379023
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
-
attól még nem fizetek rá elő:)
#88907: persze direkt ilyen a hülye is látja, de lehetne igényesebben is megcsinálva, mert ez konkrétan szar -
szando #88911 a legjobb reklám mostanában szerintem a reklámzabálók éjszakájáé. mind a plakát, mind a rádióhirdetés -
Az biztos, hogy mérföldekkel jobb, mint kovács2 mosógépszerelő esete a kalgonnal...
Bbird-nek van igaza. -
-
....és látjátok a reklám már el is érte célját,hisz róla beszéltek.... -
Szándékosan van így csinálva, ugyanis egy egy régebbi időt akar mutatni... de az idősebbek ezt jól tudják szerintem. Ahogy a másik a versszavalós is ilyen...
Nem a legjobbak ugyan, de legalább nem a "mi megmondjuk mi a tuti, ezt vegyed, ez a jó... csilivili a reklámunk van", hanem igyekeztek valami viccesebbet összerakni. És beszéltek róla, tehát már jobban elérte a célját, mint az átlagos-csilivili reklámok. :-) -
Shadow_THH #88906 ja de annyira nincs gááz mint amikor az izzadós csávó a percdíjakról szaval -
Szerintem szandekosan van ilyen primitivre csinalva... -
Tothenkopf #88904 JA!
Rohaddt szar... -
ez jogos, a reklám meg überlohál sztem is. -
Tök igaza van.. Én is éppen a napokban néztem, hogy milyen egy igénytelen reklám már az... -
A kritika :D
-
a pepsi vezérigazgatójának legújabb,agresszív stratégiája már az első héten jelentős bevételnövekedést eredményezett
-
PunkZoli #88899 vaccsórném? -
speed limit érdekes módon -
Pokémonban -
Doma #88896 Jégkorong oktatófilm
-
ez kimaradt -
Cat 02 #88894 xDDD -
ON:
jah...:D
még most sem felejtem el azt az estét xD
tudtuk mi vár ránk következö napra,de valahogy nem ment bele e fejünkbe xD
énis nyugton maradok mert 1 büntit kapok és akkor örökre ban az sgröl :((
OFF. -
meg mint én:DD
eggyüt műveltük:D -
Hellsing47 #88891 ja értem :D
akkor biztos vmi anime fan van :D
aszem abban van ilyen név(talán narutoban :D)
de nem OFF-olok mert ugyjárok mint te :DD -
KaBuTo a főnevem.Csak mivel itt sg-n foglalt,ezért ez a másik nevem :D
De aki msn-n felvet,az ezer éve tudja hogy KaBuTo ként jelenek meg.
Egyébként hülyéskedtem,mert néztem ezt az adást,oszt látom hogy ha valaki beirja azt hogy pl lali irja ki hogy dénes,lalika kiirta.Ez teccet,meg eléggé lál kedvemben votam,ugyhogy beirtam meg minden,elövetem a fényképezögépet,és vártam,már 1 percet várakoztam,nah bzmeg elrakom,és egyszercsak lali manó elöjöt és irja,bzmeg elö gyors a gépet és puff..ép az utolso pillanatban xD azért is láccik hogy nem egyenletesen fotoztam... :D -
Hellsing47 #88889 csak nemtom...a Doomista meg a kabuto nem egyezik :D :P
meg mintha vki mást láttam volna az oldalon Kabuto névvel..bár lehet hülyülök
-
jah én...:D
nem hiába irtam oda hogy "üdvözöl engem" a link mellé :D -
Hellsing47 #88887 mé'??
te vagy kabuto??:DDD -
nekem csak a part 7 hiányzik, átküldenéd msnen?
-
tvmüsör nézés-->sms:kérés-->várás--->katt.és kész -
Photoshop?:D -
Hellsing47 #88883 küüd már át 
-
orkenyid #88882 Letöltöttem a netet! 
-
szando #88881 és ezt így hogy? -
-
-
-
jaja :DDDDDDD