379023
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
LOOOOOL :DDDDD -
há' milyen szövegek vannak már benne úristen :DDD -
Nagyon! :)
Letöltöttem, de végig sem bírtam hallgatni úgy nevettem. :) -
omg ezdeszar -
kis kocka #91992 :O:O:O -
-
EZT (18+) mindenki nézze meg, töltse le, hallgassa meg!!! Hasfájás garantált! -
nálam a favorit a Mortal kombat Smosh videó -
Szilveszter (Smosh)
és még mittom én mennyi Smosh videó a YouTubeon :) -
Smosh másik videója:
A legjobb kocsi a világon
iszonyat durvák :)))) A spoileren eldobtam az agyam ;) -
"szakmával született" :)) -
jefferson83 #91985 Igaz, én elvi síkon mozogtam :) Gyakorlatban másként néznek ki a dolgok. -
Manapsag sok degeneralt gyermek nevelodik ki, meg nalunk is, pedig "messze" vagyunk Amcsitol;D
Pl. manager tipusu fiatal szulok, uj nyugati luxus auto, sajat nagy lakas, irodai munka, atlagon feluli elet, stb. Vagyis minden meglenne egy normalis elethez. De. Ha vendegek, rokonok jonnek akkor elokerul a maximalis sznobizmus, kepmutatas... Ha meg maguk vannak, akkor tragarul, orjongve uvoltoznek percekig a max 2 eves gyerekkel?!
Szerencsetlen gyereknek nehez lehet ennek a ket szelsosegnek megfelelni, foleg 2 evesen:)))
De lattam mar altalanos iskolaban 7 eves kislanyt szokere festett hajjal, ruzsozva, mukormokkel es szempillaval, miniszoknyaban, radiotelefonnal, stb.:/ Ebbol valszeg komoly ember lesz;) Biztos hogy jobban fog elni mint a nagy atlag, mert szakmaval szuletett...:)) -
A makarenkói pofonnal egy ilyen esetben talán én is egyetértenék (tanár létemre is), a baj csak ott van, hogy az USA-ban egy ilyen után az a minimum, hogy olyan pert kapsz a nyakadba, ami nyomán minimum elveszted az állásodat. Rosszabb esetben pedig egyetlen más iskola sem foglalkoztat. Már csak azért sem, mert a gyakran horribilis kártérítést a suli állja. -
jefferson83 #91982 Nem értek egyet. Talán elsőként a szülőknek kellet volna szólni (manapság mindenkinek van mobilja, főleg amcsiban). A makarenkói pofonnak még mindig több értelmét látom, mint a feljelentésnek (én is kaptam és nem haltam bele). Akkor tartanám jogosnak a feljelentést, ha utánna a kiscsajt diliházba dugnák :)) Elvégre a Gáspár Virágnál nem lehet rosszabb :PP
UI: Ha nem is 99%, de 90 körül volt a munkahelyemen a hülyék aránya, szóval nem vagyok derűlátó. Most az egyetem is a hülyék gyűjtőhelye, néha komolyan mondom... :) Persze itt az arány sokkal barátságosabb.
Abban igazad van, hogy kapásból nem kell elhinni semmit, amit olvasunk, egyetértek. -
a közhiedelemmel szögesen ellentétben szvsz az emberek 99%-a egyáltalán nem hülye (ahogy azt rossz szokás szerint vmi furcsa hír hallatán mindenki hajlamos egyből kijelenteni:) itt is valsze annyi a történet hogy ez a zavarodott elméjű (gondolom otthon ultra elkényeztetett) kiscsaj hisztirohamot kapott és örjöngeni kezdet,amit megfékezni egy tanár nemigen tud (talán verje meg?vagy szorítsa le a földre?egyből feljelentenék) és nem is feladata,ezért hívták a zsarukat (diliházba ugye mégse vitethetik) -
ez tök ari -
jefferson83 #91979
Néha azért meglepődök, hová fajul ez a világ.
Kicsit off:
Bevizelt a nadrágjába egy 12 éves tanuló az amerikai Danville település (Pennsylvania állam) iskolájában, mire az intézmény szigorú vezetése rendzavarás címén kihívta a rendőrséget.
Az amerikai szövetségi állam hatóságai azonban ejtették vádat, s úgy vélték, hogy a rendőrség bevonása az ügybe "nem volt szerencsés gondolat".
A meghurcolt kislány édesanyjának elbeszélése szerint az iskola tanulói közös étkezésre gyűltek össze valamikor karácsony előtt, s gyermekének segítenie kellett volna a mosogatásban. A gyerek azonban vonakodni kezdett, mire a tanárok hívták az igazgatót.
A gyerek az igazgató szó hallatára - mint már korábbi hasonló alkalmakkor is - bevizelt a nadrágjába. Az iskola dolgozói ezzel szemben azt állították, hogy a tanuló munkatársaikra támadt, s az állítólag szándékos bevizelést fegyverként használta ellenük.
-
-
-
:D
-
THX THX THX :)) -
-
fat joe junior freestyle :D regi de jo :D bocs ha vótmá -
Letoltes mindenhonnan;) -
ez ultragáz... -
You-Tube-ról hogyan lehet letölteni? -
simirizsa #91969 Nah most már kellöen lefáradtam nézem a nagyon jo Csilagközi Inváziot
-
idiots! -
Hellsing47 #91967 

ez nagyon kész :DD
-
akkor már ez:Half Life:Gman pokemon trainer -
8.5 :c -
7.5
-
Views: 18,320,441 -
hu bakker ez nagyon durva 
-

-
Ha Pokemon, akkor már inkább ez :P -
jessica alba állna bele a falba -
:D -
kis kocka #91957 tudom ezt a részt többszzör is megnéztem :):)