379023
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
PunkZoli #87976 @@@@@@SZABOLCS BAZMEG EZ NAGYON KELLENE MÁR MERT HÉTFŐN ... -
köszi_D:_D -
Shadow_THH #87974 stickpage -
suliban vagyok -
PunkZoli #87972 kimész a konyhába ,fogsz egy csomag gyufát ,vagy fog piszkálót és ... ^^ -
nem tud valaki pálciakemberks játékot? -
Valaki unatkozott, mindent elmond a mai politikáról:) -
Shadow_THH #87969 hahaha oh wow -
-
háát... végülis ja :D -
a zsírkereskedő #87966 dehogynem
megvan az ő véleménye is:D
mégpedig szarik az egészre:D:D:D:D -
ez megint sem nem humoros és sem nem aranyos
-
Hülle picsa
-
Borg #87963 kultúra... -
az igen:) -
-
Ilyen vagy hasonlo mar volt regebben is, csak nem ennyire rossz... -
nem értem hogy nem tudják emberek megérteni a 20. elfuserált próbálkozás után se hogy nincs jó humoruk - ha egyáltalán rendelkeznek valami olyasmivel -, nem tudnak poénos videókat összerakni, és kurvára nem kiváncsi senki a "művészetükre"... hidd el, ha ezek végre beépülnélek a kicsiny agyacskádba sokkal boldogabb életed lenne. -
Elég lesz az OFF, htx. -
jó humorod van, felléphetnél vele a cirkuszban. -
Egyértelműen szánalmas.Én is berakhatnék képeket hányásban fetrengő rockerekről, ez még nem fogja a zenét minősíteni.Legalábbis aki ez alapján ítél meg egy műfajt, az idióta. -
Na persze, attól lesz rosszabb a techno, hogy beraksz néhány képet valami tanyasi kocsmából meg néhány mínusz 10-es nőt, Tokio Hotelt, Szalacsit akiknek persze semmi közük nincs a technohoz.Gyerekes vagy. -
jah elég gáz
tiszteletben kellene tartani a mások ízlését
trance rulez:) -
félszáraz fehérbor fröccsnek. best... -
mind1, akkoris faszság fikázni a más zenei ízlését. főleg ilyen trágya módon. attól még hogy a pofámba mondják, h a metal deszar a disco meg dejó, attól még nem fogom azt hallgatni. tehát teljesen fökösleges az egész :D -
bor... -
xD nem így gondoltam :DDDDD
akkor pl sorvsbor.uw.hu ... de nemez a lényeg :D:D:D -
fiuk vs lanyok: egyértelmű lanyok:))))) -
az is egy nagy barom volt, aki megcsinálta az eredeti rock vs technot. biztos volt vagy 2 éves. mi a fenének buzuzni egymást? :D Ki a francot érdekel, hogy ki mit hallgat? És különben is ilyen segg módon, hogy bibicee az én színpadooooom jooooobbb!! meg összevégja a legnagyobb disco képeit a legtrágyább rock koncertével? és erre feszít? nagyszerű :)
csináljunk fiukvslanyok.uw.hu-t is, tegyük föl pl a kelemen annácskát meg a dévid házelhófot. dejólesz. -
gyáááááááááááá:))))))))) -
na akkor nézd meg ezt a fénytechnikát
miért nem ezt raktad be a technohoz?
nyitni kellene neki topikot... -
loool ez nagyon szar.. ebben hol volt a techno baratom? nah mindegy. ezenfelul a fenytechnika meg a rock szinten is eleg fika meg egy backstreet boys nyalteamhez kepest is.... -
lol zene:) -
Ehheh az egyébként a BARBAPAPA zenéje.:DDDDDD
-
nem rosz, de a teknősöket nagyon nagyon lealacsonyítod azzal a szánalmas zenével :D -
Ez de szar!
Ilyen béna videót is rég láttam már! -
fényteknika _DS?::S?D:??F:?S:_A
ahogy metallicát (metál) próbáltál berakni a rock rész alá, a discós alá meg valamit, aminek távolról sincs köze a discohóz
egyébként jó :D -
LOL
true
-
Nagyon gyenge...
Nem vagyok se rocker se technos, de ez valami írtó szánalmasan gyenge... Ha jól emlékszem te már csináltál pár hasonlóan magas színvonalú videót... nem kéne ezt erőltetni... -
Ezt a videót ma csináltam. :D
Rock vs. Techno