379023
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
-
Jimmyke #241823 Azért is találtam érdekesebbnek, jogsim még nincs, jó volt új dolgokat tanulni! -
Igaz megsüketültem a de hajam tökéletesen száraz! Mert megérdemlem :D vagy valami hasonló reklámszöveg :D -
ki mihez nem ért ugyebár... -
Jimmyke #241820 Uncsi ez a nyelvtudás flém, az autóvezetéses jobb volt. -
jó hajszárító
-
"Boxxy mém, szokj hozzá." internet grammar :) -
Szerintem messze nem ilyen rossz a helyzet. Tény, hogy nem ártana, ha többen beszélnének idegen nyelveket itthon, viszont így én meg előnyben vagyok a nagy átlaggal szemben, which is fine with me :)
Ami meg az akcentust illeti, a munkámból kifolyólag rendszeresen beszélek külföldi kórházakkal. Hívom én UK minden táját, Írországot, Hollandiát, Franciaországot, Belgiumot, számos afrikai, ill. közel-keleti országot. Engem már nem könnyű meglepni akcentus terén, az biztos :D -
megmagyarázod amit beszúrtam? what?:D a videóra írtam -
de, igen -
G_ArchAngel #241814 masodik helyre jok vagyunk a franciak utan... -
de azért a magyarokra jóval nagyobb számban jellemző,mint másra -
G_ArchAngel #241812 Inkabb pm-et kuldtem, mar igy is sok az off... -
G_ArchAngel #241811 Ez egy olyan dolog, hogy egy palocnak en nem fogom mondani, hogy szarul beszeli a magyart. Neki az a termeszetes, hiaba tunik viccesnek.
Az amerikaiakat a nagy arcuk miatt szoktak oltani, de a tobbi angolszaszba nem igazan hallottam meg, hogy belerugnanak.
BBC-n volt egy Skocia tortenelmevel foglalkozo sorozat, amit egy skot tortenesz narralt, en szemely szerint elveztem, raadasul bekapcsolhato volt az angol felirat, igy meg erthetove is valt:) -
szerintem ez nem magyar sajátosság :) és nem csak nyelvtudással kapcsolatos. -
vagy csak simán nagy az arcuk. -
G_ArchAngel #241808 Nem.
Ha az lenne, akkor Chris Martin-nal es George Michael-lel nem hinnem, hogy ugyanazon a helyen talalkozott volna. Kicsit mas az erdeklodesi koruk... -
G_ArchAngel #241807 Nem azt mondtam, hogy mindenki bena, hanem arra utaltam, hogy a legtobb magyarnak nagyobb az arca a nyelvtudasat illetoen, mint elvarhato lenne. -
vajasfarok #241806 Miért, hol dolgozik? Kurva, vagy mi?:D -
fú dekemény vagy, biztos ha te, meg 1 ismerősöd nem tudta megértetni magát egy pincérrel, akkor máris mindenki béna -
Pio #241804 Zseniálisan tolja a srác. Ezzel a videóval lehetne mostantól rövidre zárni minden "hohemgé az összes magyar szarul ejti ki az angolt" vitát. -
pett3rson #241803 erről van egy fasza videó, ezen szétröhögtem magam :)
-
pett3rson #241802 angolokon kívül mindenki szarul beszéli az angolt :) még a wales-iek, az ír-ek és a skótok is, pedig ők vannak hozzájuk legközelebb, lett volna idő tanulniuk. -
biztos van egy szint ahol ez fontos lehet, de mit jelent hogy sikeres?
tény hogy nincsenek külföldön miniszterjelölt ismerőseim és persze tény hogy közülük senki nem ott kezdte ahol most tart, de az is tény hogy mind itthon tanult angolt és az is tény hogy egyikük sem mosogatóként kezdte és most sem ott dolgozik, hanem normális állása van (pénzügy, logisztika, fuvarozás, étteremvezetés stb).. az is tény hogy akik kimentek, nem mind maradtak talpon, sokan hazajöttek, legtöbbjük a nyelvismeret teljes hiánya miatt, de akik kint tudtak maradni, leginkább a szorgalmuknak és a kitartásuknak köszönhették az alap nyelvtudás mellett (ami persze kint fejlődött az évek alatt)
ahogyan azt is látom amikor külföldi partnerekkel dolgozunk, tárgyalunk nem kell az irodalmi angol, elég hoyg a baromira tört ("magyar")angollal megértsenek minket és mi is megértsük őket, és sikeres a kapcsolatunk -
Ebből a bal oldali csaj az nem az aki vmi gif képen rágja a semmit, forgatja az állkapcsát, mint egy teve? -
szerintem meg a bömös tolatott beléjük :(
:D -
Rohadna meg az ilyen. És nekik van pénzük ilyen verdákra.... -
st3ve #241797 Mona Lisa Fail
-
-
Flower #241795
-
jo'lvanna Mr.Englishman, hajnali fél 2-kor már nem fog úgy az agy :D
#241792 kétlem -
G_ArchAngel #241793 Gondold vegig megegyszer...
erre az van irva: Boxxy mém, azaz mintha jelzo lenne (Boxxy szep, Boxxy okos, etc.), nincs definialva, hogy 'egy mém' (Boxxy a meme) -
Ez most tényleg normális? -
a képre, amit linkeltél, az van írva, hogy bokszi egy mém, szokj hozzá, már ha tudok angolul... -
-
már hozzászoktam :)
de rajtuk mindig röhögök
-
BUMM
-
-
bakszi visszatért!
-
G_ArchAngel #241785 Jah, megertetni en is megertettem magam, de egy bizonyos szint felett mar kevesbe lehetsz sikeres a filmekbol felszedett keuropai amerikans hunglishsel:)
(Mondjuk en sehogy nem vagyok sikeres, mert sajnos magyarul sem beszelek erthetoen - halk vagyok, mint a moszat es mocskosul tud idegesiteni, ha valaki hangos. Nem tudom mi van a fulemmel, de motoros baleset utan azt mondtak, hogy atlag feletti a hallasom, kerdem en mire megyek vele, ha meg zenet sem tudok 20% hangeronel hangosabban hallgatni.)