Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

K.András

http://druglord.buzz.hu/ ;)

K.András
😊

http://druglord.buzz.hu/ ;)

RelakS
A CS-s fless ötletébõl:

Terroristláma, meglepõdött terroristláma, gonosz terroristláma

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Lteebee
😊

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

A reklam kivitelezese nagyon gagyi, nem beszelve hogy az otlet egy viccbol van lopva 😊

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
ez tömény hülyeség 😊))
én is be akartam linkelni eccer de akkor nem volt elérhetõ...
ez igennagy 😉 <#eljen>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

PResident Evil
azért nem érted 😉

RelakSfromhome
Csak kipróbáltam az oktató részét, de netre nem mentem vele 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Dichter
Ez jóóóó.

Legjobb a Half-Life fegyveres idiota terror 😄DDDD

PResident Evil
nem játszottál Counter-Strrike-al 😄

RelakSfromhome
De mit dúúúúznak benne állandóan?

Meg a rendelést sem veszem, hogy mivan...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Ramada

CattiBrie
na, moderálóggyunk!

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Ööö. A gémeket ennyire nem ismerem.

[/spam]&#8482;

Sadist
Az biztos 😄 Már azon a pimpride-on elkezdtem röhögni 😊 Meg a hülye burger rendelésükön 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

cement
az kurvamind1 de baszottvicces 😄DDDDDdd

respect to the man in the ice cream van

Sadist
De az hogy jön a kántörhöz? 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

CattiBrie
hát azt mondják benne 😄

[/spam]&#8482;

CattiBrie
Baaaameeeeg! 😄DD

De mi az, hogy LájönKing? 😄

[/spam]&#8482;

Sadist
Az a doooooooooo mit akart jelenteni? 😄
Errõl a pimpride-ról eszembe jutott a How high-ból a Pimpology 😄DD

fire in the hole <#idiota>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

cement
DOOOOOOOOOO
VILÁG LEGNAGYOBB ÁLLATSÁGA 😄DDDDDDDDDDDDD

modellmaker
2001.09.11. után

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

cement
fodrász luxus ?😄dd

ideje frissítened a galériád<#ejnye1><#nyes>

cSuwwi
a bal alsó 😛

shit happens

te mejikvagyolö?<#nyes>

cSuwwi
hagyjátok a családomatö! <#idiota>

shit happens

Punker
ez poénosabb:

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

forrás: origo

Crem

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem

Sadist
Nehogy! Ezen mindig olyan jót röhögök 😄

Sadist
Õ a dzsínó? 😮
Vótmá, de még mindig üt 😄DD

csancsi
ehh
törljétek légyszi

Lenyomlak!

grat.... egyébként meg má vót...

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

csancsi
jajj de nagy: ((
bocs

Lenyomlak!

csancsi
hoppá

Lenyomlak!

kísérik a fõnököt

csancsi
http://iaro.srv.hu/kep/vajdavagyo.jpg

Lenyomlak!

RelakSfromhome
Hmm? Itt eredetileg nem a homokoroszlán volt?

modellmaker
Mé? Lehet van erre kialakított rész ami takarásban van. VAgy! A gazdi zacsival járkál, hogyha a tave kakál akkor õ meg takarít. <#idiota>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

hen-tes

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

modellmaker

modellmaker
A parkolóban az autók olajat folyatnak, õ meg mást...

modellmaker
Nem tom. Lehet az orránál van erre kialakítva egy kis hely. 😊