379023

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • Solt
    Nyilván én vagyok a hibás azért, mert te valakivel közlöd, hogy "a pofád alapállásba" Nem rossz! :D Elmehetnél politikusnak...

Itt befejeztem... ha úgy érzed reagálnod kell, tedd privátban.
  • szucsy89
    :DDDDDDDDDDD
  • DanielT
    Najó, javaslok trollkodásért büntipontot Katának. Kész, ezt nem tűrhetjük tovább!
  • Fresh Duke
    Amint már mondtam:

Remélem így másodjára, kép formájában a te agyacskád is felfogja.
  • ProGabe #236923
    :D

ja és bocs az ON-ért^^
  • OCN
    jó lenne inkább feltölteni az oldalt az ide illő témával!
    és ezt a csajos csávós dolgot lezárni 1:1
  • Kata
    Ugyanezt tőlük is kérdezd már meg, b+, nem én generálom. Azt is kérdezd meg hogy ilyenkor miért kell bejönnie még 20 másik seggfejnek és folytatni és fenntartani a flémet. Észre kéne ám magatokat is venni.
  • HTS s3rg1nh00
    VIGYÁZAT!aranyos kép következik:
  • HanniBél
    mér érzed mindenképp válaszolnod kell? nem adsz alapanyagot nem tudnak mire válaszolgatni ők se és így készül a csokapik :O
  • ProGabe #236918
    ti is látjátok a mérges nyulat?

• Kata
    Na persze, most mosod kezeidet, pedig te voltál a fő flame generátor. Amit mondtál és ahogy mondtad, mind ezt támasztja alá. Gyakorlatilag le sem kellett volna írnod.

Akkor én is csak elmondtam amit akartam, mindenki vegye így! :)
  • amd123
  • Krinyo
  • Metalmilitiakid
    Ők generálják nem én :D én mint ált szinte mindent leszarom :D
  • Jimmyke
    Ezaz, flém van! Ritkán látni ilyet.

• Grr1234
  • Solt
    Elmondtam amit akartam. A többi a Te dolgod.
  • Kata
    A kérdés nem helyes. Miért állt neki velem 5 másik ember is flémelni és oltogatni? Észre kéne venni, hogy ti generáljátok (még mindig), nem én.
  • passatgt
    úgyis nekem van igazam, szóval feleslegesen jártatjátok a virtuális szátokat, tessék továbblépni
  • Kata
    köszi, működik! :)
  • Kovács legény
    Jöhet a mágnes húzta Batmobil?
  • Grr1234
    Nem pont rád gondoltam, de ha magadra ismertél, az nem az én hibám. ;)
  • Metalmilitiakid
    Öö nem akarok senki oldalára állni, de ha nem érdekel miért flémelsz már vagy 50 HSZ e ?
  • Kata
    Akkor olvasd vissza a személyeskedéseidet, és idézd vissza ahol én személyeskedtem veled vagy véleményeztelek. Legalább önmagad ne hazudtold meg 10 hsz-en belül.
  • OCN
    flame
  • Kata
    Egyáltalán nem erről van szó, te is hagyd abba a hülyeségek írását. Nem azt mondtam, hogy jobb vagyok, csak annyit hogy nem érdekel. Ez miért gond? Már ez is gond? Menjetek ti a fenébe...
  • Metalmilitiakid
  • Hugh Hefner
    http://hidemyass.com/
  • Solt
    Nincs véleményem rólad. Kizárólag egy "húzásodat" véleményeztem. Ennek ellenére Te már sértegetsz. Nem arra kell haragudni aki tükröt tart. Úgy emlékszem nem én voltam "alpári"!

• HanniBél
    hidemyass
  • Grr1234
    Hagyjátok már abba! Szánalmasak ezek a "leírhatnám rólad a véleményem, de nem fogom, mert jobb vagyok, mint te" témájú üzenetek.
  • Kata
    Egy nem annyira off kérdés, mert videót akartam beszúrni...

Minap találtam egy videót a tecsöveden, elraktam kedvencekhez. Ma meg akarom nézni, és a kedves Sony Entertainment letiltotta az én országomban. Nem ez az első ilyen videó ami 1-2 nap után eltűnt illetve le lett tiltva. Ennek mi az oka, vagy hogyan lehet mégis azt a videót megnézni újra?
  • DanielT
    Mé? Who's your daddy? MUHAHAHHA.

/ultratrollállat
  • HanniBél
    Könyörgöm legyen bennetek olyan kényszer is,hogy azér se írok má mégegy postot amibe megin vlmi xy témát vitatunk meg,kérem.
  • Hugh Hefner
    trollkodást befejeztem, de igazából azon kívül, hogy felhívtad a figyelmem a nemiszervek közti különbségekre, meg próbáltál valamit odalökni, semmilyen épkézláb véleményt/infot nem adtál hozzá a dologhoz. köszönjük épphogy 20 éves barátunk.

a passzív-agresszió fogalmát meg kéretik átnézni, ha már sokrétű tudással dobálózol.
  • Kata
    Nem Heffpapával van bajom, sőt. Solt bácsi kezdett el apáskodni, mintha bármi köze lenne hozzám.
  • Kata
    A véleményre pedig van egy ánusz-metaforás mondás, ami azt hiszem igencsak helytálló. Én is kifejthetném, hogy eme pár sorból milyen vélemény alakult ki rólad bennem, de én nem teszem. Egyrészt nincs közléskényszerem, hogy az embereket kritizáljam és odamondjam a "szerintemfrankót", másrészről nem érdekel az illető hogy vele foglalkozzam és személyeskedjek.
  • Hugh Hefner
    annyira azért vagy itt már régóta, hogy megszokd. ez az sg, lány elvétve, és amúgy is, ez az sg már csak elvétve az, ami régen volt, itt bizony trollkodás van, kegyetlen törvények uralkodnak.
  • Botond #236889
    Lehetne rosszabb. Lehetnél kézilabda válogatott. Na őket ma tényleg megalázták/bántották erősen. :(
  • Hegi90
    Én veled vagyok

Csak Hugh Hefner fórumozókollega már több helyen is megvillogtatta sokrétű tudását és komplex érveléseit, ezért nem szállok vele mélyebb vitába, és passzív-agresszív postokkal próbálok rámutatni, hogy amit csinál az tulajdonképpen trollkodás :|