Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Positive Mental Attitude
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
(jaj, csak vicceltem, nehogy balhé legyen ebbõl :D)
- Akkor holnap lehozzuk a hírt azzal a címmel, hogy "A hõs New York-i megmentette egy kisfiú életét!"
- Az igazat megvallva nem vagyok New York-i.
- Akkor "Amerikai hõs megmentette egy kisfiú életét a kutyatámadásban!"
- Nem is vagyok amerikai.
- Akkor hova valósi?
- Pakisztáni vagyok.
Másnap az újságok címlapján:
"Iszlám fundamentalisták szerencsétlen kutyákat kínoznak a Central Parkban - Az FBI keresi az Al-Kaida szálat."
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
USA: Kitüntetést kap a kutya meg a gazdája a jól végzett munka miatt.
Magyarország: Megvizsgálják, jogos volt-e a kutya használata, a kutya nem lépte-e túl a hatáskörét. Elmarasztalják a kutya gazdáját, mert az alkalmazott erõ nem volt összemérhetõ a fegyveres bûnözõével, és mert a kutya még akkor is tartotta, mikor már a bûnözõ a földön volt. Ezután korlátozzák a kutya használatát, a rendõrnek figyelmeztetnie kell a támadót a kutya használatára, illetve folyamatosan pórázon kell tartania, hogy amint a bûnözõ földre került, vissza lehessen fogni a kutyát.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
púúúúú
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Emancipate yourself from mental slavement!
olcsó meg finom. :D
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
egyétek csak a szemetet
höhö
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
púúúúú
púúúúú
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE