379023
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
ha kifejlődnek az ösztöneik és kommunikálnak (anélkül nincs csorda) -> akkor nem agyatlan, misztikus élőholtak, csak meg nem értett butuska élőlények :DDD -
amúgy létrán miért nem tudnának mászni? ha tudnak járni, akkor össze tudják hangolni a mozgásukat... -
Kis
- idővel éhenhalnak, mert elfogynak a redelkezésre álló erőforrások True
- nincs intelligenciájuk, így nem használnak tárgyakat és a leg1xűbb csapdákat is beszopják True
- gyalog, azaz nem túl hatékonyan közlekednek True
- nem ismerik fel az akadályokat és így elkerülni sem tudják azokat True
- nem tudnak felmászni sehova (pláne nem létrán), zéró IQ-val ez lehetetlen False
- nem tudnak úszni, a fenéken pedig simán elakadnak Fenéktől függ :D
- nincsenek kollektív céljaik, nem szerveződnek, nem kommunikálnak, nem értesítik egymást, nem fognak össze. A legenda vagyok és volt még pár film erre erősen rácáfol sőt resident és élőholtak hajnala is a zaba megszerzése egybe kovácsolja őket csorda ösztön kifejlődik :D -
tehát nem voltak zombik
Mert ugye ha eszközöket használnak, szeverződnek, csapdát-elkerülnek, ösztöneik vannak, könnyebb feladatokat oldanak meg, akkor nem agytalan élőholtak, hanem egy új intelligens faj, vagy csak nagyon beteg emberek. -
tegnap utazott egy a 14es villamoson, fél vilinger röhögött rajta, aztán persze felzabálta az agyukat :D -
pár zombi film gyakorlatilag az összeset megcáfolta már :D -
A zombik:
- idővel éhenhalnak, mert elfogynak a redelkezésre álló erőforrások
- nincs intelligenciájuk, így nem használnak tárgyakat és a leg1xűbb csapdákat is beszopják
- gyalog, azaz nem túl hatékonyan közlekednek
- nem ismerik fel az akadályokat és így elkerülni sem tudják azokat
- nem tudnak felmászni sehova (pláne nem létrán), zéró IQ-val ez lehetetlen
- nem tudnak úszni, a fenéken pedig simán elakadnak
- nincsenek kollektív céljaik, nem szerveződnek, nem kommunikálnak, nem értesítik egymást, nem fognak össze
soroljam-e még? :D -
Hát igazad lehet :) -
Tévedsz :)
-
Ja hát akkor legyen úgy, de én akkor is a farmra mennék :) Zombik meg amúgy sincsenek :) -
van ám zombitopic :) -
hajbeültetés is kéne neki -
De ez egy rosszabb hely :D -
De jobb helyeken két kijárat van a pincéből :) -
Nem nem, pincébe soha nem menekülünk. Annál nincs biztosabb halál, mint amikor egy egyetlen ki és bejárattal rendelkező helyre menekül az ember. Ha lementél a pincébe és megjöttek a zombik akkor halott vagy. -
Trespasser #238241 -
Tényleg a c7 nyíregyen..bazz nem ismertem fel, csak hogy mondtad
pedig oda jártam 6 évet
-
G_ArchAngel #238239 #238221
-
mellesleg ha beüt a gebasz fel északra egy kis szigetre, bár hűvösebb de mindent meglehet termelni és portyázni is lehet, és egy lakatlan szigeten nincs zombi... -
ő ki?? -
Hát én is arra nyomtam, mondom kaja tuti van, víz is elvileg, pince jól védhető stb. Na mindegy szar egy kvíz. 54% egyébként. -
Én is így gondolkoztam. Bankban túl nagy nyitott terek, semmi ellátás, esetleg víz, nem jó. Kórház 100% fullos zombikkal, nem jó. Apartman főleg ha több emeletes, akkor megint a bentlakó zombikkal tele, veszélyes oda menni. Farmon maximum 4-5 zombi amit könnyen ki lehet szedni, van víz illetve élelem és van miből kiépíteni a védelmet, van alapanyag meg szerszám is. Valamint jó messzire el lehet látni mert földekkel van körbe általában. -
Én az új bázisnál... bár nem értem miért nem jó ha egy tanyára megyek, magas falakkal körbe venni, minden megterem, pár embert el lehet tartani, igény szerint bővíthető... -
54 % hát elég gyenge, de sztem én is az alapkoncepciót basztam el :D Facebook on is volt egy ilyen, ott valami 80 % lettem :D -
50%... Van egy érzésem, hogy hol rontottam el. :D -
Cat 02 #238231 De, utolsó előtti kérdést nem olvastad el ? -
csak nem 10%-alatt teljesítettél??? :D -
hát ezt tök fölösleges volt betenni. még csak ki se derül mit gondolna rossznak -
siralmas 42% :S de van egy bomba biztos tervem már rosszak voltak a kérdések -
Cat 02 #238227 zombi kvíz -
lally #238226 Jobbra lenn, látható a szappan, a jó megoldás tehát:
"A piszkos tizenkettő" (The Dirty Dozen; 1967-ből.)
-aja, éppen a 12. piszok készítette a felvételt. -
ba32107 #238225 Én sem tudok róla többet -
Képrejtvény:
Megfejtés a http://pitbull-lecso.blog.hu/ oldalon, a bejegyzés címében. -
-
aha... -
ba32107 #238221 Melanie Iglesias -
höhö
-
hát megnyomnám a bekapcsoló gombját
, amúgy ki Ő?
-