379023
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
Hellsing47 #90755 nézd meg :DDD -
Van egy elég nagy különbség a "vicces" és az "undorító" között... -
miért mi van a képen? -
egyetértek:SS
De nagy ur a kiváncsiság (sajnos) -
Hellsing47 #90751 bazzmeg mért nem hallgattam rád 

-
Double Wires

-
Nem, csak rossz a szemed. Akkor látni jól, ha homályosan nézi az ember és összefolynak a betűk. -
PLS vki belinkelné mégegyszer a mikulásos nyilatkozatot?(kémény átmérője, tető teherbírása, "frissítő"...XD) Nagyon tetszett de most nem találom:S -
én láttam anélkül hogy széthúznám a szemem, akkor kínai vagyok ??? :D -
ejha nemrossz -
pirosBoci #90744 -
na lépjünk tovább
jól megkapta többet nem csinál ilyet.
-
Azt, hogy "Lehet én tévedek." azt úgy gondoltam, hogy lehet, hogy én tévedek, nem úgy hogy TUTI NEKEM VAN IGAZAM BIBIBÍÍ!!. -
Takezó #90741 "Tudomásom szerint itt a cool azt jelenti, hogy jó, király, zsír. :) Lehet én tévedek."
Ez a cinikus mondat váltotta ki mindenkiből az ellenszenvet.:D -
Racial Traits
Check out the racial traits before deciding which race you are going to pick.
www.webforditas.hu
Faji jellemvonások
Vizsgáljad át a faji jellemvonásokat mielőtt eldöntöd, hogy te melyik verseny vagy miközben elmész csákányozni.
WoW fordítás... szal ezek ilyenek... worldofwarcraft.com-t lefordíttattam vele, hááát nem wowoztam inkább olvasgattam mert olyan nagy XD amúgy van ilyen fordító progiból fizetős ami normálisan fordít? -
Na öcsém... Beírtam egy fordítást, mert érdekes dolog jön ki rá, erre mindenki azt hiszi, hogy én itt szentségelek, hogy mi a f*szért kellett egy ilyen sz@rt csinálni. Csak azért írtam be, mert esetenként elég fura/vicces dolog jön ki... Nem pedig szídtam!! -
Takezó #90738 Basszus, ingyen van, örülj, hogy működik. -
hát hétköznapi használatban azokra is használják amiket én írtam... -
ne menj nyelvvizsgázni
-
ezt hol találni ezt a fordítot? -
Szerintem ez az eddige legjobb fordito amit láttam. eddig 2 progit hasznaltam de azok nem voltak jo. ez eddig a legklasszab. köszi, ilyet már régota kerestem -
Tudom, csak kipróbáltam, ilyen esetekbe mit produkál, nem is várom el, hogy tökéletes legyen, csak érdekességképpen írtam be. -
azt is jelenti, de még a hűvöst is:) -
Aha, szóval még azt is kellene tudni ennek a fordítógépnek, hogy melyik jelentését használja az adott szövegkörnyezetben, kicsit el vagytok ti tájolva nem?
Egyébként nem muszáj használni! -
I've bought a new computer!
Cool!
Vettem egy új számítógépet!
Hűlj ki! -
Gondolom kipróbálom a webfordítót, és ezt adta ki:
Let's go to the cinema.
Sure, it will be cool!
Menjünk a moziba!
Persze ez hűvös lesz!
Tudomásom szerint itt a cool azt jelenti, hogy jó, király, zsír. :) Lehet én tévedek. -
szépen kereszbefordul az alsó srác szeme :DDDDDDDDd
-
igaz!:D -
mit vársz.. kínaiak -
barmok!
-
-
-
-
én is... -
-
ez nagyon durva:D -