379023
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
melyikre krestél rá?
-
csak a Deskscan könyvtárt keresd meg :) -
kicsit láma de:keresőbe beírom windows explorer de csak zipek jönnek ki amikben két dolog van és mindkettő jelszót kér és nemtom mit cisnáljak pedig sszeretném ha zenélne ez a scanner -
a zsírkereskedő #88550 18+-os mosoly -
nemtudtam mit jelent a szó de rákerestem és:LOOOLLLÁÁLLL pazdmeg
-
szerinted... ? -
egyszerű: önkontroll. :) -
Hm... ebben mi a különös?
akkor
akármilyen mozilla címsorába: about:mozilla :) -
és mért pont az az oldal jön be ami bejön? -
a zsírkereskedő #88544 kiderült h eltaláltad és gay vagy?:D:D:D:D:D
én nem találtam el de haverok igen:D:D:D:D -
ez állati :) 

-
google kép keresőjébe írjátok be hogy cow eye -
akkor egy másik:
Menj fel a google főoldlára, oda írd be, hogy "failure" menj rá a jó napom van gombra és ... -
mivel egy elég ismert és természetes dolog ez :) -
Help hozzá, hogy miért -
Itt van még egy húsvéti tojás:
Google-ba keresetek rá a
"answer to life the universe and everything" ( "nélül)
És lássatok csodát :) -
HP Scanjet - zene
menj a windows explorerbe
találd meg és nyisd meg a Deskscan könyvtárt
nyisd meg a SJBox almappát
futtasd a SJBox.exe-t
győződj meg hogy bekapcsolva van a scanner
játszd le a zenét
-
javítás: volág = világ -
Leírom mégegyszer.
Hallottam már ilyenekről, de még sose láttam, ilyen sznten hogy valaki felvette volna, hogy működik.
Itt halálható a volág legnagyobb húsvéti tojás adatbázisa. Szinte mindenki el szokott rejteni valami kis rejtett vicces dolgot valamilyen alkotásba, ez esetben a scannerbe. Ez arra utal, hogy vki a készítők közül szerette ezt a zenét. Amugy ilyen rejtett dolog még a böngésződben is van, sőt az op rendszeredben is. Pl. akármilyen mozillába (firefox is) beírod hogy about:mozilla és itt egy rejtett üzenet.
A fenti oldalon lehet találni rengeteg ilyen finomságot. Pl. a szkenner esetében:
Tessék :) -
a zsírkereskedő #88534 itt a piros hol a piros-cicikkel:) -
de vannak akik még nem ismerik -
vótmá, n+1szer... -
Nah, már gépelni sem tudok rendesen P: -
nincsmit :) -
Eztet fordítsa le nekem valaki magyara pleaseee -
A Coca-cola reklámban a napocska napszemüveget visel
De ugyan mi a franc süt a szemébe? -
Hallottam már ilyenekről, de még sose láttam, hogy tényleg muzsikálna. A volág legnagyobb húsvéti tojás gyüjteménye Itt lehet ehhez hasonló nyalánkságokat találni minden kategoriában :) Ajánlom figyelmetekbe =3
Asszem ez a hp scanjet muzikájának a rcepjte :) -
a zsírkereskedő #88526
-
cikk...:/ -
Ezt szeretném letölteni; http://video.google.com/videoplay?docid=7486172807878506256&q=Richard+Jefferson Bemásolom, aztán ezt a linket kapom; http://feelingtea.com/decode/google/%7B%20File%20not%20found%20%7D
Szóval ez a lap, oldal nem akar nekem összejönni! :)
Köszi a segítséget, 87668 alapján szerintem összefog jönni! -
nagyon pihent o.0 -
ez király bár ferrari hanggal job lenne:F
-
és a folytatás, a renault f1 zene... -
scanner zene volt már? -
ez nagy szenyóság
de jót nevettem rajta:)))))) -
Mekkora szemetek :D -
durva poén
-
ilyen kell nekem is -
az biztos,régen ment a viasaton (tv3-on?) az a doku féleség amikor járőröket követnek kamerával,náluk mindennapos dolog a fegyverhasználat,mikor már a kb. 10-dik rákiabálásra se szállt ki egy tag egy lepattant verda hátsó üléséről nem is erőltették tovább hanem belöttek a hátsó szélvédőn párat.késöbb azzal magyarázták hogy az drogdílerek autója volt és ezért feltételezhető volt hogy fegyvert fog használni a tag,ezért biztos ami biztos...simán kinyirták -
jézusom. Ja ezért már rég fejbelőtték volna ott, és joggal...