379023
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
OFF
a szanalmas.hu nektek müködik?
mert nekem valamiért a képeket nem akarj megjeleniteni
ON
-
Legalább is valami hasonlót.. -
Ismerem a trükköt... a Figaro bűvészboltban is meg lehet vásárolni.. -
jackass utánozós kis szarosok. remélem jól leégette a picsáját 
-
esetleg valami ötlet, hogy hogyan csinálja az arc? -
Most találtam beszarás!
Mekkora barmok vannak! Asszem 21+ vagy valami ilyesmi..
-
Konstruktív megoldás, lol:)
A gond, hogy utána megint megfagy, hacsak nem ivott tekintélyes mennyiségű fagyállót:) -
-
Britney Spears megtudta hogy az eheti ötöslottó játék fönyereménye 500 millió forint
-ÁÁ!Csóringerek!
-
szerintem az egy második személy keze :) -
ezek valahol máshol nincsennek meg? nekem a gúgli videók nem mennek,céges tűzfal miatt..C -
na ezt magyarázza el valaki please! lehetne villantani társaságban :) -
-De drágám,és miért nem használod a tojásfehérje elválasztót,amit tölem kaptál?!
-Áá...hát...nem is tudom...sajnálnám befogni,még eltörne
-
Rossz voltam,nekem ö jött Mikulás helyett (jövöre is az leszek:)
-
uccsó trükk
megemelem kalapom...
-
a beteg :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
ezt nem értem.. -
A munkatársam is ezt mondta :P, nem t'om, nekem mindegy. -
Csak erős idegzetűeknek, a látvány sokkoló! :DDDDD -
Nyiri #61891 Az ez tetsziknel, mikor a kamera irisz osszezar akkor siman lehet vagas :) -
Takezó #61890 3. :DS:AD:SA:DSA -
Ez is egy trükk 18+ nagyon cool :-)
Ekkora marhát!
-
lebegő lapda
nam annyira profi, de nem rossz..
gagyi
egyszerű kártyatrükk
ez is kártyatrükk
ez tetszik -
Zsoldos #61886 Utanalapoztam kicsit,
http://www.geocities.com/Broadway/Stage/7308/balducci.html
Ez Blaine egyik levitacios trukkje (2 fajta levitaciot tud). Az egyik a balducci levitacio, amit a srac is csinalt lent, a masik a sikitozos. Ha valaki megtalalja a masikhoz a tutorialt, szoljon. (google-ba +blain +levitation +exposure) -
Zsoldos #61885 Mi szamit apro trukknek? Rohadt latvanyos dolgokat csinalnak a buveszek olyan szimpla trukkokkel, hogy meglatod es ledobbensz. Az az igazi muveszet, nem az, hogy 23. szazadi technologias muholdas elektromagnes nanorobotok emelik fel :)
Amugy van a neten par "leleplezos" oldal, es vannak csalok. Pl a Copperfieldnek egyik masik videojarol nem tudta megallapitani a szakerto hogy csinalta a trukkot, aztan feltunt neki, hogy az elo eloadason "kisse" meg van valtoztatva a terep:
kozonseg nem korben ul hanem egyiranyban, az asztal amin all le van takarva, nem lehet atlatni mogotte, kozelebb van a hatter panelje, stb.
Innen mar rogtonegyertelmu volt a modszer, a kiadott videot alaposan megnezve pedig kiderult, hogy egyszeruen vagva van. Ami nem vagott jelenet, a hatul ulo kozonseg mindent latott, csak hat penzt kaptak ezert:) Na ez az amit csalasnak tartok. Szoval emiatt a lenti 3 csaj sikitozasa is max musornak jo, es nem hitelesseg novelesere, plane ilyen kis utcai minivideo eseten. -
ha nem emelöszerkezet akkor magyarázd el hogyan csinálta... -
A buveszetben nem a legegyszerubbre kell gondolni rogton. Ha eltunteti a penzt akkor a kabatjaban van, vagy kameraval baszkuraltak, ha levital akkor a kukaban emeloszerkezet van. Szvsz ennel sokkal otletesebbek, en nem azt mondtam hogy o superman. Ha ilyen apro trukkok lennenek nem lenne ertelme a buveszetnek. -
Nyiri #61882 Persze... Feltalalta a sulytalansagot. Akkor nem is ertem, miert nem tudos, miert "buvesz". -
Ja nekem egy 800 megas videom van tole, teny hogy durva dolgokat csinal, ha hazaertem mutatok meg nehanyat. Amugy szerintem ez, hogy emeloszerkezet, ez hulyeseg. Ez a video arrol szol, hogy barkihez odamegy az utcan, es megcsinalja neki a trukkot. -
Marha nagy :D -
sirály ha vótmá -
emelőszerkezet mi?:D -
Erre adtam pár ötletet -
na ezt hogy? a másik gyenge de ez jó -
hát ha itt tartunk, akkor nézzétek a karját is, mert azon is támaszkodik :)
ő lehet hogy kamuzik, de azért... láttam már hasonlót, ami nem tűnt kamunak (lásd:#61867) -
:DDDDDDDDDDd
ez kamu -
Ja nem nagy szám, mikor felemelkedik csak hátulról látszik egy szögböl.
Simán ott figyelhetett az emelőszerkezett előtte, amit eltakart. pl abban a kuka féleségben. -
Nyiri #61872 Az elobbi videohoz egy daru, de eleg 1 csiga meg ket izom ember es 3 visitos liba oszt over, ugyhogy nem kell ajuldozni. :P -
am últkor volt talán ebben a topicban egy ürge aki szétszedte a vizet és vmi port talán cukrot
na az nagyon komoly volt és nem érteni -
még nem láttál tőle egyetlen egy trükköt sem?
nagyon durvákat csinál, volt olyan videó mondom amit tátott szájjal néztem és csak kérdeztem magamtól:
"Ezt hoooogy..."