379023

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • Pyotr
    OFF
    a szanalmas.hu nektek müködik?
    mert nekem valamiért a képeket nem akarj megjeleniteni
    ON
  • nokedli
    Legalább is valami hasonlót..
  • nokedli
    Ismerem a trükköt... a Figaro bűvészboltban is meg lehet vásárolni..
  • Sadist
    jackass utánozós kis szarosok. remélem jól leégette a picsáját
  • Lacee
    esetleg valami ötlet, hogy hogyan csinálja az arc?
  • nokedli
    Most találtam beszarás!
    Mekkora barmok vannak! Asszem 21+ vagy valami ilyesmi..
  • deep
    Konstruktív megoldás, lol:)
    A gond, hogy utána megint megfagy, hacsak nem ivott tekintélyes mennyiségű fagyállót:)
  • nokedli

• pelleri
    Britney Spears megtudta hogy az eheti ötöslottó játék fönyereménye 500 millió forint
    -ÁÁ!Csóringerek!
  • Ahhoj
    szerintem az egy második személy keze :)
  • Shaman
    ezek valahol máshol nincsennek meg? nekem a gúgli videók nem mennek,céges tűzfal miatt..C
  • Lacee
    na ezt magyarázza el valaki please! lehetne villantani társaságban :)
  • pelleri
    -De drágám,és miért nem használod a tojásfehérje elválasztót,amit tölem kaptál?!
    -Áá...hát...nem is tudom...sajnálnám befogni,még eltörne
  • pelleri
    Rossz voltam,nekem ö jött Mikulás helyett (jövöre is az leszek:)
  • nokedli
    uccsó trükk

megemelem kalapom...
  • gabber_saviola
    a beteg :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • nokedli
    ezt nem értem..
  • Jagi
    A munkatársam is ezt mondta :P, nem t'om, nekem mindegy.
  • Jagi
    Csak erős idegzetűeknek, a látvány sokkoló! :DDDDD
  • Nyiri
    Az ez tetsziknel, mikor a kamera irisz osszezar akkor siman lehet vagas :)
  • Takezó
    3. :DS:AD:SA:DSA
  • nokedli
    Ez is egy trükk 18+ nagyon cool :-)

Ekkora marhát!
  • nokedli
    lebegő lapda
    nam annyira profi, de nem rossz..
    gagyi
    egyszerű kártyatrükk
    ez is kártyatrükk

ez tetszik
  • Zsoldos
    Utanalapoztam kicsit,

http://www.geocities.com/Broadway/Stage/7308/balducci.html

Ez Blaine egyik levitacios trukkje (2 fajta levitaciot tud). Az egyik a balducci levitacio, amit a srac is csinalt lent, a masik a sikitozos. Ha valaki megtalalja a masikhoz a tutorialt, szoljon. (google-ba +blain +levitation +exposure)
  • Zsoldos
    Mi szamit apro trukknek? Rohadt latvanyos dolgokat csinalnak a buveszek olyan szimpla trukkokkel, hogy meglatod es ledobbensz. Az az igazi muveszet, nem az, hogy 23. szazadi technologias muholdas elektromagnes nanorobotok emelik fel :)

Amugy van a neten par "leleplezos" oldal, es vannak csalok. Pl a Copperfieldnek egyik masik videojarol nem tudta megallapitani a szakerto hogy csinalta a trukkot, aztan feltunt neki, hogy az elo eloadason "kisse" meg van valtoztatva a terep:
    kozonseg nem korben ul hanem egyiranyban, az asztal amin all le van takarva, nem lehet atlatni mogotte, kozelebb van a hatter panelje, stb.

Innen mar rogtonegyertelmu volt a modszer, a kiadott videot alaposan megnezve pedig kiderult, hogy egyszeruen vagva van. Ami nem vagott jelenet, a hatul ulo kozonseg mindent latott, csak hat penzt kaptak ezert:) Na ez az amit csalasnak tartok. Szoval emiatt a lenti 3 csaj sikitozasa is max musornak jo, es nem hitelesseg novelesere, plane ilyen kis utcai minivideo eseten.
  • precision
    ha nem emelöszerkezet akkor magyarázd el hogyan csinálta...
  • jazzy
    A buveszetben nem a legegyszerubbre kell gondolni rogton. Ha eltunteti a penzt akkor a kabatjaban van, vagy kameraval baszkuraltak, ha levital akkor a kukaban emeloszerkezet van. Szvsz ennel sokkal otletesebbek, en nem azt mondtam hogy o superman. Ha ilyen apro trukkok lennenek nem lenne ertelme a buveszetnek.
  • Nyiri
    Persze... Feltalalta a sulytalansagot. Akkor nem is ertem, miert nem tudos, miert "buvesz".
  • jazzy
    Ja nekem egy 800 megas videom van tole, teny hogy durva dolgokat csinal, ha hazaertem mutatok meg nehanyat. Amugy szerintem ez, hogy emeloszerkezet, ez hulyeseg. Ez a video arrol szol, hogy barkihez odamegy az utcan, es megcsinalja neki a trukkot.
  • RelakS
    Marha nagy :D
  • gabber_saviola

sirály ha vótmá
  • grizzly21
    emelőszerkezet mi?:D
  • Pharaoh
    Erre adtam pár ötletet
  • grizzly21
    na ezt hogy? a másik gyenge de ez jó
  • Broafka
    hát ha itt tartunk, akkor nézzétek a karját is, mert azon is támaszkodik :)
    ő lehet hogy kamuzik, de azért... láttam már hasonlót, ami nem tűnt kamunak (lásd:#61867)
  • gabber_saviola
    :DDDDDDDDDDd

ez kamu
  • Pharaoh
    Ja nem nagy szám, mikor felemelkedik csak hátulról látszik egy szögböl.
    Simán ott figyelhetett az emelőszerkezett előtte, amit eltakart. pl abban a kuka féleségben.
  • Nyiri
    Az elobbi videohoz egy daru, de eleg 1 csiga meg ket izom ember es 3 visitos liba oszt over, ugyhogy nem kell ajuldozni. :P
  • bld
    am últkor volt talán ebben a topicban egy ürge aki szétszedte a vizet és vmi port talán cukrot

na az nagyon komoly volt és nem érteni
  • Broafka
    még nem láttál tőle egyetlen egy trükköt sem?
    nagyon durvákat csinál, volt olyan videó mondom amit tátott szájjal néztem és csak kérdeztem magamtól:
    "Ezt hoooogy..."