379023
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
-
vajasfarok #241622 Nem igazán értem, mi volt a gond a kérésemmel. Rögtön utánad ott is van gifben. Szerintem ennél sokkal több offolást kibírt már ez a topik, mégis, ha valakit zavartam a kérésemmel, az meg bassza meg a kurva anyját. -
Noitulover #241621 -
Noitulover #241620 <embed src="http://blip.tv/play/AYKa9RoA" type="application/x-shockwave-flash" width="480" height="390" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed> -
-
Hugh Hefner #241618 egy gyermeki test nem erre van belőve. túlterheli az izületeit, csontjait, izmait, a szívét és a szervezetét. hogy alakulhatna ki a normális felnőtt ember izomzata és alkata ebből? sehogy. nem orvosnak tanulok, de érdekelne, hogy egy orvos 10 vagy 20 évet adna még neki -
-
Matte #241616 az az én nickem (szoposkurva).
problem youtube? -
Kewell #241615 -
well, fuck, sikerült átpörgetnem sry -
Ez nem film, hanem short comedy
Big Train
-
Pio #241612 Köszönet! -
orvosok vagytok tán? -
Régebben én is csak csóváltam a fejem, de ha belegondolsz ez közel sem öngyilkosság.
Eleve több és jobb minőségű tápanyagot visz be a szervezetébe, mint például a manapság oly divatos mekis kaján tespedő gyerek.
A teste tuti megkapja a szükséges mennyiségű fehérjét, kálciumot és a többi szükséges mócsingot.
Az izom nem gátol a cseperedésben, hiszen minden ember növekedését a sejtosztódás, illetve a sejtmegnyúlás okozza.
Persze mindez csak akkor igaz, ha a srác csak fehérje- és egyéb táplálékkiegészítőket csócsál, komolyabb cuccokat belenyomni tényleg őrültség.
A gond az ízületek kopásában lehet és edzeni sem engedném, amikor növekedési fájdalmai vannak.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ez kifejezetten egészséges, csupán nem cukorbetegséggel és elhízással fog küzdeni ha majd felnő, hanem a tipikus sportolói bántalmakkal.
Egyébként csórikám csak egy olyan srác, akit az apja álmait valósítja meg. Milyen szokatlan... :) -
Jap. Kommentem semleges. -
A csávó szerintem Simon Pegg. Ezen már talán el lehet indulni. -
-
big train (bbc) -
-
Pio #241604 Hogy én mióta nyomozom, hogy ez melyik filmből lehet és eddig soha senki nem tudta... :S
-
És valaki be tudná linkelni azt a videót, amikor vajasfarok azt kéri h linkeljék be azt a videót, amikor egy faszi nézi, ahogy bringázik a gyereke, elesik a gyerek, és akkor a csóka fogja és átdobja a kerítésen?
-
vajasfarok #241602 Valaki be tudná linkelni azt a videót, amikor egy faszi nézi, ahogy bringázik a gyereke, elesik a gyerek, és akkor a csóka fogja és átdobja a kerítésen? :D:D -
Caterpillar #241601 Ezer hálám! -
http://www.youtube.com/watch?v=Z8Y1MalRrDc -
Caterpillar #241599 Régebben volt itt egy zenés videó valami francia címe volt ha jól rémlik. Kb arról szólt hogy egy srác elvitt magával egy csajt valahova tán Vegasba. A történet többféleléppen volt elmesélve de a vége az lett hogy a sráci s meghalt meg a csaj is, valahol a sivatagban a kocsi mellett.
Ha valaki belinkelné nagyon megköszönném! -
-
ilyenekből lesznek a 150cm-es, nagyobbra nemhiszem hogy meg fog nőni :D -
Midas #241596 a szivnek is joval megterhelobb mivel azoknak az izmoknak is kell oxigen etc -
mzprox #241595 Biztos nem lehetsz benne.. az is lehet hogy kalifornia kormányzója lesz egyszer :) -
mert 4 éves korban az ilyen izmokhoz és alakhoz illő tápszereken élni nem hogy nem egészséges, hanem öngyilkosság... ilyenkor még fejlődnek a szervek és a csontok, de az izom és a tápanyagok mind ez ellen vannak.. -
világszar szülők gyerekét láthatjuk... -
miért? -
esse fog sokat élni. -
én azé sajnálom a gyereket -
Jó hát ergonómiánál még odafigyeltek a tanárok zh-n... nade látásnyelvnél úgy puskáztam ahogy nem szégyelltem :D
Mondjuk nekem spec kommunikáció a kedvencem. Ott úgy megy a zh, hogy nyomtatott jegyzetet lehet használni. -
carloelsa #241588 
-
Engels #241587 kamutárgy-lobby powa -
Ergó 4, kutatásmódszertan 5 :D -
Cat 02 #241585 Én ergóból lettem 3as, nem szégyen az :D -
Kewell #241584 látásnyelvből én is csak 4es lettem igaz én 2 ember helyett írtam:)