Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Keressétek már a hibákat baszod !

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Sõt, mostanában 1általán nem iszom :)
bizti darabos benned az erzes, nekem is szokott ha sokat iszok
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Leszarom ha vót, én szétröhögtem rajta az agyamat !!!!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Keresõ :)
Olyan mint a nagytestvére a Google képkeresõje, csak a beírt kulcsszavak közül az Google képkeresõjének elsõ találatát adja vissza karakteres képként. :)
shit happens
Azért tükrözõdik, mert egy olyan képbõl vágtam ki cenzúrát amin üveg volt :)