379023
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
G_ArchAngel #63398 -
Nem igaz... nekem pl. kissé nagyobb a pocakom :P
Meg nincs ilyen undormány hidrogénezett hajam, ellenben kezd őszülni a halántékom :) -
elmegy -
G_ArchAngel #63395 Rendelj jelmezt farsangra:)
-
Egy valós kép, hogy hogyan is néznek ki a férfiak...
(nem az agyonszolizott barnákra gondolok)
-
Síakrobatika! Flash gamma! -
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1134687798 -
pasquale #63391 :D -
OFF:
Hmmm ... nem szívesen lennék ügyész ebben a perben. Ki tudja bebizonyítani, hogy ez a kép (vagy akár az én nick képem) nem gyógyít meg senkit, ha sokáig nézem. Nem áll ez messze biz. TV csatornán futó betelefonálós-tegyeakezétaképernyőre-nézzeagömböt-műsortól sem. Aki hisz vmiben azt egy fadarab is meg tudja gyógyítani, aki meg nem hisz benne, azt a gyógyszerek se fogják ... (ez saját vélemény ... persze kis túlzásokkal)
Az se teccik az embereknek, hogy bizonyos dolgokkal nap mint nap verik át őket ... csak hát ugye nem tudnak róla. Aztán jön egy ürge, aki közli velük, hogy csak ugratás volt az egész. Az egónk nem képes elfogadni, hogy így beszoptunk valamit.
Amúgy a mai világban minél nagyobb baromságba kezdessz, annál nagyobb keletje lesz a dolognak. Hívőket BÁRMIHEZ találhacc.
Elnézést, de úgy elgondolkodtatott az index oldalán a levélrészlet (""Ön a hozzám hasonló programozókat járatja le a hülyeségével. Tájékoztatni ...")
ON: -
Olvassátok a fórumot:) -
LOL ... mostmá minden hozzászóláshoz tartozni fog egy "szerintem ez nem is vicces" üzenet is? KÉÉÉÉSZEK vagytok ... :) LOLOLOL.
Én a Mókusos herce-hurca után majdnem sírtam a nevetéstől, mikor elolvastam ezt a hozzászólást :))) -
Az egész csak poén, amit egy tréfás programozó csinált.
http://index.hu/tech/hoax/?more=1&title=perrel_fenyegetik_a_gyogyito_web_gombot -
Hol a topicja??
Nem találom gyógyító gömb címszó alatt... -
placebo
-
Föleg, hogy az egesz egy *.gif
Abban mit lehet 2.0-as verziot csinalni?
Ezt a hatalmas vakert.... ha ezt ö valoban komolyan gondolja, akkor szerintem inkabb pszichologushoz kene jarnia.
@Kandurex: itt szo sincs segiteni akarasrol, hanem egyszerüen nagyon dilettans modon es olcso trükökkel valo penzcsinalasi hajlam esete forog fenn, mivel ugye 2 honap utan fizetösse valik az oldal.
De ha topikja van, akkor nem is feszegetem itt a temat tovabb. -
jefferson83 #63383 Mi négyen vagyunk a családban úgyhogy várom a GYWG 4.0 - ás verzsönt
-
segíteni jó, elvenni a pénzt rossz -.- -
en mar meggyogyultam tole
igaz nem volt semmi bajom he he
ekkora marhasagot
-
Se nem humoros, se nem vicces.
(Beleolvasgatva meg pláne nem, miért baj, ha valaki segíteni akar? Maga módján mosolyogtató, de kevés ilyen ember van, fikázni, meg röhögni könnyebb) -
Lál :DDDDD -
nanee.. :c -
jefferson83 #63377 Ja vót, de ezen mindig felröhögök :
Egy időben, egy számítógépről hány ember nézheti a gömböt úgy, hogy annak gyógyító ereje ne csökkenjen?
- A fejlesztés jelenlegi szakaszában csak egy fő. Tervezem, hogy a GYWG 2.0-s verziójában már két fő is nézhesse, ám ez még odébb van.
-
vótmá, van topikja is -
Gyógyító Gömb -
Igen és én úgyí tom, hogy a test ellenállása miatt felmelegszik, vagy nemö? :S -
G_ArchAngel #63373 akkor Te találtad meg a megoldást, így átmegy rajta az áram, ezért nem ég... -
szerintem meg fake :C -
Prank #63371 vagy csak megkóstolta:) -
Igen tudom, csak úgy néz ki, mintha az egyik vezeték folyamatosan hozzáérne. Mivel a fogával meg folyamatosan harapja a vasat, ez így nem túl jó kombináció. -
biztos a mókus is vezetéket akart lopni :D -
G_ArchAngel #63368 aha és rángana? akkor sz oszlop is...
nem a drótot harapja, kapott egy elektromos ívet és kész, rosszabb esetben ez emberrel már akkor is előfordul, ha csak félig mászik fel egy erősáramú oszlopra, aztán ottmarad, míg le nem fejtik az ujjait... -
Jah, én is arra gondoltam, mert ha megrázza, akkor görcsberándul, tovább harapja/fogja a vezetéket, még jobban rázza, még jobban görcsberándul és így tovább, amíg el nem szenesedik, nem? :C -
Jó, de ha pl folyamatosan rázza az áram (ahogy valszeg ezt a mókust) akkor igen. Vagy nem? -
G_ArchAngel #63365 nem, halálos áramütés nem jelent szenesedést...
embernél is elsősorban a szív/légzőizomok kikészülése okozza a halált... -
Ha megvágta volna az áram, akkor fekete lenne nem?
-
a #63361 rád is vonatkozik... -
jól van figyu...lehet törölni...igazából szarok rá...nem tud érdekelni...de ettől még tartom, hogy semmi okotok buzerálni... -
és amúgy, mi a halált kellett volna csinálnom vele? felmásznom, megbaszatni magam az árammal, majd lemászni vele, és eltemetni? vagy mi a tökömre gondoltál? szóval szerintem gondold el, hogy te mit csináltál volna...amennyiben annyira fanatikus állatvédő vagy, hogy az előbb leírtakat tennéd, úgy elnézést...nem mellékesen én is "zöld' vagyok, de ez a póz, akkor is komikus...illetve tragikomikus....morbid, vagy hogy írjam le, hogy felfogd...egy morbid viccen is röhögsz...akkor ezzel mi a bajod? és tényleg hagyjál békén...csak egy ártatlan képet raktam be, ami megfelel a topik fejlécében leírt szabályoknak...erről ennyit...kérlek a továbbiakban kímélj meg a hasonló beszólásaidtól...köszönöm. -
G_ArchAngel #63360 szerintem erősen halott, valószínüleg agyonvágta az áram, és a megmerevedő szájízmai tartják az oszlopon... -
Takezó #63359 asszem a többség nem azon az állásponton van, h "ok nélkül" kötekedett itt bárki is -.-