379023

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • Aquir
    neked mindég is mockos volt a fantáziád :P =)
  • luckyboi
    karatefilm vót-e?
  • sz4bolcs
    Az az ötletem támadt, hogy minden ikont az asztalon kicserélek CS-re vagy diablo ikonjára, csak nincs a rendszerről biztonsági másolatom, és lusta vagyok. :))
  • Dzsini
    passz, online helpből kerestem ki ezt is...
  • juzosch
    És a ThunderGombócban hogy kell? Ugyanez ott nem működött.
  • cr3ativ3
    nekem működik :)
  • cr3ativ3
    lol :)
  • Ron Ragm
    Tudom már nem téma, de írjátok be hogy "french military victories" idézőjel nélkül, majd nyomjatok a juó napom van-ra.
  • Dzsini
    leírás, hogy a program saját ikonja is kicserélődjön:

Change the window icon

You can change Firefox's default window icon to any icon you want, by following these steps:

1. Go to the folder you installed Firefox in (e.g. C:\Program Files\Mozilla Firefox\) and then go to the subfolder chrome.
    2. While in chrome, create a new subfolder called icons, then go to that folder and create yet another subfolder called default. The full path to this folder could be C:\Program Files\Mozilla Firefox\chrome\icons\default\.
    3. Choose the icon you want to use (on Windows use .ico files, on Linux use .xpm files) and then place it in this folder and rename it to main-window.[ext], e.g. main-window.ico on Windows and main-window.xpm on Linux.

In addition to the main window, you can also change the icon on the Bookmark Manager and JavaScript Console. The icon names are bookmark-window.[ext] and jsconsoleWindow.[ext], respectively.

After this is done, restart Firefox and you should be able to see your chosen icon in the title of the browser windows.

• cr3ativ3
    jéé itt is :)
  • cr3ativ3
    most töröltem le a quick time-ot, ugyhogy nem tudom megnézni :D
  • cr3ativ3
    Gyorsindítóba még nem írtam át az ikonokat, de jó :) Célnak megfelel :D
  • cr3ativ3
    HeHeHe :)
  • zero the hero
    már be is tettem őket ikonnak, nagyon tetszik!!! :D köszzi
  • Dzsini
    FireVuk és társai :)
  • CattiBrie
    :DDDDDDDD
  • sz4bolcs
  • CattiBrie
    a másodikon két lógó mell beszélget?
  • sz4bolcs
    hát ahogy látom nem sok kárt tesznek a kocsin vele. Vajon miből lehet? páncél?
  • Lipi1980
    Az én egyik ismerősöm meg azt mesélte, hogy az amcsi rendőrök annyira hülyék, hogy:
    Ő másfél évig vezetett kint autót (jogsi nélkül) és amikor egyszer igazoltatták, akkor ő odaadta nekik az új magyar személyi igazolványát és azt mondtha, hogy ez a magyar jogosítványa! A rendőrök meg úgy bevették, hogy öröm volt nézni!
  • Cat 02 #88573
    egy rongyal verik a visszapillantót ? YSD
  • sz4bolcs
    Az egyik tanárom mesélte, hogy amikor amerikában élt, és először igazoltatták, megállították szépen. Mondták, hogy száljon ki, kezeket a kocsira, mondja meg hol a jogsi. A zsebében volt, mondták neki, hogy ne is próbálja elővenni, majd ők intézkednek. Aztán amikor megvolt, barátságosan elköszöntek, és jó utat kívántak. :D
  • Cat 02 #88571
    off
    Esik a hó xD
  • Dzsini
    2 beírás a vendégkönyvükből:
    "a ketfarku kutya plakat 3 az egyben; mikor eloszor olvasod nevetsz, mennyire vicces. mikor masodszor olvasod tetszik, mennyire groteszk. mikor harmadszor olvasod megborzongsz attol, amit mond."

"mit képzeltek, hogy a faszságaitokkal tovább mocskítjátok a már így is undorító várost" - "azt képzeljük, hogy a faszságainkkal feldobjuk kicsit ezt a szerinted undorító várost és néha megnevettetjük a humorra fogékony lakosait."

én szívesen keresgélem és olvasom a plakátokat, inkább ezeket látom, mint az autótanoda/nyelvtanoda dolgokat, és nem ragasztgatnak/fújnak olyan helyekre, ahol nagyon zavaró lenne. és egyetértek az első idézettel, néha ijesztőek a feliratok... (néha meg csak simán viccesek :) )
  • desigo
    ezek nagyon jóóóók:))
  • Calver
    szegedet elárasztják ezek a plakátok, és a jó szegedinek már a töke is tele van velük...
  • Aquir
    lol:)
  • Munch

• Sadist
    Szerintem ezt akármelyik scannerrel meg lehet csinálni, ha valaki tud hardvert programozni :)
  • cr3ativ3
    Ezen kiakadtam.
  • cr3ativ3
    LOL
  • a zsírkereskedő
    lumpy még lefejezés után is: hööö?:D
  • Fantos
    de itt fekszik az asztalon a Harry P. scanner
  • Aquir
    ebből jó sok videó van :)
  • Aquir
    figyelj ha nincs HP Scanjet-ed akkor persze hogy nem találod az easter egg-jét :)
  • Fantos
    Nővéremnek ez a háttere
  • a zsírkereskedő

+6
  • Fantos
    Deskscan-ra meg nem talál semmit :(
  • cr3ativ3
    jajj. ez megijesztett :)
  • R0sc0
    ez a kép 18+!!
    legalábbis szerintem mert neke ez már FÁÁJ!!