379023
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
Ezek a képek engem sokkal jobban megfognak mint a klasszikus festmények (biztos a sci-fi és fantasy mániám az oka). Meseszépek.
Nekem a harmadik lett volna a kedvencem ha nem rakja oda az ölelkező párt és a hajót. -
ez így most konkrétan bloodhound gang szöveg szószerint -
A spray-festő mesternek itt van két újabb alkotása is, szerintem még jobbak mint az első. Itt már nem csak sablonozik, hogy az rá érkezett kommenteket kommentáljam, igazi ecsettel is fest a szó legalapabb értelmében.
Eredeti
És az újak:
Második
Harmadik
Gyönyörűek... nekem a második tetszik a legjobban a három közül. -
-
-
-
-
[okoskodik] igen, ezt már elmondta 1x valaki,kicsit feljebb [/okoskodik]
fosásra visszatérve ^^ van hogy már nem lehet visszatartani, főleg ha ellazult ott a melegvízben, ráadásul már a pozíció is "előnyös":D -
van az a betegség amikro az enber önkéntelenül fossa el magát
sztem olyanja van :( -
[okoskodik]hogyha webkamerázol MSNen, előbb mindíg betölt a kép. addig webkamera reklámokat nyom aminek az az első képe hogy egy japán csja vigyorogva néz. és ott van akép alatt hogy betöltés. ugyhogy, nincs kérdés :)[/okoskodik] -
a japcsiknak biztos bejönne
-
Wow, 18+ -os amit írtál 
Rájött a cifra fosás, akkor nincs mit tenni!
De lehet h csak alulról vette a levegőt, ami ugye itt = beöntéssel
-
tintahalasat játszik
-
lefossa a brét? 

-
képzeld el ha ezt szex közben csinálja 
-
:D:D:DAdsa -
biztos az előző éjszaka seggbe rakták... és nem zár normálisan a szelep 
-
sajnálom szegény csajt, de akkor is ha bajai vannak miért ül bele a dzsákudziba? x_X -
undorító -
Cthulhu a becses neve és fogott egy bazinagy konzervnyitót, bemártotta a vízbe, csinált egy áljéghegyet és ezzel felvágta a Titanic oldalát. Jön a sok kis hamiznivaló emberke. :P -
Ehh, menj má'! :OOO Hogy lehet ilyen hírtelenszerűen befosni? :OOO -
valaki elmesélné hogy akkor most ki ez a asszem chuchu nevezetü zöld izé és mitcsinál? -
Aki most eszik, az későb nézze meg picit
Valóság show - Dzsákudzíííí

-
inkább igazi oka -
Hellsing47 #89101 looool
szoval ez az igazi története a Titanic elsüllyedésének
-
-
Egy kis off:
Szeretnék csinálni egy humoros dolgokról szóló portált, mint például a www.ziza.ru.Tárhely stb... rendelkezésre áll.Ha akad köztetek valaki,akinek van szabadideje,szívesen internetezik és a portálra képeket,videókat linkelne be, akkor légyszíves valahogy jelezzétek nekem és ha páran vagyunk, akkor elindítanám,mert üresen elindítani,semmi frissítéssel nem sok értelme lenne.Előre is köszi ha valakit érdekel:) -
a horvát tengerparton szoktak ilyeneket csinálni!!!
többet is végignéztünk már élőben, baromi jól nyomják páran!
:) -
laliking #89097 véletlen egybeesés? :D -
Tiszta Eurotrip :] -
Ehhh ;) -
lord nihilus #89094 Jim Carrey -
eheheheheheheeeeezdebuta.... -
azt hiszem hogy nem kell magyarázni :] -
-
-
a zsírkereskedő #89084
-Na most még egy picit billentsd a fejed jobbra!
-Most jó!
-
otthon egyedül nem is szabad, de ha szakértő kezek csinálják akkor feletébb hatásos tud lenni. -
nagyon jól mondod, de soha ne próbáljátok ezt meg otthon, mert azért veszélyes... (szvsz) -
szavakban nem kifejezhető