379023
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
hmm sztem egyszerű, de lehet hülyeség amit mondok...
A bácsi szépen felmelegíti a levegőt a palackokban, ott kitágul, majd rárakja őket a hátadra. Ezután a levegő a palackban lehűl, térfogata lecsökken és "odatapad" a hátadra.
Csak nagyvonalakban azt lehet elmondani erről, hogy ugye alacsony a nyomás a palackokban ezért egyszerű fizikai dolog, hogy "kiszívja" a pórusokban ragadt faggyút, koszt, baktériumokat(szerintem a szívás hülye fogalom mert sose szív semmi semmit, a másik irányból a nagyobb nyomás nyoja befelé a dolgot, szóval a vákuum nem szíkv hanem a külső nagyobb nyomás miatt áramlik oda minden, ezért itt is a próusokból kinyomódnak a felgyülemlett anyagok). Ez kb. olyan középkori pórustisztítás. Igaz ezzel a pattanásokat is ki lehet szívogatni, valszeg ilyenek miatt véres egy kicsit a felső háta. Akinek nem válik be/nincs pénze oxira az ide is mehet, ez tuti módszer, fizikailag távolítja el a dolgot, nem függ kémiai anyagoktól, mint ami pl az Oxiban van, igaz nem is olyan kellemes szerintem.
Továbbá, mivel ugye egy öreg nénin csinálja ezt a képen, bőrmegújító, kissé feszesítő hatása is van, körülbelül úgy mint amikor egy tésztát újragyúrsz a sok állás után, az is kezeljhetőbb, homogénebb lesz, stb. Persze elsődleges a pórustisztítás. De ez nem biztos...
Én ezt tudom róla, de ha vki még tudja akkor nyugodtan... -
Broafka jól mondja, gyógyászati célból csinálja. A hivatásos módszer speciális üvegekkel de mint a képen is jól látszik a bácsinak nincs pénze ezekre és "mezei" palackokkal próbálja helyetesíteni az üveget. -
Hellsing47 #89078 mitcsinálnak pontosan??? -
ilyet csinálnak valahol magyarországon is, állítólag kitisztítja a bőrt, vagy valami gyógyászati, egészséges cucc ez -
awww nézni sem egyszerü -
-
-
-
pirosBoci #89070 -
a zsírkereskedő #89069
józan bírói döntés mi?:D:D:D -
pirosBoci #89068 -
pirosBoci #89067 hova folyik a víz? -
pirosBoci #89066 juj hát ti is lányok vagytok?
-
Miért? Nem értem a logikai összefüggést a hozzászólásaink között. :) -
Miért, valaki hasonlította Monet-hoz, vagy Bosch-hoz???
-
ez nem semmi -
nekünk ilyen madarunk van..2 láda sörért elcserélném :D -
ááááááá, nagyon cooool!!! -
mindegy engem nem zavar. -
Miért jobb a firefox?:D -
tudom, hogy köcsög, meg tirpák dolog, és hogy most mindenki ezért fog útálni, meg beszólni nekem, de nézzétek el, nem tarthatom benn....
VÓÓÓÓÓTMÁÁÁÁÁÁÁ!!!!
bocsánat. -
Vizi balesetek:DD LOÁÁÁL:DDD -
zsilike #89056 ok!léptem,rossz nforumot választottam az eszmecseréhez. -
zsilike #89055 talán valami performance müvésznek elfogadható,v akcio müvésznek,de az igazi nagyokhoz nagyon le van maradva.sajna ez az igzság,de mondom h ügyes,csak rajzolni nem tud ezért sablonozgat h gyorsba meglegyen és megvegyék septibe a turisták.na ez ami nem müvészet. -
Ezt itthon is igy kellet volna:DDDDD -
Mindegy hagyuk.
Nem rosz az sem -
A vége kicsit morbid de h ne legyen belole baj 14+ -
zsilike #89051 na akkor el kéne olvasni h mit irtam,én nem szidtam,mondom h ügyes,de ez a tag egy kereskedő!és giccs amit csinál.hogy tetszett amit küldtem? -
-
Borg #89049 -
Sztem jobb lett volna ha nem irsz semmit. Mindenki dicséri h milyen szép meg milyen profi a csávó te meg beirsz egy ilyet... Gondolhattad volna milesz a reakció. -
zsilike #89047 figyelj már miért vagy ilyen ellenséges,mi gáz volt sztd azzal amit irtam?már megbocsáss! -
zsilike #89046 na hogy tetszik nektek?kicsit lebutitottam a képet,de a2es szénrajz.sztm jo lett.boccs h nem humoros,csakhát pont a festés a téma -
zsilike #89045 -
Azé' mer' ilyen k*va okos vagy. -
zsilike #89043 igaz amit irtam! -
egoista
-
zsilike #89041 ?miért irtad ezt nekem ? -
Ez de jo:DDDDD -
Ügyes vagy.

juj hát ti is lányok vagytok?