379023

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • 0Fritz0
    A vákuum jó és kész. :)

• Vaxi
    'nyátokat :D
  • Fresh Duke
    vótmá
  • nonicks
  • DaemoonHunter
    [egyetért]
    Attól hogy alacsonyabb hőmérsékleten forr még nem fog megégetni. Még általános iskolából emlékszem az ilyen kísérletre fecskendővel:)
  • Hegi90
    naugye hogy ugye
  • armageddon666
    Ezzel megfogtál, lévén még nem ittam forrásban lévő vizet, de valószínűsítem, hogy nem túlságosan hasonló :S Ellenben ha választanom kéne, hogy lebegjek az űrben, vagy szürcsöljek le fél deci forrásban lévő vizet, lehet az utóbbit választanám, még ha nem is robbanunk cafatokra az űrben, meg fél-egy percig semmi komolyabb bajunk nem is lesz ^^
  • davidka003
  • armageddon666
    Ofkorz. Itt lebegek épp a zűrben és tapasztalatból osztok ám. És itt a mínusz haccáz fokba' már keményre fagytam. Nagyon keményre.
  • Pio
    De ha már vákuum (igen, 2 u-val! :) ), akkor trollkodjon helyettem kedvenc fizikusunk:

• davidka003
  • Hegi90
    Az élmény viszont elég hasonló lehet, nem gondolod?
  • armageddon666
    Pont ezt mondtam hogy vákuumban nem 100°C a forráspont. Ha eddig ér a szövegértés tudásod, akkor ne is próbálj itt fórumozni. flém on!
  • Hegi90
    Hát te biztos nagyon kemény vagy, hogy meg se kottyana az egész, meg kioktatsz itt mindenkit :(
  • 0Fritz0
    Vége a bulinak?
    Kár, pedig a másik kedvencem az Active O2 fitness és az egyéb oxigénnel dúsított vizek.
    Mégis melyik barom lélegzik a gyomrán, vagy a belein keresztül? :)
  • Pio
    Amúgy esküszöm számítottam 1-2 "vótmá"-ra néhány ingerhiányostól azt annyi, de úgy néz ki túlnőtt rajtam a dolog... :)
  • Büdös Bohóc
    Hallod, ha addig ér a fizikai tudásod, hogy vákuumban 100°C-t feltételezel forráspontnak, akkor ne is próbálj itt érvelni, már bocs. És a többiek is abbafejezhetik nyugodtan az egészet.
  • armageddon666
    Egyrészt: nem hiszem hogy fél deci nyál lenne a szádban, de nem vagyok biológus.
    Másrészt: szerinted az űrben miért forrna fel a nyálad? Megsúgom nem azért, mert hirtelen 100°C-ra hevül... A vákuum miatt már testhőmérsékleten is megindulhat a forrása.

Szóval nagyon nem mindegy, hogy felforr az űrben a nyálad, meg hogy szürcsölj le fél deci forrásban lévő fizet.
  • Alexease
    Szetturtam egy csomo webkamerat, persze hogy nincs arrafele egy sem, ami normalis minosegu:/
  • Piszkos  Fred
  • Hegi90
    szürcsölj le vagy fél deci forrásban lévő vizet, és megtudod, hogy mivan.
  • bardocz
    És ha felforr a nyálam, akkor mi van? Az a 20-30 fokos dolog nem fog megégetni, sokkal szarabb a vákumban lévő kurvahideg:D
  • Hegi90
    fogtömésed kiszippantódik, félrenyeled és megfulladsz benne.
  • 0Fritz0
    Persze, hogy állatira veszélyes és káros.
    Csupán ara akarok rámutatni, hogy a filmek ebben is túloznak.
  • Pio
    Nincs mese sorsot kell húznunk és valakinek ki kell próbálnia!
  • Pepsi Twist
    vákum fél sec alatt szétveti a tested :D gondolj bele a tüdődbe, vákumba összeroskad a tüdőd és a véred is kiszippantódik a testedből XD
  • 0Fritz0
    Igaz, lassan kell kinyitni a zsilipajtót és máris nincs gond.

problem, caisson disease? :D
  • Hegi90
    Ez meg a másik.
  • Hegi90
    Közben megtaláltam

Ha nem is halsz meg, akkor is kurva veszélyes (tüdőd szétszakadhat, nyálad felforr, bőröd, szemed megduzzad, stb)
  • PrasCo
    Én azért a vákuum nem öl-ben nem lennék annyira biztos. Elég csak a keszonbetegségre gondolni.
  • SigS

• armageddon666
    De, de én a fegyvereknél kötöttem bele a faster-than-lightba.
  • 0Fritz0
    Láttam egy ismeretterjesztő műsort, ahol azt magyarázták, hogy a filmes effektekkel ellentétben (szétrobbanó cafatok, instant halál) az emberi test képes egy rövid ideig életben maradni az űrben és lényegében előbb pusztítja el az oxigénhiány, mint a megfagyás.
    Maga a vákuum nem öl, mivel nincs olyan hatása a testre, mint például a túlnyomásnak, ami elég csúnya dolgokra képes.
  • Alexease
    Kicsit OFF, de nem tudom hova irni, es lehet hogy amugy is vicces lesz (kesobb, ha kiderul, mi van:P).

Lattam UFO-atvonulast;)
    21:50-22:00-ig, a Varosliget felett, EE-NY-tol DD-K iranyaba:D
    12-16 darab egyforma meretu es szinu, koralaku, narancssarga, fenyes valami volt, szep lassan haladtak, VW alakban;) Pedig felho van, kod, meg a viszonylag alacsonyan szallo repuloket is alig latni.

Valszeg vilagito lufik voltak, leggombbok, esetleg katonai atvonulas, vagy esetleg szethullot muhold darabaok (bar ahhoz tul szabalyos lenne a dolog):)
  • LasDen #239701
    és még csak nem is angolul, hanem az univerzum nyelvén....:D
  • Hegi90
    Tudom, csak megjegyeztem.

Amúgy meg az eredeti filmben csak egy bolygót látogattak meg, úgyhogy a 2. pont nem állja meg a helyét, mivel az idegen direkt olyan bolygót keresett, amin kb ugyanolyanok a körülmények, mint a Földön (vagy fordítva). Hogy ennek mekkora az esélye, abba ne menjünk bele.
  • ProGabe #239699
    nekem a Kapcsolat második pipája böki nagyon a csőrömet. ők veszik fel velünk a kapcsolatot (sorta'), hogy lehet ez hiba?
  • SötétBarom
    Arra gondolt, hogy:

"doging faster than light weapons (eg lasers)"

A star warsban nem lézerrel lőttek, és ha azzal is lőttek volna, az nem FTL. Ennyi.
  • SötétBarom
    A BSG-ben is volt egy ilyen rész..
  • Jimmyke
    Itt a Kurt Russeles SG film van.