379023

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • Voltan
    LOOOOOL :DDDDD
  • whiskeyman
    há' milyen szövegek vannak már benne úristen :DDD
  • Bandew
    Nagyon! :)
    Letöltöttem, de végig sem bírtam hallgatni úgy nevettem. :)
  • whiskeyman
    omg ezdeszar
  • kis kocka
    :O:O:O
  • Mr Csé
  • Bandew
    EZT (18+) mindenki nézze meg, töltse le, hallgassa meg!!! Hasfájás garantált!
  • Fantos
    nálam a favorit a Mortal kombat Smosh videó
  • ZsZso
    Szilveszter (Smosh)

és még mittom én mennyi Smosh videó a YouTubeon :)
  • ZsZso
    Smosh másik videója:

A legjobb kocsi a világon

iszonyat durvák :)))) A spoileren eldobtam az agyam ;)
  • Kandurex
    "szakmával született" :))
  • jefferson83
    Igaz, én elvi síkon mozogtam :) Gyakorlatban másként néznek ki a dolgok.
  • Alexease
    Manapsag sok degeneralt gyermek nevelodik ki, meg nalunk is, pedig "messze" vagyunk Amcsitol;D

Pl. manager tipusu fiatal szulok, uj nyugati luxus auto, sajat nagy lakas, irodai munka, atlagon feluli elet, stb. Vagyis minden meglenne egy normalis elethez. De. Ha vendegek, rokonok jonnek akkor elokerul a maximalis sznobizmus, kepmutatas... Ha meg maguk vannak, akkor tragarul, orjongve uvoltoznek percekig a max 2 eves gyerekkel?!

Szerencsetlen gyereknek nehez lehet ennek a ket szelsosegnek megfelelni, foleg 2 evesen:)))

De lattam mar altalanos iskolaban 7 eves kislanyt szokere festett hajjal, ruzsozva, mukormokkel es szempillaval, miniszoknyaban, radiotelefonnal, stb.:/ Ebbol valszeg komoly ember lesz;) Biztos hogy jobban fog elni mint a nagy atlag, mert szakmaval szuletett...:))
  • Voltan
    A makarenkói pofonnal egy ilyen esetben talán én is egyetértenék (tanár létemre is), a baj csak ott van, hogy az USA-ban egy ilyen után az a minimum, hogy olyan pert kapsz a nyakadba, ami nyomán minimum elveszted az állásodat. Rosszabb esetben pedig egyetlen más iskola sem foglalkoztat. Már csak azért sem, mert a gyakran horribilis kártérítést a suli állja.
  • jefferson83
    Nem értek egyet. Talán elsőként a szülőknek kellet volna szólni (manapság mindenkinek van mobilja, főleg amcsiban). A makarenkói pofonnak még mindig több értelmét látom, mint a feljelentésnek (én is kaptam és nem haltam bele). Akkor tartanám jogosnak a feljelentést, ha utánna a kiscsajt diliházba dugnák :)) Elvégre a Gáspár Virágnál nem lehet rosszabb :PP

UI: Ha nem is 99%, de 90 körül volt a munkahelyemen a hülyék aránya, szóval nem vagyok derűlátó. Most az egyetem is a hülyék gyűjtőhelye, néha komolyan mondom... :) Persze itt az arány sokkal barátságosabb.

Abban igazad van, hogy kapásból nem kell elhinni semmit, amit olvasunk, egyetértek.
  • pelleri
    a közhiedelemmel szögesen ellentétben szvsz az emberek 99%-a egyáltalán nem hülye (ahogy azt rossz szokás szerint vmi furcsa hír hallatán mindenki hajlamos egyből kijelenteni:) itt is valsze annyi a történet hogy ez a zavarodott elméjű (gondolom otthon ultra elkényeztetett) kiscsaj hisztirohamot kapott és örjöngeni kezdet,amit megfékezni egy tanár nemigen tud (talán verje meg?vagy szorítsa le a földre?egyből feljelentenék) és nem is feladata,ezért hívták a zsarukat (diliházba ugye mégse vitethetik)
  • Frosty01
    ez tök ari
  • jefferson83

Néha azért meglepődök, hová fajul ez a világ.

Kicsit off:

Bevizelt a nadrágjába egy 12 éves tanuló az amerikai Danville település (Pennsylvania állam) iskolájában, mire az intézmény szigorú vezetése rendzavarás címén kihívta a rendőrséget.

Az amerikai szövetségi állam hatóságai azonban ejtették vádat, s úgy vélték, hogy a rendőrség bevonása az ügybe "nem volt szerencsés gondolat".

A meghurcolt kislány édesanyjának elbeszélése szerint az iskola tanulói közös étkezésre gyűltek össze valamikor karácsony előtt, s gyermekének segítenie kellett volna a mosogatásban. A gyerek azonban vonakodni kezdett, mire a tanárok hívták az igazgatót.

A gyerek az igazgató szó hallatára - mint már korábbi hasonló alkalmakkor is - bevizelt a nadrágjába. Az iskola dolgozói ezzel szemben azt állították, hogy a tanuló munkatársaikra támadt, s az állítólag szándékos bevizelést fegyverként használta ellenük.
  • pelleri
  • pelleri
  • pelleri
    :D
  • GamerAdams007
    THX THX THX :))
  • pelleri
  • picsu
    fat joe junior freestyle :D regi de jo :D bocs ha vótmá
  • Alexease
    Letoltes mindenhonnan;)
  • motyodlee
    ez ultragáz...
  • GamerAdams007
    You-Tube-ról hogyan lehet letölteni?
  • simirizsa
    Nah most már kellöen lefáradtam nézem a nagyon jo Csilagközi Inváziot
  • France men
    idiots!
  • Hellsing47
    ez nagyon kész :DD
  • Fantos
    akkor már ez:Half Life:Gman pokemon trainer
  • Frosty01
    8.5 :c
  • streeter
    7.5
  • Frosty01
    Views: 18,320,441
  • ajem kisa
    hu bakker ez nagyon durva
  • France men
  • I.C.ram
    Ha Pokemon, akkor már inkább ez :P
  • Visitor
    jessica alba állna bele a falba
  • France men
    :D
  • kis kocka
    tudom ezt a részt többszzör is megnéztem :):)