379023

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • Sir Quno Jedi
    ha kifejlődnek az ösztöneik és kommunikálnak (anélkül nincs csorda) -> akkor nem agyatlan, misztikus élőholtak, csak meg nem értett butuska élőlények :DDD
  • w77d
    amúgy létrán miért nem tudnának mászni? ha tudnak járni, akkor össze tudják hangolni a mozgásukat...
  • Skynet85
    Kis
    - idővel éhenhalnak, mert elfogynak a redelkezésre álló erőforrások True
    - nincs intelligenciájuk, így nem használnak tárgyakat és a leg1xűbb csapdákat is beszopják True
    - gyalog, azaz nem túl hatékonyan közlekednek True
    - nem ismerik fel az akadályokat és így elkerülni sem tudják azokat True
    - nem tudnak felmászni sehova (pláne nem létrán), zéró IQ-val ez lehetetlen False
    - nem tudnak úszni, a fenéken pedig simán elakadnak Fenéktől függ :D
    - nincsenek kollektív céljaik, nem szerveződnek, nem kommunikálnak, nem értesítik egymást, nem fognak össze. A legenda vagyok és volt még pár film erre erősen rácáfol sőt resident és élőholtak hajnala is a zaba megszerzése egybe kovácsolja őket csorda ösztön kifejlődik :D
  • Sir Quno Jedi
    tehát nem voltak zombik

Mert ugye ha eszközöket használnak, szeverződnek, csapdát-elkerülnek, ösztöneik vannak, könnyebb feladatokat oldanak meg, akkor nem agytalan élőholtak, hanem egy új intelligens faj, vagy csak nagyon beteg emberek.
  • ROCKnROLLA
    tegnap utazott egy a 14es villamoson, fél vilinger röhögött rajta, aztán persze felzabálta az agyukat :D
  • w77d
    pár zombi film gyakorlatilag az összeset megcáfolta már :D
  • Sir Quno Jedi
    A zombik:

- idővel éhenhalnak, mert elfogynak a redelkezésre álló erőforrások
    - nincs intelligenciájuk, így nem használnak tárgyakat és a leg1xűbb csapdákat is beszopják
    - gyalog, azaz nem túl hatékonyan közlekednek
    - nem ismerik fel az akadályokat és így elkerülni sem tudják azokat
    - nem tudnak felmászni sehova (pláne nem létrán), zéró IQ-val ez lehetetlen
    - nem tudnak úszni, a fenéken pedig simán elakadnak
    - nincsenek kollektív céljaik, nem szerveződnek, nem kommunikálnak, nem értesítik egymást, nem fognak össze

soroljam-e még? :D
  • Shep
    Hát igazad lehet :)
  • 0Fritz0
    Tévedsz :)

• Shep
    Ja hát akkor legyen úgy, de én akkor is a farmra mennék :) Zombik meg amúgy sincsenek :)
  • Dzsini
    van ám zombitopic :)
  • Sir Quno Jedi
    hajbeültetés is kéne neki
  • ROCKnROLLA
    De ez egy rosszabb hely :D
  • Shep
    De jobb helyeken két kijárat van a pincéből :)
  • Metalmilitiakid
    Nem nem, pincébe soha nem menekülünk. Annál nincs biztosabb halál, mint amikor egy egyetlen ki és bejárattal rendelkező helyre menekül az ember. Ha lementél a pincébe és megjöttek a zombik akkor halott vagy.
  • Trespasser
  • samsung123
    Tényleg a c7 nyíregyen..bazz nem ismertem fel, csak hogy mondtad pedig oda jártam 6 évet
  • G_ArchAngel #238239
  • Looooser
    mellesleg ha beüt a gebasz fel északra egy kis szigetre, bár hűvösebb de mindent meglehet termelni és portyázni is lehet, és egy lakatlan szigeten nincs zombi...
  • tommygear
    ő ki??
  • Shep
    Hát én is arra nyomtam, mondom kaja tuti van, víz is elvileg, pince jól védhető stb. Na mindegy szar egy kvíz. 54% egyébként.
  • Metalmilitiakid
    Én is így gondolkoztam. Bankban túl nagy nyitott terek, semmi ellátás, esetleg víz, nem jó. Kórház 100% fullos zombikkal, nem jó. Apartman főleg ha több emeletes, akkor megint a bentlakó zombikkal tele, veszélyes oda menni. Farmon maximum 4-5 zombi amit könnyen ki lehet szedni, van víz illetve élelem és van miből kiépíteni a védelmet, van alapanyag meg szerszám is. Valamint jó messzire el lehet látni mert földekkel van körbe általában.
  • Looooser
    Én az új bázisnál... bár nem értem miért nem jó ha egy tanyára megyek, magas falakkal körbe venni, minden megterem, pár embert el lehet tartani, igény szerint bővíthető...
  • Metalmilitiakid
    54 % hát elég gyenge, de sztem én is az alapkoncepciót basztam el :D Facebook on is volt egy ilyen, ott valami 80 % lettem :D
  • Fresh Duke
    50%... Van egy érzésem, hogy hol rontottam el. :D
  • Cat 02 #238231
    De, utolsó előtti kérdést nem olvastad el ?
  • Looooser
    csak nem 10%-alatt teljesítettél??? :D
  • Aquir
    hát ezt tök fölösleges volt betenni. még csak ki se derül mit gondolna rossznak
  • Looooser
    siralmas 42% :S de van egy bomba biztos tervem már rosszak voltak a kérdések
  • Cat 02 #238227
    zombi kvíz
  • lally
    Jobbra lenn, látható a szappan, a jó megoldás tehát:
    "A piszkos tizenkettő" (The Dirty Dozen; 1967-ből.)
    -aja, éppen a 12. piszok készítette a felvételt.
  • ba32107
    Én sem tudok róla többet
  • reménytelen
    Képrejtvény:

Megfejtés a http://pitbull-lecso.blog.hu/ oldalon, a bejegyzés címében.
  • BenedekFeco
  • Looooser
    aha...
  • ba32107
    Melanie Iglesias
  • alcotb
    höhö
  • Looooser
    hát megnyomnám a bekapcsoló gombját, amúgy ki Ő?
  • ba32107
    off:
  • BenedekFeco