajta,szerintem vicces,amugy meg látszik hogy sütiből csinálták.szvsz a tatárbifsztek inkább hasonlit egy rakás szarra,mégis sokan megeszik,hogy ettöl beokádna vki...ne csináljunk már itt is tétova teve clubbot,elég az az egy -
beokádtam... -
Ilyenért kaptam büntetőpontot... vigyázz Pellerikém
-

-
Ez a robogós gyerek videója--
Vadászrepülő ? -
-
-
-
BenceYCE #61518 Mondjuk annak lehet több alapja van mint amit a suliban hallanak. -
ráadásul a többségnek sem életkorban sem történelmi ismeretei alapján(stb stb) nincs köze a dolgohoz így meg pláne csak arcoskodás (anyucitól meg apucitól hallottam stb..) szal sztem ez szánalmas.... -
Jaja. -
na bazz ez a politika téma már a könyökömön jön ki egyébként meg télleg nem etikus politikai témájú dolgokat ide beszúrni, bele kellene venni a szabályzatba -
Mond az neked valamit, hogy csőlátás? -
Szuper-film!
Elkészítheted saját feliratozású remekműved. Klafa! :D
-
-
A fejlécban a köbetkező szöveg szerepel:
"Hirtelen ijesztgetős alkotások (nem jelölt) és 18+ -os képek büntetőpontokat eredményeznek!"
Szeretném megtudni mi az a Hirtelen ijesztgetős alkotás?
Van egy szép nő, amit állóképnek gondolunk és majd hirtelen előugrik belőle a nyolcadik utas? -
Zsoldos #61510 Amit te mondasz az a part-fanboysag, meg talan egy kis adag szemelyi kultusz zarojelben.. csak kozvetett koze van politikai nezetekhez, stilusossaghoz aztan meg plane semmi.. Kulonosen, mivel csak humorrol volt szo. -
esztet nem erteni... mi az hogy legendassa tett lol-t????
amugy a loal nem az en erdemem.. hanem egy masik hazafi gyerkoce:D
ha lenne magyar bill-em akkor en LÖL-t irnek.. de lusta vagyok Ö betuket kerdesgelni minden LOL nal.. -
csak az anyámra ez nem lenen igaz:DD -
Takezó #61507 ennek a beirasaval probalja elkerulni a buntit
-
te mit angolosítod az oly legendás magyarrá tett lol-t? :CCCC -
nem is akarok politizálni
Hát akkor ne tedd, a jóistenáldjon meg :C