379023
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
megnézem azt... -
Szedd már össze magad Béla!
Leállsz itt vitatkozni
cc -
hajrá Broafka, kíváncsi vagyok, hogy ütsz vissza, amikor Kata szájbarúg. -
Én leugattalak valaha is? Vagy valakit itt? -
de a kettő összefüggésben van, azért ugatlak le, mert lenéző vagy... -
Asszem itt nem én vagyok a lenéző, hanem az aki be-, leugat engem. Nem? Vagy azért vagyok lenéző, mert nullának, senkinek tartom az ilyen embereket, akik mindenféle mondvacsinált okkal befikáznak? -
csak a kis pöcs, miatt is lehet téged minősíteni...
sg tali? hűűűha, nehogy túl sznob legyél... -
háhááá.. nincs is jobb, mint amikor két lány veszekszik érdemein. :D -
fight:) -
tényleg elég lenéző vagy, de brofi kezdte a kötekedést, és nem tudom hogy mi a fenének hiányzik neki egy jó kis ugatás (na minek?) meg egy kis off a topikba...
talán inkább priváton beszéljétek meg a nézeteltéréseiteket... -
Nem vágom milyen stílusról beszélsz, inkább úgy látom mellébeszélsz. A valódiságomat meg próbáld meg megkérdőjelezni a fórumozók fényképei topikban azoknál, akikkel voltunk már sg talin. Idióta kispöcs... -
nem a videóról van szó, hanem az egész stílusodról, így inkább valami bunkó fiú viselkedik, de azt hittem te lány vagy... hupsz, tévedtem... -
ezek azért várnak rá napokat, heteket, sátorozva mert annyira el vannak vakulva. igaz nem zárja ki teljesen hogy legyen magánéletük, de ez nem így van általában. bár, minden ember más és más, szóval inkább nem általánosítok, ez csak az én szerény véleményem volt :] -
Mi ezen a furcsa?Ezt hívják rajongásnak.Kinek ez a mániája, kinek az.Van aki egymillióért vesz biciklit, van aki több ezer km-t utazik, hogy láthasson egy pár perces napfogyatkozást,és van aki letáborozik egy bolt elé, hogy 2 nap múlva végre a kezébe kaphassa azt amire évek óta vár. -
Prank #89509
-
Nem, egy lányt fikázni menőbb ugye lúzerkém. Köszönöm mindenesetre, hogy kitüntetsz figyelmeddel, és hozzászólásaimra fókuszálsz. Mellékesen megjegyezném, hogy véleményt nyilvánít itt más is, és hasonló vélemények is születnek. Itt az enyémet szúrtad ki, pedig előttem is véleményeztek úgy a videóról, hogy fake. Innentől pedig belecsúsztál a "keresek valami mondvacsinált okot és beugatok" kategóriába. Egyébként qrvára nem vágom miért szívfájdalmad a megállapításom, miszerint az a video megrendezett, és hol van az általad említett sok hsz-em, amiáltal negatív vagyok.
Szóval befoghatod a pofád, és elhúzhatsz a sunyiba. Unom már az ilyen kötekedős seggfejeket. Irigy vagy? Vagy komplexusokkal küzdesz? Valami frusztrál? Megöltem anyádat? Vagy mi a bajod? Vezesd le máshol és máson... -
játék -
de sokan nem így gondolják... azért is van akkora sor :) -
Prank #89505 én eleve nem szeretem a tömeget, úgyhogy magamból indultam ki.
biztos, hogy kivárnám azt az egy hónapot akár... -
azért lúzerek, mert ott is alszanak sokáig!
és nem buliból, hülyülés képpen, hanem halál komolyból! bármit megtennének egy tetves ps3-ért! ezek fanatikus bolondok, nem igaz hogy nem szúrja ki a szemedet. -
mert ha várnak 1-2 hetet, akkor várhatnak még 3-4et, mire eleget gyártanak belőle. -
őszintén?
igen!
vagyis, nem lúzerség, csak... hülyeség, miek?
nem mind1 hogy most ki lesz az első? senkit sem fog érdekelni túlzottan :) -
Prank #89501 miért nem tudnak 1-2 hetet várni rá? belehalnak, ha nem kapják meg az első nap a ps3-t?
-
xd -
:DDDDDDDDDDSADSADASDASDDDDDDDD -
Neked a lúzerség mércéje az, ha valaki ennyire kíváncsi a PS3-ra?Szerinted ez a tény már azt is kizárja, hogy bármi mással foglalkozzon az életben, például, hogy barátnője legyen?És szerinted akkor azok is lúzertek akik anno ugyanígy sorba álltak, hogy elsőként jussanak be mondjuk a Star Wars premierjére, vagy XY együttes koncertjére? -
Blend a Med reklám :) -
jah:DD -
Kanál #89495 ovi :D -
persze, mert ő csaj és akkor máris meg kell védeni, és s*gget nyalni...
de never mind, szerintem idegesítő és kész, és várom az oldalnyi fikázásokat... -
Kanál #89493 mégis igaza van
gondolhatnál arra is hogy te vagy a furcsa és nem ő -.- -
:))))) -
nem! :)
de szerintem poén, mondjuk lehet hogy fake, de akkor is poén
ha pedig fake, akkor egész jól játsza a csávó magát -
Hellsing47 #89490 jolvan..én azt hittem hogy oda csinálták meg a diszletet ahol el is altatták...:D -
te iszonyat negatív egy csaj vagy hallod!
állandóan figyelem a hsz-eidet :-/
olyan furcsa a humorod is, meg olyan furcsa vagy :-/ -
te! a díszletet már előre megcsinálták!
gondolod hogy ott csinálják meg! süsü! -
hát nem csodálom, ez azért elég dúrva poén :-/ -
Ez orosz... -
bocsi de nem tudok kínaiul
-
Ja.. el is felejtettem.. szóval:
Felsősor: 30 évnél idősebb emberek (alatta a hét napjai)
Alsó sor: 30 évnél fiatalabb emberek (szintén a hét napjaival)