379023

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • pirosBoci
  • laslandes
    hy :-ßßß
  • Mayday
    En speciel utalom a macskakat...

• PJack
  • mikusmate
    Ha már macskáknál tartunk.
  • PJack
  • PJack
  • Beast Machine
    nem:P
  • bracsek #90908
    Pliz help me hol lehetne egy linkre rengeteg kattintast szerezni? előre is kösz
  • VinylToy #90907
    Ezt nem te találtad ki? :D
  • Borg
    "tenger barna szem" :DDDD Hát innen nem birtam tovább olvasni még :D
  • picsu
    mit nem tesz ez a media :D:D
  • Lacc
    Beállt az agyhalál.
  • cenobite
    Igen, jól emlékeztem, hogy valahova ki is gyűjtöttem az első pár utambaakadó iqfightert. Néhány privis "skac"...

"Sziasztok én egy 15 éves srác vagyok ********ről,
    ha megakartok velem ismerkedni meg ha bejövök nektek akkor csak írjatok:******@citromail.hu ra!
    Ha már itt jártatok mindenképpen írjatok! Amugy nincs csajom! És ilyen kis 12 évesek ne írkáljanak!
    van msn-em! ha kell kérjétek el!
    Ha bejövök nektek és írtok akkor küldjetek mellé képet is kösszi!
    pusszy

---------------------------------------------------------------------

HY All!! Mit irjak ide? Nem tom.. Gyere be privibe azt megtod... Zene. trance dance goa techno house Hobbi: kosár ropi kézi FŐZÉS EZERREL Szakma: szakács Ideál: szoke kék szemu... stb
    Többet nem irok mert minek.... MSN:

----------------------------------------------------------------------

nah hyhy Mindenkinek!

mizu?h vagytok?Nah akko sztem csapjunk a lecsóba:D 14leszek decemberben,és Dorogról vok(Komárom-Esztergom megye,ha vkit érdekelne,de ki az akit érdekelne egy ilyen sutyó,de ,,yoo" város :D)!Barna haj és tenger barna színű szem,ahogy drága öcsikém mondaná,de ezt az első képen láthatjátok is!Amit fontos h tudj rólam: mindig yoo kedvem van és minden szaron röhögök:D Szeretek ismerkedni,de az ilyen abnormális vadbarom agyhalott emberkék kíméljenek!

Nah szval ha nem vagy az akkor olvasd tovább az oldalt,meg ha van kedved!Stílusom vegyes,de úgy is lehetne mondani h változó(zenében)!Én nem a trendet követem mert sztem az olyan gáázul nézz ki ha mindenki vagy pinkben vagy zöldben vagy anyám kínjában nyomja,inkább legyen mindenki más,persze azért yool nézzen ki amit föl vesz!:D

A képeimen a haverok,sztárok és más baromságok vagy nem baromságok vannak!Naon szeretek a haverokkal lógni,főleg a legjobb barinőmmel Mercyvel(második kép),akit naon szeretek(haverilag(a gyengébbek kedvéért)),szval azért szeretem őt mert irtó jó fej csaj,minden baromságot megcsinál velem(pl.: pasit fényképezni titokban):D meg effélék!Amúgy a téren szoktunk lógni,pl.: pasikat stírölünk,meg kocsikat nézünk:D,nem olyan nagy szám,de sztem naon cool:D:D

Nincs pasim:( sajnos,szval ha akarsz írj üzit!Ha pasi vagy és ismerkedni akarsz akkor azért,ha csak ismerkedni vagy dumálni vagy ilyesmit akarsz akkor is irhatsz,de sztem az e-mail-emre irjatok mert azt hamarabb megkapom;) nah ezt yool megmondtam:D

Itt van pár jó szöveg:D :

[ITT NÉHÁNY EZERÉVES IDÉZET OLVASHATÓ...]

Megérte elolvasni,úgye?:D:D

A horoszkopóm BAK,ez azt árulja el,hogy könnyen meg lehet bántani,habár sztem nem mindenben,érzékeny vok,romantikus alkat és az olyan pasik jönnek be akik romantikusak,gyengédek meg ilyenek,nem azok az erőszakos férgek!De azt megjegyzem, hogy nem minden bak ilyen!!

Van msn-em is meg myvip-es oldalam,ha az utobbi kell akkor kérd el,ha az előbbi akkor...azt is kérd el:D
    Éljen a ~~~V@K@'C!01~~~

nah csácsá Minden emberkének!¢¦

jah egyépként ***** vok :D ,joh,hogy így a végére letisztázzuk!

-------------------------------------------------------------------

Ennyi, biztos van több is, én ennyi után feladtam, mert a szemem sarka rángatózni kezdett. :D
    Bocs ha hosszú lett. Ha esetleg zavar valakit akkor a modik majd kitörlik.
  • Beast Machine
    ahogy a mondás is tartja:

"Nem az a baj, hogy angy az Isten állatkertje, hanem hogy túl alacsony a kerítés..."
  • miilann
    nice ték
    egy kis darabja,a majom ketrec
  • cenobite
    Mondjuk ez a privi.hu... egyszer vki linkelt itt egypár nagyokost, szétnéztem és rájöttem, hogy a privi.hu tulajdonképpen Isten állatkertjének egy kis darabja.
  • Adam II
    HA az O-t ütemre nyomkodod közben néh nyomsz egy R-t még jobb.
  • Adam II
    Tényleg szar de ha egymás után nyomogatot az R-t egész muzikális:)
  • kuci06
    bocsi, a böngészőm szórakozik
  • kuci06
    Pimp-nigga-kalo-G from privi.hu
    Hova fajult ez a világ...
  • kuci06
    Pimp-nigga-kalo-G from privi.hu
    Hova fajult ez a világ...
  • Sas6
    de szar :DDD Mi ez??

WTF?
  • brrrbrr
    link
  • Lacc
    Freestyle rénszarvas
  • Seth
    ilyenkor olyan kétségbeesett hangot szoktak kiadni szerencsétlenek, pupillájuk meg teljesen kitágul
    [ volt kisgyerek és megcsinálta,ma már elkötelezett állatbarát ^^]
  • yann
    szerencsétlen macska...
  • kuci06
    lol
  • netuddki
  • Beast Machine
    azigeen!!:DDDDDD
  • netuddki
  • netuddki
    fene a gusztusát!
  • netuddki
  • netuddki
  • netuddki
  • Buci
    ááá de megrugdosnám... 1 klassz kis iPod-ot
    inkább adta volna nekem
  • Boconadi
    aranyosak
  • Lacc
    Ipod VS. Turmixgép
  • bracsek #90878
    Ez is mire jó?
  • Mo.Organ
    Ilyen szintem már teljesen mindegy a bukosisak, szerintem . . . .