379023
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
-
a jobboldaliról volt szó. Rita ronda egy jószág, bár van, akinek ez bejön... -
Hat nem tudom melyik melyik, de a jobb oldali az olyan, mint egy ficko, aki nönek van sminkelve.... brrr...
-
Kivancsi vagyok ezt ki penzeli?
Amugy az ilyen szukak megerdemlik, hogy ilyen baromsagokkal kiszedik belölük a penzt. -
sírásó? -
lyó a hejesirásotok -
Mikor kijött az allergiám, akkor volt ilyen bedagadt ajkam, de én valahogy nem voltam rá büszke :P -
jaja de még az se! olyan természetellenes... -
szánalmas. -
Legalább szép lenne... -
Nem aranyozs. Éljen...kenyéren és vizen. -
Pláne ha egyenes adásbe bemondod, hogy muszály
-
:D 1szer a melóhelyemen forgatott az rtl,és kellett volna nekik két mondat vmi vágókép alá,és éppen az ilyesmik miatt nem vállaltam végül,mert ha hebegsz habogsz,akkor is berakják ha nincs jobb ötletük,és életem végéig hallgathattam volna hogy:Némá',ott a nyóminger,aki nem tudott két qrva mondatot kinyögni a retekklubbon! -
úgyis ráfogok mindent az elgépelésre :P -
Majd a tanítónéni megbüntet ha akar, nektek meg kuzsé legyen! -
rossz az aki rosszra gondol :DDD -
Én egy olyanra emlékszem, hogy a LEGELSŐ kérdés az volt hogy mik hallgatnak Anthony Hopkins filmjében.A különböző állatnevek közül természetesn a "bárányok" volt a helyes válasz.
Na most a muki nem tudta, ami nem is lett volna baj, de volt vagy 55 éves és telefonos segítséget kért, amiben felhívta az anyját.A fickó korából nem nehéz kitalálni, a mama egy 80 körüli nyugdíjas volt.Na most szerinted mennyi az esély, hogy tudja a választ egy ilyen kérdésre?Természetesen a mama sem tudta és elhasznált még egy segítséget:DDDD
Arra már nem emlékszem, hogy bebukott-e, de lehet. -
:P -
-Gyerekek,azonnal megmondanii írta a táblára hogy:
-A tanárnőnek akkora a segge,hogy ha muszály,fellehetne rúgni a holdig...Várjunk csak!Muszály,fellehetne?!Pelleri,I.C.ram,ide hozzám!Tanítás után itt maradunk hármasban,és elbeszélgetünk..:)
-
-
ilyen szó nincs is :o -
Prank #62166 kéziszótárt 2040 találat:( egyre rosszabb -
Prank #62165 viszont a fellehetne 793 találatot kapott:) -
jajj apám... :DDDD -
Hát...gazaán? 
Talán így:
Üdv a helyesírástalanok csapatában :)
-
de ismerős, ugye?
-
:-D -
[egy nappal korábban]
-ÁÁÁÁ!!Ezt nem hiszem el,asszony,amit most nyertünk a lottón,abból akár egy limuzint is vehetnénk!Vége a csoróságnak,a szegénységnek!
-Jajdejó,akkor holnap menj be a városba,és fektesd be okosan! :)
-
Prank #62159 muszáj ezt folytatni? képet!
-
igen! De gazaán fellehetne lapozni egy helyesírási kéziszótárt. -
tehát akkor muszáJ ? :D -
én is nemrég tudtam meg ezt a muszály dolgot..izé muszáj -
ELTE-n is ugyanilyen papírt adnak, ha módosítást jelentesz be :D -
elhiheted, hogy pontos ly-vel kell írni :D
najó viccet félretéve tényleg muszáj-nak kell írni. -
Nyiri #62153 Minosegi keveres... -
:DD Nemá,hogy életem végéig hallgathatom,az még hagyján,de már attól félek,a sírom is így néz majd ki:
-
-
Úgy 3 éve a Vágónál is volt egy Tf-s tag,aki az elsö(!) kérdésnél elvérzett,megabrutál volt,vérciki,nem emlékszem sajna már a kérdésre,csak arra hogy ált. iskolás szintü volt. -
mégjobb. és ez fog nemsoká fellépni egyik szegedi eléggé ismert és sokak által nagyrabecsült szórakozóhelyén, asszem ott kéne lenni
-
:DDD