379023
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
Wifi gyorsító spray
Köztudott, hogy a vezetéknélküli hálózatok átviteli közege a levegő. Namármost ha ezt megolajozzuk, gyorsabban fog működni. -
mindjárt beszarok, a végén a kisgyerek hogy lerendezi a mestert:D:D:D -
ezek nagyon jók :D -
ciki
-
de béna
-
Ma suliban láttam ezt az okosságot, biztos vmi 'hupilila' színű hajú lány lehetett...
Miőségért sry, de teloval követtem el. -
Jó sokszor egymás után, mert elsőre az arccsontok nem hatolnak ilyen mértékig a motorháztetőbe. Sokszori fejelés kell ahhoz, hogy így nézzen ki. Ha már kellőképp rohadtul fáj a pofád, akkor nézd meg mi lett az eredmény, hátha még nincs kész. -
vagy egy kis majomra rácsukni -.- -
le kell fejelni belülrőt a motorháztetőt -
kis kocka #89700 mindkettő jó, de egy ilyen nekem is kéne a kocsimra -
-
-
Slusszkulcs poén :D -
:D
-
lol jó a parasztos, haverom nevét 35x találtam meg:D -
Hátulról csúnya, oldalról is, eleje necces. Felszereltsége szar.
Ja és ennyiért már egy szép kis Rx8 at veszel.. -
:DD -
Borg #89692 Újabb gyöngyszem :DDD Ez már nagyon kellett :D
És még be is csomagolja a sztereovakondot, figyeldoda :D -
legnagyobb
-
Tujm #89690 nekem se tetszik a smart kívülről, de belülről adja -
Nem a gyorsulásról van szó, hanem hogy ahhoz képest amit ad (teszemazt egy smartba be sem férek, kipróbáltam xD) keciedrága. A Smart roadster meg mégdrágább. -
Tujm #89688 bocs hogy beleszólok a témába, de a smart nagyon durvát gyorsul 70ig :D -
A BMW Z osztályában meg szvsz van és az roadster... Ezzel az a baj, hogy Opel/Vauxhall.
más/off:
Sztem maga az autó is lol, a roadster-szabadság érzést nem akarták elektonikával szétturni(egyféle magyarázat).
Amúgy meg nem tom milyen érzés egy "kopogós-zörgős" bőrhatásó loál"utastér"-ben utazni 200+ km-t fapados ülésben, de sztem nem jó.
Teszem hozzá egy 180+-os embernek már a szélvédő felett van kilátás és kézzel nyomja a pedálokat.
Egy verziója van a superspeedster ami tetszik de azt, nem tömeggyártott és 5M qrva sok egy ilyen kis "szarért" ahogy a smartokért is...
Annyiból márt autót veszek xDDDD -
egy speedsterbe minek elekrtomos ablak?
-
Tujm #89685 asszem 16+ os a csúnya szavak miatt -
Borg #89684 Mutass nekem egy Ferrari roadstert... mert ugye ilyen nincs.
Az 500LE-s ferrari messze nem a kicsi könnyű roadster kategória. -
Hát ezen feküdtem a nevetéstől amit írtál . A ferrariban van elektromos ablakemelő. És hidd el kicsit nehezebb is mint ez az autó. És tudod hogy küszöbülték ki a súlycsökkentési problémákat benne????????????????
Belepakoltak az autóba még vagy 250 LE. Ennyire egyszerű.
-
Borg #89682 Okoskodni lehet, de ez nem luxusautó. Pont ezért van benne manuális. Súlycsökkentés. Egy roadsterben más szempontok vannak, mint a családi autóknál. -
Szvsz nem, mert pont az a poén benne, hogy magos zöldségek menekülnek a magtalanok elől. (most ne menjünk bele, hogy a répának is van magja meg hasonló, szerintem érthető) -
Pedig amúgy szép verda lenne. Élőben egyszer láttam gyorsulni ilyet de akkor akiket kihívott azoktól ki is kapott... ráadásul nem is cabrio csak targa. de amúgy nem utálom ám a speedstert :D -
:DDDD
és ráadásul 2.2 es motorral csak 150 LE ? -
Találtam egy verdát 5.350.000 forintért és lám az elektromos ablakemelő már nem fért bele... hát igen... 2003-ban az még luxusnak számított...
és itt van még egy oktatóvideó, hogyan éljük túl a: "Prehistoric Monster Syndrome"-ot...
ÍME :D -
-
Ki a legnagyobb paraszt?
-
*Töketlenek* (Angolul magtalant jelent a seedless.)
jól fordítottam? -
a többi
Szerintem jópofák :D -
itt az alkalom, hogy karácsonyra meglepd egy ilyen szép pólóval! -
Egyik tanárunk éppen Anikó. :D:D:D -
:D -
Tothenkopf #89644 ez naon jó