379023
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
-
Solt #236886 Ó, nem is kell. Bár ezek nem az én elvárásaim, ez egy alap szint... szerintem. Tudod, ha valaki ugrik, nem kötelező utána ugrani. Persze, ha 30 feletti Nőként úgy érzed ez belefér, az a Te döntésed. Én csak kifejtettem a véleményem... -
Kár leállni vitatkozni és akkor megkíméled magad ettől... -
Na jól van legyen ennek vége.
A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk. -
30 fölötti? Na akkor isten hozott a lemez b oldalán! :) -
-
Csak mintegy mellékesen, zárójelben reflektálnék ama tényre, amely felett elsiklani látszik mindenki, hogy valaki beszólt, amire én visszaszóltam, de természetesen engem olt megint a fél k....vaokos és bölcs banda. A kezdeményező és modortalan emberünket semmiféle minősítés és személyeskedés nem érte. Egy kissé úgy érzem, hogy ez erősen a Jupiter és a kisökör kategória, tessék odafele oltogatni ahol annak helye és kompetenciája van, köszönöm. -
főleg egy nőnek...
-
Miből gondolod, hogy amit pszichológus diplomával is csak nehézkesen lehet megérteni, azt majd a fotelhuszár sg-sekkel meg lehet vitatni értelmes keretek között? -
Én is többet várnék el itt egyes emberektől, és amúgy sem életcélom a te elvárásaidnak megfelelni. -
az ilyeneknek mondhatsz bármit szép szóval,úgyis csak rád tapadnak mint a pióca.
én sem szeretem az unalmas tiszteletköröket. -
Hugh Hefner #236877 elfogadni/beletőrödni/megismerni 20+ éves korára mindenképp, konkrétan megérteni, hogy miért van, ahhoz picit több kell...
bréking nyúz: meg segglyukuk -
Solt #236876 A Te dolgod. Én csupán többet vártam egy 30 feletti Nőtől... -
Azthittem 20+ éves korára az ember elfogadja/beletörődik a nemek különbözőségébe.
Bréking nyúz: a fiúknak fütyijük van, a lányoknak meg puncijuk. -
Ugyan, mit strapáljam mindig? Úgy mondod mintha ez valami vetélkedő vagy fellépés lenne bakker... Ne túráztasd túl te sem a dolgot szerintem, túl vagyunk rajta. -
A másik a tiétekre ment...
-
hopsz, az ott a házatok volt -
Solt #236871 Vagy inkább a könnyebb út. Többet vártam volna... -
egy? és ráadául ezek a szemetek párban járnak, mi? :D -
-
nem vagyok feminpista ha ez megnyugtat, és szerintem is hülyék :) -
hogy értse -
Hugh Hefner #236866 nem a farkam irányít kizárólagosan, ha az irányítana nem számítana az ész, csak egy tényre hívtam fel a figyelmed, hogy a legkomolyabb beszélgetést is azonnal megállítja egy csöcs : D -
Solt #236865 Mi ez az egyszerűség? -
Hugh Hefner #236864 egyébként Csányi könyvében pont ez van leírva, hogy nem tudunk több szálon gondolkodni, evolúciós maradvány, hogy egy helyre összpontosítunk, a vadászat során elejtendő vad miatt, míg a nő a ház körül több felé kellett figyeljen, de ott az is ott van, ha már true bullshitnél járunk, hogy a női gondolkodás megáll ott, ha valamilyen hatalmat rendszerezni vagy használni kell, példaként a feminizmus, a világ leghatalmasabb női mozgalma, az egyetlen az egész világon, ahol nők nagy számban vezető pozícióban vannak, és cél nélkül lebegnek, csak hebegnek habognak a jogokért, semmiért nem küzdenek, csak magukért. ha már tudományos bullshit : ) -
ugyan már,azért mert téged a farkad irányít még nem minden férfira ez a jellemző(csak 1000-ből 999-re:p) -
Nem vita kérdése a dolog, rövidre lett zárva tényekkel, és a szexuális fegyverektől sem kell félned, nincs nálam análintruder amivel rádtámadnék. :D -
pofádat alapállásba -
Hugh Hefner #236860 annyira éreztem, hogy ez jön, és igazából nem tudok védekezni, mert amikor ebbe a vitába belemegy egy férfi, akkor a nő előhúz a tarsolyából egy alattomos fegyvert, mondjuk a női szexualitást (persze nem interneten való vita esetén...), és a férfi agya nyom egy kéziféket, total blackout, és elfelejt mindent, amit eddig mondott, és már is nyert ügyetek van. alattomos.
de most interneten azt tudom mondani, hogy bullshit, és 10-ből 7 az elég meggyőző arány : D -
Back to the kitchen. -
mondjuk erre sem az értelem jellemző 

-
AZTA*RVAXD -
Fight!
-
viszont mi tudunk horgászni.:p -

-
Az nem káosz, csak szellemi kapacitásotok és a logikátok - amelyre olyan büszkék vagytok -, alkalmatlan az összetett, egyszerre több szálon progresszáló gondolkodásmód lefolytatására, de követésére és megértésére is. :P -
Hugh Hefner #236852 okos nőként illene legalább elismerned, hogy bizony-bizony néha a fejetekben lejátszódó gondolatmenet inkább hasonlít egy tökéletes káoszhoz, az abszolút sötétséghez, ami a fekete lyukakban van : D 10-ből 7 okos nő elismeri : D nem mintha férfiból nem lenne kétszámjegyű iq-t alulról karcoló egyén, nem mondom. -
:DDDDDDD
a második meg a harmadik hasonlít :D -
-
na azért titeket sem lehet :)